- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Silersin de ya ezberleyecek kadar uyaniksa :)Çaktırmadan silerim
Vuvvvvv korktum iyi ki ben de kayıtlı değil kimseneye işaret olacak alacaksın bu ne diyeceksin gözüne sokacaksın sileceksin her yerden bu kadar
Kendi bilir o zaman, çok dert olmaz benim için. Konuştuğunu yakalarsam biçerimSilersin de ya ezberleyecek kadar uyaniksa :)
boş bırakmamak lazım tepesinde olmak lazım valla benimki korkudan yanımınzdan bi kadın geçince kafasını eğiyoVuvvvvv korktum iyi ki ben de kayıtlı değil kimse
Ya öncesinde bir kere yakaladiysanKendi bilir o zaman, çok dert olmaz benim için. Konuştuğunu yakalarsam biçerim
Garibim yaboş bırakmamak lazım tepesinde olmak lazım valla benimki korkudan yanımınzdan bi kadın geçince kafasını eğiyo
Benim basıma gelmedi :) mesela yanı :) aslında arkadaşımın başına geldi merak edip sordum ben deNeden kayıtlı olduğunu sordun mu? Ben ayrılmadan önce hesabini sorardim bir sure konusmazdim eğer yanlış bir şey yapmadıysa sildirip unuturum ama takipte kalırım kontrol etmek gerekir
Sende oyun mu oynuyon nedir :)) ne cevap verseler, ya bu da olduysa, ya şu sa olduysa diyorsun.Ya öncesinde bir kere yakaladiysan
Her şey ihtimaller dahilinde yaşanması imkazsiz bir olay değil tersine yasanmamasi ihtimali çok zor olan bir durumSende oyun mu oynuyon nedir :)) ne cevap verseler, ya bu da olduysa, ya şu sa olduysa diyorsun.
Senin başına ne geldi sen onu anlatYa öncesinde bir kere yakaladiysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?