Sevgilinizin size çektigi en güzel mesaj hangisiydi ?

bnm aşkımda sevgililer gününde atmıştı bu messajı 00:00 bn unutmuştum bile:D
''öperm dudaklarından gül kokulu yanaklarından hep dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek hakimisin sevgililer günü kutlu olsun meleğimm''(bnmkinin kendi yazma kabiliyeti yokturda kesn bulmuştr bi yerden olsun gene de ben çok mutlu oldumm-tatlicadiarzu-)
he bi de doğum günümde çok güzel bi mesaj atmıştı
''yoklğun yağmura yazı yazmak kadar zır, sensizlik ölüm kadar acı son nefesm kadar önemli canım kadar değerlisi iyi ki doğdun hayatm SENı ÇOOOKK SEVıYORUM 18lik çıtır sevgilim:D''

mesajlarından, msndeki konusmalarından hepsinden nefret ediyorum.

2 yılım aklıma geldikce kendime kızıyorum. ya gözünün icine bakarak konusacaksın yada telefonda konusacak...

diğer türlü yapılan herseyden tiksiniyorum.

aşkım aşkım yaa az önce dalmışım ilk defa bende böyle bişi oldu senin hayalin tam karşımdaydı aşkım sapsarı saçlarınla uzansam tutacak gibi çok güzeldii.saniyelik bir olay bebeğim ama muhteşem duruyodun karşımda ahenkle gülüyodun bana yaa ben aşığımm sana yedim kafayı artık aşkınla gecem sen gündüzüm sensin benim biriciğimm bunu yazmış bitanem bana çok hoşuma gitti :1hug: ben ona resmenn aşıığıımmm :asigim:

bi keresinde ilk defa ben ondan erken yatmıştım :D
bi mesaj atmış ben uyurken
uyuyorsun biliyorum ama ben seni düşünmekten yatamadım bi türlü
ben sensiz yapamıyorum
yukarda sen varsın aşağıda sen varsın
yanımda olduğunda ellerimde sen varsın
uzakta olduğunda beynimde yine sen varsın
başladığım her işin tek güzel yanı ucunda senin olman
artık sensiz araba kullanmaktan bile zevk almıyorum
aşkım ben seni çook çook çook seviyorum
yazmıştı bitanem benim :asigim:

Buna bayıldıımmm. :1rolleyes:

Hangi birini yazayım
sabah uyanır uyanmaz yazdığı bi mesajı aklıma geldi şimdi
Günaydın bitanem kusura bakma darılmada ama ben bu konuda senden daha şanslıyım
Hayaller pek gerçek olmaz ama sen benim en büyük hayalimi gerçek yaptın.
En çok istediğim senin gibi bir eşe sahip olmaktı
ve çok şükür seni tanıdım aşık oldum
iyi ki varsın yavrum senide sevginide hiçbir şeye değişmem.
Seni çok seviyorum..:asigim:

ışte ben böyle bi adama aşığım. Mevlam bi an bile ayırmasın senden..:nazar:

Onun her mesajı özel ve güzel ...opuyorumnanaktan zemuszemus

Son düzenleme:

bir an önce erkegin olup çocugumuzu taşımanı istıyorum melegim...

bu mesaj benı o kadar çok etkıledı ki anlatamam sizeboshayallersmile
çok sevıyorum melegimi..

o kdr çoook güzel mesajlarii varkii..... hepsini okuyup oyle en guzelini yazabilirim sanirim :)

bir gun cok guzel bitanesine gulumsedigimi hatirliyorumm..okulda dersteydiimm... kaydirigubbakcemile3
hiç ummadigim bi anda msj gelmezmi... sasirdim allah allah kimmis diye...
birde baktiiimmSevdigimden geliyomuss.... eridiiim okurkeenn yaaa...<3
super bi msj'di... gulumsediiimm..hatta cok seviiindiimm :D sırnaşık şey
ins siniftan kimse beni o halimle gorup anlamamistir :D:D
:utangac: :utangac:

:asigim:

''Gerçekten benim olmani istiyorumm , kadinm olmani , HAYATIM olmani .. Hayatmda hcbiseyi bu kadar istemedim :* ''
:kedi: opuyorumnanaktan :asigim:

ya kızlar benm sevgilicim türk değil ondan böyle çok içli romantik şeyler bilmiyor ama kendi çabasyla şunu yazmştı
Aşkın tadı güzelliğin güzeli canımın içi sevgilicim çağla ... :)
çok hoşuma gtmşti beaw hihoyyyt

aşkım.. şimdi uyuyorsun biliyorum ama mutlaka okuyacaksın bu mesajı belki bana deli diyeceksin bu saatte mesaj atılırmı diye ama ne yapayım seni düşünmekten uyuyamıyorum şimdi gökyüzünde yıldızlar var ve ben onlara seni anlatıyorum hepsi kıskanıyor çekip gidiyor.. :) haklılar da :) geçmişte seni çok üzdüm biliyorum ve sen beni her defasında affettin ama bundan sonra olmayacak böyle şeyler ben hep seninim sende hep benimsin eğer ayrılığın ''a'' sı bile çıkarsa ağzımdan çek vur beni :) neyse hayatım seni çok seviyorum iyi geceler... :)

Bunuu yazmıştı haLa duruyor telefonda silmedimm :):) okudukca onu hatırlıyorum :)

nişanlımın askerdeyken ankesörlü telefondan çektiği her mesaj benim için en güzelleri oluyor boshayallersmile

bir sürü mesaj yazdı ama hatırlamıyorum pek
msnde konuşurken içinden gelenler yazmıştı

tamam aşkım seni çok seviyorum özlüyorum aklmda yüreğimde gördğüm herşeydesin benimlesin bedenimsin iyi geceler demişti

ama şimdi ayrıyız küçük bir şansımız var inş beraber oluruz hayırlısıysa rabbim yeniden bizi bize bağışlar umarım...

bana her gece sen iyiki varsın sevgilim seni çok seviyorum yazar
daha var ama iyiki varsın demedi çok hoşuma gidio

Ben pogacayi cok severim, eskiden kendi dukkanim vardi, sabah ise gittim masanin uzerinde kesekagidinda sicak sicak pogacalar. Yemeye baslamistim ki asagidaki mesaj geldi kocisimden.

Pogaca melegi sabah bir dukkan gormus, girmis bakmis bide ne gorsun; dunyanin en guzel kadininin yeri degilmiymis. Ask iksirini dokup elindekileri birakmis o prensesin masasina, her isirikta bin opucuk hissetsin diye.....

Halen sakliyorum mesajimi:)))

"Kalbimde aşkını taşımak bu kalbe verilmiş en güzel ayrıcalık.. bazen düşünüyorumda güzel gözlerine bakmadan nasıl yaşarım diye cevabını bulamıyorum.. sana layıkmıyım bilmiyorum ama ben seni çok seviyorum bitanem ve bu kalp hep senin için atıcak iyiki varsın bebeğim iyiki benimsin.. " aşkım benim nasılda mutlu olmuştum :)

Esas oğlan ve esas kız kavga eder, esas oğlan akşam şurada olacağım gel lütfen der, esas kız kapris yapar, gitmez de gitmez... ilerleyen saatlerde telefonuna şöyle bir mesaj düşer....

"Şu merdivenlerden her inen kişiye sen misin diye bakmaktan boynum tutuldu kadın, çabuk gel buraya hasta etme adamı"

:roflol: romantizmin paçalarımızdan döküldüğü sayısız anlara bir örnektir efenim :roflol:

Back
X