sevgilinizin veya esinizin sanaldaki hesaplarına karısırmısınız

iste anlatmaya calıstıgım su aldatma korkusu olsa facebookla kalmas herseyini didik didik ederdim eskiden yapmıyormuydum yapıyordum ama simdi zamanla bazı seyleri asınca onlarda geciyor..sadece sinirimi bozan tipleri silerim ben bazen soylerim bazende demeye gerek duymam..

face hesabı yok açamaz. pc ye sadece benim yanımda oturur. msni kimseye vermez birkaç erkek arkadasında vardır o kadar. kesinlikle bayanları yaşı konumu ne olursa olsun ne telefonunda ne sanal hesaplarında olamaz.
hergün yatmadan öncede bugün bayanlarla konuştun mu diye de sorarım. :)

amaan içinde olmasın insanın, sen masum masum gelen talepleri silerken adam açtığı sahte hesaplarla seni ayakta uyutur bayanssulusmile içinde olmayagörsünn

Bütün sifreleri var ama bakmam eskiden cok bakardım simdi pc ile işi olmadıgı için sadece benle görüşmek icin giriyor face yok zaten böyle iyi uzak olsun :))

benimkinin şifrelerini biliorum oda benimkiler tabii bnde kız olanları siliorum valla
oda benim erkekleri silio

karsılıklı yanikaydirigubbakcemile3 benim sifremi bilmes genelde sorar bu kim su kim diye veya resimlerime yorum yapanlara orda laf soyler zaten kisilerde kendilerini silerler

karsılıklı yanikaydirigubbakcemile3 benim sifremi bilmes genelde sorar bu kim su kim diye veya resimlerime yorum yapanlara orda laf soyler zaten kisilerde kendilerini silerler

aynen canım herşey karşılıklı
ama acayip karışıo sen silmezsen bn silicem bak listendekileri dio
hiç erkek istemio ya
dün duvarıma biri bişey yazmış daha görmemiş sanırım
arayıp sorar veya akşam sorar hesabını bana:)

Elimden geldiğince karışmıyorum
Msn şifremi veriyim dedi ama ben istemedim , kendimce inat ettim
Bilmek istemiyorum ama faceye karşıyım ve bunun gibi türeyen sitelere
Ki üyede olursa aramız bozulur..
Ama bazı üye olduğu siteleri bilirim , girerim bakarım.. Merak işte..Ama karışmam..

ilk zamanlarda karıştırmıyodum ama artık karıştırıyorum valla. msninin şifresini Bilmem ama yanımda açtırırım, kontrol ederim, maillerine Bakarım. Facesini kapattı. eskiden görüştüğü Bi kız msj atıyordu arada, önce kızı engelledik, sonra kapatıcam Ben gereksiz buluyorum dedi kapattı.. tlflarını da kurcalarım. dün Bardaydık, Ben sarhoştum, o halay çekiyordu tlfnunu kurcaladım rehBerinde eskiden çok yakın olduğu Bi kız arkadaşı vardı kız aşık olduğunu itiraf etmiş Benden önce. hala rehBerinde duruyordu sildim Bende.. yanıma gelince hüsneyi sildim dedim, öyle Baktı alık alık. napim aşkım rahatsız oluyosan sileceksin taBiki dedi. daha önce silseydin dedi. daha önce fazla sıkmak istemiyodum, sonuçta yüzyüze görüşmüyolar kız arada msj atıyodu ve hep Burcu nasıl devam ediyo mu diyodu, sanki ayrılıp ayrılmadiğimi öğrenmek istiyo giBi. Ben de sinir olmama rağmen en fazla surat asıyodum. Dün sildim sonunda =) kızacak sandım ama hiç kızmadı Bile. aldırış bile etmedi, daha önce silseydin keşke dedi =)

Buna mynetten yabancı yaBancı kadın profillerinden msj gelmişti kıyameti koparmıştım meğerse hep reklammış, çoğuda virüsmüş hehehe =)))

Ayrıldığım erkek arkadaşımın tüm şifrelerini her şeyi bilirdim...
Kontrol de ederdim.
Bir şey çıkmadı hiç...
Artık önemi de yok zaten...
a.s

Buna mynetten yabancı yaBancı kadın profillerinden msj gelmişti kıyameti koparmıştım meğerse hep reklammış, çoğuda virüsmüş hehehe =)))

offf offf aynı dert bi ara bizimde başımızdan geçti sinir krizler geçiriyordum baktım bana da gelmeye başladı anladım ki virüs sardı 4 bir yanımızı sustum kaldım mecbur sırnaşık şey
boşa günahını aldım veletimin
:kedi:

bazen bende goruyorum hemen bakıyorum mail adresini yazıyorum siteye acaba uyemi diye sifremi unuttum diyorum yanlıs mail adresi diye uyarı cıkıyor meger reklammıs onlar:)

bazen bende goruyorum hemen bakıyorum mail adresini yazıyorum siteye acaba uyemi diye sifremi unuttum diyorum yanlıs mail adresi diye uyarı cıkıyor meger reklammıs onlar:)

kız cok zekiceymıs buuuu :jeyyar:
ay hayatta aklıma gelmezdı benım boyle kontrol etmek kaydirigubbakcemile3
benımkıne de gelıyor boyle maıller hıc umursamıyorum vallaha kaydirigubbakcemile3

bazen manyaklasıyorum boyle konularda eskiden daha fenaydım simdi azaldı:) bazen arkadaslık sitelerine girip mail adreslerini yazıp uye mi diye bakıyordum ama bir kacı ise yaramıstı benden once actıgı hesapları bulmustumkaydirigubbakcemile3

aynı şeyi bende yapıyorum moon ama hep havamı alıyorumkaydirigubbakcemile3
çok şükür Allah nazardan saklasın ki
:Saruboceq:

nıye uyuz oluyorsun kızım ıste ne guzel :))))))
tovbe tovbeee atraksiyon ıstıyor sanırım senın canın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…