sevgılınızın veya sizin yaptgınız en buuyk supriz nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
askımın suprızıne gelelım ;okuldayım fınal haftasındayım son sınavım ve nasıl bıtkınım o gun tek derdım eve gelıp uyumak normalde o gun erkk arkadsımla buluscaktık ama ben cok yorgunum ertesı gune kaydrmıstık o gun tam ızmıtten servıse bınecektım bır baktım askım tam servısın yanında belırdı dedım ne ısın var burda sırnaşık şeysenı kacırmaya geldım dedı ...bu gunde sen bana bırsey sormuyosun dedı ıı tamam ama baska zaman yap ne yapacaksan cok yorgunum bebegım ya dedım ama benı dınleyen kım oyle heycanlı kı askım ne olur sus ya lutfen dedı ordan otobuslerın oraya gıttık en gec 4 e kadar ıst olmaız gerekıyo dedı ama otobanda trafıge yakalandık saat 4 de daha gıselerı gecmemıstık askımın moral dıpte yuzu asıldı fln sevgılım ne olur evden ızın 11 e kadar lutfen bırsey bulalım fln dıo bende zaten yorgunum yok dıorum ızın vermezler bosver falan neyse sonra uskudarda ındık saat olmus 5 00 askım dedı lutfen dedım tamam ızın alcam merak ettım cunku ne olacagını neyse sonra uskudardda alısverıs merkezı var oraya gıttık bıraz otruduk ssat zaten 7 olmustu bıle ordan cıktık taksıye bındık evet ıste aksamımız baslıyo dedı dedım nolıyıııııı ....ordan taksıcıye de bırsey soylemıyo sadece uskudar sahılden gıt dıo adam dıo kı nereye o da dıo kı abı sen gıt ben solıycem falan neyse kıs zaten hava karanlık tam kız kulesının onunde ındık ben dıorum askım nasıl yanı ne fln dıene kadar kız kulesının tkenelerının kalktıgı yerlere gıttık ordayız pasam dıo kı bızım rezervasyonumuz var fln ben sokk nasıl ya dedım bırde ustumu dusunun sınavdan cıkmısım darma duman kot fln spor ayakakabı dıger ınsanlara bakıyorum gece elbısesıyle erkkelr takım elbıse bız gayet sportıf dedım askım benı burda oldur ama bu aksam gıtmeyelım rezıl oluruz su halımıze bak mıllete bak dıorum ben soktayım askım agzımı kapattı sımdı sadece ıkımız varız bebegım kımse yook oyle dusnuyoruz ve aksamımızın tadını cıkartıyoruz dedı bındık tekneye ben heyacandan olıcm ama sonra kız kulesıne vardık ve ındık ıkımzıde kırmız halıda yuruyoruz ama ben ger gerı gıdıyorum askımda benı cekıyo neyse ıcerı grıdkk vestıyere montumuzu verdık ılerledık tam ıcerıye masaların oraya gıttık askım rezerve ısl kontrol edıyodu ve benım gozume kırmızı gullerle kaplı masa dıkkatımı cektı bır baktım bız gıdıoruz oraya ve mıllet zaten o masayı merak edıyo bızde tam oraya gıdıyoruz kıyafler yerlerde mıllet o kadar sık bız gayet kımseyı takmayan edelarda yuruyoruz ama bırde bana sorun yuuzm kıpkırmız kesıldı sonrası malum evlenme teklıfı sarkımız fln kulede askım bagırarak evlenme teklıf ettı cok guzeldı superdı ruya gıbydı...

Sözlenicegim kişiyle 2 günlük konuşmamız oldu ve 12de aradı neyapıyorsun?bende gayet ciddi bir şekilde uyumaya çalışıyorum rahat verirsen dedim.
Görmedik birbirimizi öncesinde.görücü usulü oldu 2 gün telde muhabbetimiz oldu ve 2.gece balkona çık diyor,bense kızıyorum hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden şakalardan diyorum.çık dedim sana diyor başlıyor simit evinden yufkacıya kahveden otele kadar saymaya adlarıyla.
Ben yatakdan öyle bir fırlamışım ki anlamam size kendimi bir anda balkonda buldum.
birden sagıma baktımki uzunnn boylu yakışıklı bir genç ayrıca hafif kelkaydirigubbakcemile3.o bana bakıyor ben ona.
Başım açık, pijamalarımla, saçlarım darma dagınık, şaşkın bir vaziyette.
tabi tel elimizde konuşuyoruz hemde bakıyoruz tam o arada karsı simit evindeki adam anlamasınmı oturdu bizi izliyor,o arada kahveden dayı oglu yanına gittimi onada söyledimi oda bekledii.
Dedim şansa bakyaa.gidin ne bekliyosunuz dedim kendi kendime kızdım onlara.şurda hayırlı bir işe adaım atıyoz engel oluyorlar:roflol:.neyse öyle işte girdim içeri.
Arabasınıda evin önüne park etmiş bide odanın camına çıktım o arabaya binerken bakıştık ve gitti.bense şaşkın ürkek heycanlı mutlu bir şekilde uyumaya çalıştım.
Dedim şu halime bak çocuklar kadar seviniyorumm.mutlu olmak nekadar basitt hep mutlu oluruz inşallah..
o günü hiç unutamaz hep anlatır bana..

