sevgilinizin veya esinizin sanaldaki hesaplarına karısırmısınız

facebook ve msn şifresini biliyorum. girerim arada bir. Facedeki kız arkadaşlarına bakarım. Çok kıskancımdır güzel bir kız görünce ilişkisi de yoksa siliyorum. Zaten aşkım istediğini silebilirsin sende önemli değil demişti. :):) bende kafama göre takılıyorum msnine giriyorum bazen. :)

vallahi facebook hesaplarımızı dondurduk açarsakta ortak açıcaz evlenince,diğer msn miş şuymuş buymuş ne benim öle bi talebim oldu nede onun,gereksiz buluyorum bunları,çocukça...arada gerçek bir güven varsa zaten iki tarafta bilir kimin ne yapmıycanı

işte bazen öle olmuyor.. qeneelde kızlar sılıo ama bnm erkek arkım bi tane erkek bırakmıck sekılde sılmıstı :) 500 kısye yakın arkım wardı facede bı baktım 50 kalmıs :) alısıo ınsan ama hıc kımse ondan önmli diil yha bnde bi qün kızınca ona butun msnını facesını darma duman ettım erkek bıle yoktu :) halda ole şimdi asker tuncelide .. nete cok qiremio qirdiqinde de mutlaka bnmkıne bakmıs oluo ..hane diosunuz yha baska face acar fln emın olun bulursunuz arayan buuluo mutlka bı yerde en ufk ayrıntı kaçırmıs oluo bilginize

biraz daha açabilir misin? özelden de yazabilirsin konuyu meşgul etmemek için zahmet olmazsa tabi

email ayarlarında yönlendirme ve pop/imap bölümündeki gelen postaların kopyasını .... adrese yönlendir kısmına kendi adresimi yazarak...

Eşimin msn ya da facebook şifrelerini bilmiyorum ben. Bilsem kontrol ederdim hesabını heralde, sırf merakımdan. Ama biraz da kıskançlık da var bende,bu yüzden iyi ki yok şifresini bilmiyorum sonra kendi kendimi yerdim.

Benim msn adresim otomatik olarak açılıyor zaten.ıstediği zaman girebilir hesabıma. Bilmiyorum ama şimdiye kadar girdi mi.Zaten benim için farketmez, kendimden eminim ve kendime güvenim tamdır bu konuda.

Biliyorum şifrelerini. bakarım, karıştırırım. Uyuz oldugumu faceten silerim:)

Çok şapşırdım şuanda...akannehir
Sayınız hiç te az değilmiş...sempatiksalakcinni

Başka bir topikte konuşuyorduk bu konuyu...:hulya:

Aklıma bile gelmedi, şifresini öğrenmek, ne gerek var yahu? fisfisfis
O da bana sormaz, bilmez. :1no2:

Zaten benim Face'im yok, msn de çok eskiden vardı, şimdi sadece maillerime filan bakıyorum hotmailden. başka bir mail adresim var Gmailden, onu kullanıyorum.

Onun Face hesabı filan var ama hiç öyle devriyelik yapmam uğraşamam zaten...sositososito
İnsanın biraz kendine de özel alanları olmalı...Adı üstünde çünkü: şifre.

Eşimin şifrelerini daha bekarken biliyordum.
Evet arada girmem gerekir,girer,kredi kartı ekstrelerine bakar ona göre aylık hesabımızı biliriz.
Kendisi işyerinde sadece iş mailini açabiliyor.Eve gelince de pek internete girmeyi sevmez.
Onun dışında kontrol amaçlı aman bu mail kimden gelmiş diye bakmam,aklıma bile gelmez.
Face kullanmıyor kendisi.

ajan gibiyimdir valla
face i yok zaten ortak face imiz vardı ama nazara gelyorz diye kapattık
neler yaptım neler az mı ismini yazıp aramadım arkadaşlık sitelerine üyemi diye kontrol etmedim

ajan gibiyimdir valla
face i yok zaten ortak face imiz vardı ama nazara gelyorz diye kapattık
neler yaptım neler az mı ismini yazıp aramadım arkadaşlık sitelerine üyemi diye kontrol etmedim

kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

artık facebookuna karısabilcegim bir sevgilim bile yok kendiminkine karısıyom bende:)

biliyorum şifrelerini oda benimkileri biliyor. ama ikimizide bi yaramazlığı olmadı

birbirimizin şifrelerini biliyoruz,(eşim öyle istediği için )ama eşim ,kendi sayfasından çok benim sayfamda...
ben onun sayfasına anca aile resimlerimizi yüklemek için giriyorum,girmişken de ehh ucundan bakınıyorum ne var ,ne yok diyekaydirigubbakcemile3...

kızlar zafer benim! sonunda istedi benden facebook şifremi ben de verdim hemen ondan da istedim o da verdi böylece.

Son düzenleme:
bütün şifreleri var bende ama kırk yılda bir aklıma gelecek deee girip bakcam.
tanımadığı kişileri zaten eklemez, niyeti bozan kızları da zaten kendisi siler.
ben de ona sormadan kimseyi silmem.

o yanlışlıkla bi defa bnm faceten brinin arkadaşlık isteğini yoksaymış kendi facei sanıp.
cinnet yüzümü gördükten sonra bir daha yapmadı.:icecream::asigim:
[/B]

Son düzenleme:
Şuana kadar ne mail ne MSN ne de Facebook gibi sosyal sitelerin şifresini ne aldım ne de verdim. Ben karşımdaki insana güvenirim onun da bana güvenmesini isterim. Kişisel seçim tabii ama bana şifre alışverişi güvensizlik gibi geliyor, zaten o insanın yapacağı varsa yanlış bir şeyler illa ki yapar bir fırsatını bulup ki ben de güvenmediğim bir insanla beraber olmak istemem zaten. :mymeka:

walla kızlar bizim genlerde de bu almazsa olmaz ajanlık:lepi:ilk anlarda başladım erkek bu çünkü bende gizli msn adreslerini keşfettim onlara kendimi ekledim ve engellemeden sildim her açtığında görüyodum kaç kız war fln bazılarını siliyodum zamanla bıraktırdım netlog kullanıyodu onuda keşfettim kimle ne konuşuyosa hep okudum.ordanda sildin herşeyi kapadım hesabı uzaklaştırdım netlogdanda şimdi 1 tane msni war bide face kullanıyo.face ztn benim elimin altında önce süzgeçten geçiriyorum herşeyi ayarlarınıda bilmiyo onu arama butonunda fln bakıldıgında gözükmüyo.resimlerini kimse göremiyo niye böle diyo bilmem diyorum:smiley-cool: şimdi adam oldu ama 2 senede geçti artık çekti elini ayağını herşeyden.evlenmeyi düşünüyoruz.erkekler hep böyle onları çaktırmadan yönlendirmek gerek yoksa kabul etmezler asla. şimdi başka sorunlar war tabii çok kıskanç oldu.bunada bi çözüm bulmaya çalışıyorum ama denemelerim iyi sonuç vermedi hala.:uhm:zamanla beni idare edecek kadar bi yol bulurum inşallah. sınırlı kıskançlık bana yeterli.çok seviyorum tontonumu:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…