Sevgilinizin size çektigi en güzel mesaj hangisiydi ?

Esas oğlan ve esas kız kavga eder, esas oğlan akşam şurada olacağım gel lütfen der, esas kız kapris yapar, gitmez de gitmez... ilerleyen saatlerde telefonuna şöyle bir mesaj düşer....

"Şu merdivenlerden her inen kişiye sen misin diye bakmaktan boynum tutuldu kadın, çabuk gel buraya hasta etme adamı"

:roflol: romantizmin paçalarımızdan döküldüğü sayısız anlara bir örnektir efenim :roflol:

çok tatlısınız canım yaa okurken canım sıkkın olduğu halde gülümsetti beni

Esas oğlan ve esas kız kavga eder, esas oğlan akşam şurada olacağım gel lütfen der, esas kız kapris yapar, gitmez de gitmez... ilerleyen saatlerde telefonuna şöyle bir mesaj düşer....

"Şu merdivenlerden her inen kişiye sen misin diye bakmaktan boynum tutuldu kadın, çabuk gel buraya hasta etme adamı"

:roflol: romantizmin paçalarımızdan döküldüğü sayısız anlara bir örnektir efenim :roflol:

çok doğal ya bayıldımmm ben

bir keresinde kızdırmıştı beni. sonra gönlümü almaya çalışırken, beni böyle yumuşatamazsın demiştim.
o da şöyle yazmıştı mesajda:

sen çamaşır ol ben yumuşatıcı.
2 saat boyunca makinede sallanalım; ön yıkamadan sıkmaya kadar...
kapağı açınca birbirimize kenetlenmiş oluruz.
ama seni ipe asmasınlar bu sıcakta. ben havada uçar giderim, sen de kupkuru ve sert olursun.[/
B]Şeniz

Eski sevgilim ayrı olduğumuz bir gün bana sana o gelinliği giydirmeden ölmem demişti. Evlilik karşıtı olmama rağmen çok etkilenmiştim. Sonra soğudum deyip gitti o ayrı mesela :D Ama tabi önemli olanın sözler değil icraat olduğunu anlamamız için iyi bir örnek sanırım :) Gene de güzel şeyler bunlar kızlar. Sevmek sevilmek çok güzel. Herkes tatmalı bu duyguları en azından bir kere.

"Kırık Kanatlarını Sar Şimdi! Sarki;Düşsüzlüğün İçinde Üşüyen Bu Yüreğe Kanat Ger.. Beni 'Bildiğim' Kadar Değil,Bilmediğim Kadar Sev!"

:asigim:

ne kadar da masum uyurmuş benim meleğim.
Gece ben yine msndeyken uyuyakalmışım o da yazıp cevap alamaynca tahmin edip böyle yazmış. Sabah görünce sanırım dünyanın en mutlu insanı oldum.

Çok tatlı anlatmışsınız. kaydirigubbakcemile3

bir keresinde kızdırmıştı beni. sonra gönlümü almaya çalışırken, beni böyle yumuşatamazsın demiştim.
o da şöyle yazmıştı mesajda:

sen çamaşır ol ben yumuşatıcı.
2 saat boyunca makinede sallanalım; ön yıkamadan sıkmaya kadar...
kapağı açınca birbirimize kenetlenmiş oluruz.
ama seni ipe asmasınlar bu sıcakta. ben havada uçar giderim, sen de kupkuru ve sert olursun.[/
B]Şeniz

Çok güldüm yaaa,orijinal bir mesajmış.
Siz naptınız peki yumuşadınız mı hemen?

tüm cektiği mesajlar özeldir benim için ama düşündüm varmı diye gelmedi aklıma şimdi yazıyorum bi güzel mesaj çekte topiğe yazayım diye:mymeka::roflol:

benim ilkim degilsin bunu inkar edemem... ama seni tanidiktan sonra bütün ilklerime yaniyor ve kiziyorum zamanimi caldiklari icin
keske o zamanlarida seninle gecirebilseydim cünkü gördüm ki toplasam degil bir sen
senin sacinin teli kadar bile etmiyorlar
sen benim gecmisim ve tek gelecegimsin ASKIM

ben bu adami sevmimde nabim ya opuyorumnanaktan

düğünümüz olmadan 5gun önce bana şöyle bir mesaj yazmıştı canım kocam;
Aşkların en tatlısı kaldı 5gün,geçmişte bu günler hiç gelmeyecek gibiydiama şimdi sadece birkaç gün kaldı sevgilimsenin beyaz gelinliğinle,kırmızı kurdelan ile,telli duvaklı evinden çıkarmaya sadece birkaç gün kaldı melek yüzlüm,vuslata seneler sonra az kaldı ömrüm boyunca beraber olmanın huzuru ve mutluluğu sağlık ve başarı hep bizimle olsun inci tanem seni çok seviyorum melek yüzlüm..27.06.2008 de evlendik hala saklarım bu mesajını:)))

Günaydın güzeller güzeli canım askım sen benim yasama sebebimsin, herseyimsin seni cok seviyorum melegim.opuyorumnanaktan

Canım askım kara fıstıkım beniim bana da bunları yazmıs.
:asigim:

Son düzenleme:
Haklisin kaydirigubbakcemile3
Bana yazdigi en güzel msj buydu tatlim :)

:) Ben Sadece Seniniim..
Hayatim boyunca sadece Senin olacagima Söz veriyorum :)
baskasiyla olmuyacagima söz veriyorum:)
gönlümde olacak kisinin sadece sen olduguna Söz veriyorum:)
Senden baskasini sevmiyecegime söz veriyorum:)

Yazdi opuyorumnanaktan

Seviyoruuum askimiii :) :asigim::asigim:

ya kızlar nasıl oluyor bu mesajlar ben kimseden almadım böyle mesajlar napıyorsunuz bu sevgililerinizede böyle oluyorlar.....

bayıldım, süper:))

Back
X