sevgılınızın veya sizin yaptgınız en buuyk supriz nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemşom hakket bende tebrik ederim enişte beyi.. Allah bozmasın cnm
Teşekkürler.Nazar değmesin hepimize.
Bu ara tek hediye ile günü sonlandırır mıyım hiç ?:smiley-cool: İki hediye şart.:roflol:

Teşekkürler.Nazar değmesin hepimize.
Bu ara tek hediye ile günü sonlandırır mıyım hiç ?:smiley-cool: İki hediye şart.:roflol:

Eeee anam ksklilerde azcık cadı oluyo isterse vermesin eniştem :roflol:

Sizinkileri okuyunca nısanlımın 1 bucuk senedir hiç süpriz yapmadıgını farkettım senağlama

Sadece cıkarken bana,doğum günüle evlenme teklıfını aynı gune getırıcem demişti.nasıl süprizse bu işte,benım aylar oncesınden haberım olmuştu bu sayede.

25 nisan 2008 de tek taş yüzüğü ve ufak bı pastasıyla bırlıkte evlenme teklıfı ettı.Yüzük atasaydandı ve kutusu fılan cok hoştu,en cok onu begenmiştim kaydirigubbakcemile3

Benım ona hep düğün müziğim olucak dediğim şarkı calıyordu dans ederken,ve teklıf sırasında gözlerı dolmuştu,duygusaldır o yönden :1closedeyes:

Başkada süpriz müpriz yok,bu nısanda bıle hedıye neyim almadı,öğlen 111 gibi konusurken ıykı doğdun dedi okadar

oysa onun doğum gunude Ocaktaydı ve aylar öncesınde gitar ıstıyorum dıye tutturmuştu,taa kasım ayında almıştım hedıyesını

aayyy ne güzel kızlar süprizleriniz,
ben de hiç supriz yapmadım sevgılıme ama o da bana hıc bır suprız yapmadı
ne guzel eglencelıı suprızler yapılmıs.

belinaycım çok güzel bi hikaye sizinki, allah nazarlardan saklasın hep mutlu olun inşallah gözlerim doldu yazdıklarını okurken bizim hikayemize de çokk benziyo ama bizim ki süpriz konusunda biraz özürlü ama gerçekten beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyo...

Çoook teşekkür ederim tatlımmm güzel sözlerin içinn.. sizede mutluluklar diliyorumm a.s.

belinaycım gercekten harıkaymışş yaa :)süpriz dolu bi ilişkınz var ne güzel bızde hiç oylee bişii yokbna fikirler verırmısın cnım yaaaa:Saruboceq:

susu canım teşekkür ediyorum.. fikirler benden değil sevdiğim adamdan çıkıyor ama kuzum işte buyüzden ne gibi bir fikir istiyorsunki??

ne bilim canım benım aklına gelen herhangi bişey.

belinay eniştenin yaptığı süpriz harikaymış allah mutluluğunuzu bozmasın

aşkım bugunn çok guzell br mektup yazmıs cok mutlu oldummopuyorumnanaktan

çokk güzelmişşşş

susu mektubu paylaşsan diyorum özel değilse tabiii:):) sen editlersin özel yerlerini:)

belinay bacım yaktın beni yaaa nası bişi sizinki ööleeeeeee anaaaa delikafadulden
şimdi okudum çok şaşırdım yavss türünün ilk ve son örneğini sen bulmuşun mutluluklar dilerimmm opuyorumnanaktan
ama bence böle heryerde anlatma derimmm ben nazardan çok gorkarım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…