Sevgilinizin size çektigi en güzel mesaj hangisiydi ?

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Kizlar burda bunu paylasalimm.. hihoyyyt
sevgilinizin veya esinizin size çektigi en güzel msj hangisiydi ?? :) :asigim:

opuyorumnanaktan
Şeniz

cıkmaya başlayalımız 1 sene olmuştu galiba...
gece bana mesaj atmış... uyumuşum ben sabah gördüm...

sen benim namusumsun kadınımsın diye :asigim::asigim:
çooook hoşuma gitmişti eeee ilk defa böyle bişiler okuduk ruhumu okşadı eşşek herif -tatlicadiarzu-
sabahın o kör vaktinde kaç şekle girdim hatırlıyamıyorum delikafaduldendelikafadulden

ayy ne güzel yazmis Larisa opuyorumnanaktan
bende oyle bi msj alsam çook sevinirdim herhalde a.s

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)

a.s.

ooo benımkı hemen her gece ben uyudktan sonra mesaj yazra yollardı :1no2: ama ne guzel seyler yazardıkı bazen dıyodum nerden calıyon bunları ben yazıyıroum dıyodu :asigim:
dedıgım gıbı cokkk olduıgu ıcın hıc bırını hatrlamıyorum bilmiyorumkismile ve cokk uzun olurlardı

Canım sennkinin acemisimi bitiyo?? Cuma günü geliyo

canım aşkım dün gece görevdeydi gece atmış tabi ben sabahh gördümm :kedi:
"benim bitanecik sevgilim şu an uyumuşundur sen ve umarım beni görüyosundur rüyanda rüanda bile yanında olmak mutlulluk verirdi inan bana seni çok seviyorum bitaem iyi uykular meeğim öptüm"
yazmışş kendilerii oy yerim ben onu

cok sagol canım olumunekankayizsmile

eee sana gelen mesaj yok mu? konu sahabesi olarak sende yaz bakem :lepi:

Haklisin kaydirigubbakcemile3
Bana yazdigi en güzel msj buydu tatlim :)

:) Ben Sadece Seniniim..
Hayatim boyunca sadece Senin olacagima Söz veriyorum :)
baskasiyla olmuyacagima söz veriyorum:)
gönlümde olacak kisinin sadece sen olduguna Söz veriyorum:)
Senden baskasini sevmiyecegime söz veriyorum:)

Yazdi opuyorumnanaktan

Seviyoruuum askimiii :) :asigim::asigim:

mutlulugunuz daim olsun canım

onunda vardı bir dünya msj ama hatırlamıyorum ki yaa bilmiyorumkismile
ben askerde yazdım ona 5 6 msjlık çok güzel şeyler o da bana kendi arayıp cevap verirdi kuzucum..
sevmezki mesajlaşmayı balküpüm.

ama bir keresinde odamın camı kırılmıştı konuşamadık o gün akşam bana msj yazmıştı aşkım 2 dk tlf aç ben bişiler dicem sen bişi demesende olur sonra hemen kapıcam demişti nese aradı hemen

aşkım seni çok seviyorum canım karıcım.
seni çok özledim bebeğim.
iyi ki benimsin iyiki benimlesin seni çoooook seviyorum demişti...:kedipuyorumnanaktan

sessiz sessiz bende seni çok seviyorum diyebilmiştim ağlayarak
:gitme:
nasıl mutlu olmuştum o gün hiç beklemiyordum ondan böyle birşeyiŞeniz

okudukça sevginizi anladım yazıklarınızdan aşk sevgi akıyor allah ayırmasın inş.hep mutlu aşk dolu yıllar geçirirsiniz

bi keresinde ilk defa ben ondan erken yatmıştım
bi mesaj atmış ben uyurken
uyuyorsun biliyorum ama ben seni düşünmekten yatamadım bi türlü
ben sensiz yapamıyorum
yukarda sen varsın aşağıda sen varsın
yanımda olduğunda ellerimde sen varsın
uzakta olduğunda beynimde yine sen varsın
başladığım her işin tek güzel yanı ucunda senin olman
artık sensiz araba kullanmaktan bile zevk almıyorum
aşkım ben seni çook çook çook seviyorum
yazmıştı bitanem benim :asigim:

aminnn aminnn...
cümlemiz inşallah...
rabbim olmayanlarada versin
en güzelinden inşallah
opuyorumnanaktan

şuan uyuyosun.. melek gibisindir şimdi.. oyy oyy kurban olurum sana ben.. keşke hep böyle olsan (ömür boyu uyumamı istiyor sanırım) ağzima da s..san, beynimi de kemirsen seni çok seviyorum.. tirnağina zarar gelsin canımdan can gider.. delisin sen deli.. hala görmüyosun.. yazmıştı ben uyurken.. geçen gün de " ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor bu garip bomboş dünyada ne kahrın çekiliyor ne dertlerim bitiyor gülmüyor bu yüzüm gülmüyor.. şuan üzülerek ağlayarak gidiyorum yatağima.. neden böyle olduk.. ilişkimiz neden böyle gidiyor.. ama ben yenildim sana.. sen kazandın.. ne yaparsan yap tamam.. sen nasıl istiyorsan öyle olsun.. varsın değişme olduğun gibi kal tamam razıyım.. bir daha sana şu huyunu değiştir demicem.. tamam yenildim artık..

Ayy benim canım aşkım da askerdeydi. Usta birliğinde AMT görevleri vardı. Gece 1 de bitiyordu görevler. Ben sızmış kalmışım. Havada sıcak. Telefonumuda yeni almıştım. Daha neresinden ne ses çıkar bilmiyorum. Nasıl biliyim ki? Aşkım askerde, mesajlaştığım kimse yok. Ben tam dalmışım. Uykumun en güzel yerinde. DIIITTTT die bi ses çıktı. Yataktan kalkıp nereye koşucamı şaşırdım valla:kedi: Telefonu aldım elime. Bişeyler yazıyo. Mesaj felan anlamadım tabi. Uyku sersemiyim. Bi baktım mesaj gelmiş kaydirigubbakcemile3 Bi açtım okudum oyyy yaşadığım bütün korkuya değdi vallahi. "Aşkım canımın içi görevim bitti yavrum, koğuşa geçiyorum. Sana bu mesajı ankesörlü telefondan atıyorum. Sakın bu numara benim sanıpta başımın etini yeme bitanem. Yarın seni ararım. Seni seviyorum" demiş ve bitirmiş. kaydirigubbakcemile3 Her şartta ona kızıcamı nasılda biliyodu eşşek kaydirigubbakcemile3 Ama o güzel mesajdan sonra genede kızmayı becermiştim. Mesaj atıcana, on saat onla uğraşıcana nie aramadı diye. kaydirigubbakcemile3

gece yatarken seni düşünmek
seni yanımda isteemek
senin kokunu özlemek..
tüm bunların tek sebebii var
o da seni çok sewmek :):)

deli ya

büssürü güzel mesaj atmıştı ama en çok evlilik hayalinden bahsettigi msj hosuma gitmişti böyle hevesli hevesli anlatıyoduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…