Sevgilinizin telefonunda hala eski sevgilisinin numramasi kayıtlı ise?

Neden kayıtlı olduğunu sordun mu? Ben ayrılmadan önce hesabini sorardim bir sure konusmazdim eğer yanlış bir şey yapmadıysa sildirip unuturum ama takipte kalırım kontrol etmek gerekir

Neden kayıtlı olduğunu sordun mu? Ben ayrılmadan önce hesabini sorardim bir sure konusmazdim eğer yanlış bir şey yapmadıysa sildirip unuturum ama takipte kalırım kontrol etmek gerekir
Benim basıma gelmedi :) mesela yanı :) aslında arkadaşımın başına geldi merak edip sordum ben de

Çok garipsiniz ya , benimde eski erkek arkadaşımın nosu duruyor ama olur ki arar ve ya Msj atarsa dönmeyeyim ve açmayayım diye, birbirinizi gaza getirme de müthişsiniz !

ne yani adam aklında da tutabilir ve telefonda kayıtlı bile olmaz....rahatsız olduğumu söyler silerim, kızarsa onu da silerim.

Uff çok zor... Neden yani bitmiş bir ilişkinin eski başrol oyuncusu neden telefonda kayıtlı durur hayırdır mübarek günler toplu mesaj attığında sevap pointinin artacağını mı düşünüyorsun yoksa nolur nolmaz yedekte dursun mu? Bence ikincisi ve ETİK DEĞİL çok kıskanırım da sildiririm de

O numaranın yerine kendininkini kaydet günün birinde ararsa o zaman çökersin başına ihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…