• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAFTADA BİR ANNEYE GİTMEK NORMAL DEĞİL Mİ?

Ayy öfff bitmedi şu kaynana terörü

Kız kardeşim akşam sabah annem de eniştemizde tabi kimseye düşmez hadine değil ben mi ay da bir ugrarım benim için mesafe önemli

Hiç cevap vermeyin düzeninizi bozmayın

Gene söyler se paşa gönlüm öyle istiyor diyin elalemin derdine mi düştü

3 yıldır evlisiniz ama eşinizle daha aile olamamışsınız. Her hafta annelere gitmek bana abartı geldi. Ben her hafta ne anneme giderim ne de başkasının annesine giderim. Kendi evim var arkadaş bu nedir?
Ne alaka aile olmak illa bir eve tıkılmakmı

Çekirdek aile kadar büyük aile de önemli kız gidiyor annesine diye aile olmamışsınız falan ne saçma siz işte o maydanoz elalemsiniz

Ne alaka aile olmak illa bir eve tıkılmakmı

Çekirdek aile kadar büyük aile de önemli kız gidiyor annesine diye aile olmamışsınız falan ne saçma siz işte o maydanoz elalemsiniz
Erkekler için hep diyoruz annesinin memesinden babasından gölgesinden ayrılmadıysa evlenmeyin o erkekle. Bu da kadın versiyonu. Konu sahibi yazmış bende fikrimi yazdım. Evet evlendikten sonra sürekli anasının evinden çıkmayan erkekten de kadından hayır gelmez .

Erkekler için hep diyoruz annesinin memesinden babasından gölgesinden ayrılmadıysa evlenmeyin o erkekle. Bu da kadın versiyonu. Konu sahibi yazmış bende fikrimi yazdım. Evet evlendikten sonra sürekli anasının evinden çıkmayan erkekten de kadından hayır gelmez .
İsteyen istedigi yere gider

Kaynanasının derdi başka siz anlamadıysanız uğraşıp anlatamaya gerek yok
Aile olamamışsınız ne demek yahu

Benim kardeşim annemden çıkmaz çokta Harika bir ailesi var

Kendi çevreniz gibi düşünmeyin dünyayı

Hele ki çalışan bir kadına en güzel destek aileden gelir

Oğluna bir hafta annem bir hafta kaynanası bakıyor dönüşümlü olarak o da çalışıyor gayete aile ler

Bunun kadını erkegi yok anlaşabiliniyorsa

Geline ve ya damada karşı şişirilmiyorsa Harika bir bag oluşuyor

Back
X