- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi esmergirl356
-
Esas oğlan ve esas kız kavga eder, esas oğlan akşam şurada olacağım gel lütfen der, esas kız kapris yapar, gitmez de gitmez... ilerleyen saatlerde telefonuna şöyle bir mesaj düşer....
"Şu merdivenlerden her inen kişiye sen misin diye bakmaktan boynum tutuldu kadın, çabuk gel buraya hasta etme adamı"
:roflol: romantizmin paçalarımızdan döküldüğü sayısız anlara bir örnektir efenim :roflol:
Esas oğlan ve esas kız kavga eder, esas oğlan akşam şurada olacağım gel lütfen der, esas kız kapris yapar, gitmez de gitmez... ilerleyen saatlerde telefonuna şöyle bir mesaj düşer....
"Şu merdivenlerden her inen kişiye sen misin diye bakmaktan boynum tutuldu kadın, çabuk gel buraya hasta etme adamı"
:roflol: romantizmin paçalarımızdan döküldüğü sayısız anlara bir örnektir efenim :roflol:
bir keresinde kızdırmıştı beni. sonra gönlümü almaya çalışırken, beni böyle yumuşatamazsın demiştim.
o da şöyle yazmıştı mesajda:
sen çamaşır ol ben yumuşatıcı.
2 saat boyunca makinede sallanalım; ön yıkamadan sıkmaya kadar...
kapağı açınca birbirimize kenetlenmiş oluruz.
ama seni ipe asmasınlar bu sıcakta. ben havada uçar giderim, sen de kupkuru ve sert olursun.[/B]Şeniz
Çok güldüm yaaa,orijinal bir mesajmış.
Siz naptınız peki yumuşadınız mı hemen?
Haklisin kaydirigubbakcemile3
Bana yazdigi en güzel msj buydu tatlim :)
:) Ben Sadece Seniniim..
Hayatim boyunca sadece Senin olacagima Söz veriyorum :)
baskasiyla olmuyacagima söz veriyorum:)
gönlümde olacak kisinin sadece sen olduguna Söz veriyorum:)
Senden baskasini sevmiyecegime söz veriyorum:)
Yazdi opuyorumnanaktan
Seviyoruuum askimiii :) :asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?