canım benimm çok teşekkür ederimmm.. Yok hayatım artık hiiiç anlatmıyorum zatennn bende inanıyorum artık nazara VE KÖTÜ GÖZLEREEvereliniortak

Sözlenicegim kişiyle 2 günlük konuşmamız oldu ve 12de aradı neyapıyorsun?bende gayet ciddi bir şekilde uyumaya çalışıyorum rahat verirsen dedim.
Görmedik birbirimizi öncesinde.görücü usulü oldu 2 gün telde muhabbetimiz oldu ve 2.gece balkona çık diyor,bense kızıyorum hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden şakalardan diyorum.çık dedim sana diyor başlıyor simit evinden yufkacıya kahveden otele kadar saymaya adlarıyla.
Ben yatakdan öyle bir fırlamışım ki anlamam size kendimi bir anda balkonda buldum.
birden sagıma baktımki uzunnn boylu yakışıklı bir genç ayrıca hafif kel.o bana bakıyor ben ona.
Başım açık, pijamalarımla, saçlarım darma dagınık, şaşkın bir vaziyette.
tabi tel elimizde konuşuyoruz hemde bakıyoruz tam o arada karsı simit evindeki adam anlamasınmı oturdu bizi izliyor,o arada kahveden dayı oglu yanına gittimi onada söyledimi oda bekledii.
Dedim şansa bakyaa.gidin ne bekliyosunuz dedim kendi kendime kızdım onlara.şurda hayırlı bir işe adaım atıyoz engel oluyorlar.neyse öyle işte girdim içeri.
Arabasınıda evin önüne park etmiş bide odanın camına çıktım o arabaya binerken bakıştık ve gitti.bense şaşkın ürkek heycanlı mutlu bir şekilde uyumaya çalıştım.
Dedim şu halime bak çocuklar kadar seviniyorumm.mutlu olmak nekadar basitt hep mutlu oluruz inşallah..
o günü hiç unutamaz hep anlatır bana..
canım cok guzelmıs suprızı sozlunun ...allah omur boyu mutlu etsın sızı

ne güzel yaa hepsine bayıldım bende istiyorummm benneyaptımki ama ilk önce bi sefgili yapmak lazımm yerimseniben

çok istedıgım birşey vardı onu almış getirmişş aşkım bugun bana çooookkk sevıyorumm...opuyorumnanaktan

benimkide süprisden anlayan biri deil ama bi kaç kere ufak tefek süprizler yapıp beni çok mutlu ettiği olmuştur..

6 ay boyunca askerdeyken iznini kullanmayıp her defasında beni hayal kırıklığına uğratıp gelemiyorum demelerinden bıkmışken doğum günümde iznini kullanması...

askerliğini bitirip tam okuduğum şehre gelecekken kavga etmiştik ertesi gün herkes geleceğini bilioken okuldaki arkadaşlarıma bi cevap verememiştim dersim olduğu halde derse girmedim eve gelip saatlerce ağlamıştım o günün hayaliyle yaşayan ben mahvolmuştu şimdi herşey tüm hazırlıkları yapmıştım sonra telim çaldı arayan oydu "MUTLUMUSUN ŞİMDİ" oldu ilk kelimesi "MOLA VERDİK YARIM SAAT SONRA ORDA OLURUM" dediğinde anlatamam o mutluluğumuzemuszemussırnaşık şey:sm_cool: güzeldi ya 1,5-2 ay olmuş vayh beeopuyorumnanaktan

gelmıcem deyıpte yanıma gelmesi 24saatlık yoldan suprizi çokk guzeldi :asigim:

nikahımız süprizz olduuu :asigim: aşkım bitaneeee yaa benımmm...

yenı suprızım anlatıyım hemen ben :)sevgılımle cok kotu kavga etmıstık aradan 1 hafta gecınce askım elınde kocaman bır demet rengarenk bır cıcek ve cok guzel bır cep telefonu hedıye almıs hıc tahmın etmemıstm oyle bır telefon alacagını cok mutlu oldum sevıyorum ben sıpayı hemde cokkk

Beraberligimiz boyunce gecirdigim her dakikam, her gunum, her bulusmamiz benim icin tatli bir surprizdi... havaalaninda hep tek kirmizi gulle karsilamasi ( ikisini kitabimin arasinda kurutmayi basardim, hala da sakliyorum), benim sirf uyumami saglayabilmek icin saatlerce araba kullanip, yasadigi sehre ayni aksam geri donmesi, yilbasinda hayatim boyunca aldigim en guzel, en zarif hediyeyi cikarip vermesi...canimcigim yasattigin tum guzellikler icin Allah'ima ve sana cok tesekkur ediyorum..hep boyle ince , zarif, dusunceli kal.....

belinaycım senin bu yazını okurken hem duygulandım, hem ağladım... duygulandım çünkü yaşadığın şeyler çok güzel bu günlerin değerini bil ve sakın kaybetmemeye bak.. birbirinizi kaybetmeyin hep sevin birbirinizi... ağladım çünkü ben dün akşamdan beri eşimle konuşmuyorum eşimde benimle konuşmuyor... ayrı yattık dün gece.. çok üzgünüm moralim sıfır ve büroda kendimi tutamıyorum.. karşımda müvekkiller ve ben ağlamamak için kendimi çok sıkıyorum :gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben

belınayy ayrılmıstı bıldıgım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…