sevgilinizin yanında para yoksa para verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilişkinin süresine ,güveilirliğine ve ilişkinin geleceğine baglı olarak guvenıyorsam veririm 2 yılı bitirdik almadı ma cebine de sıkıştırdım oda bana verdi bu gibi şeyler sorun olmaz aramızda sorun olmasınıda istemem zaten çünkü hayat müşterek ve karşılıklı biz bu hayata birlikte devam etmeyi seçtiğimiz için gayet normal..

valla ne yalan söylim erkek arkadaşım benden para istese belki veririm ama içten içe çok kızarım ona. hoşlanmıyorum bu gibi durumlardan. bu benim fikrim herkesin görüşünede saygım var.
biz nerdeyse 7 senedir tanışıyoruz. daha para konularını yeni yeni konuşuyoz oda yakında evleneceğiz o yüzden.

Ah kolonya ah, aşk bu parasızlık dinler mi :asigim: hangimiz de varsa birbirimize destek çıkarız biz :1hug: hatta bugün verdim. Yalnız benim sorunum benimki çok hesapsız, (bana göre) gereksiz harcıyor. Ama bu yaşından sonra değiştiremem çocuğu artık benneyaptımki

ben kendi ilişkime göre yorum yapayım canım
hiç düşünmeden veririm hatta ben teklif ederim

valla ne yalan söylim erkek arkadaşım benden para istese belki veririm ama içten içe çok kızarım ona. hoşlanmıyorum bu gibi durumlardan. bu benim fikrim herkesin görüşünede saygım var.
biz nerdeyse 7 senedir tanışıyoruz. daha para konularını yeni yeni konuşuyoz oda yakında evleneceğiz o yüzden.

alın işte bir benden daha :) bız para konusu konusmuyoruz daha ama eglenmek ıcın para ıstesee vermem, ıstemeden de vermem hihoyyyt

Bende veririm verdimde bi keresinde. Cünkü ben calısmazken heryerde herseyi o cekıodu aqzını acmıodu ki biz her dısarı cıktıgımızda en az 50 60 ytl harcıoduk Bendende borc istedi istemedi ben verdim borc die ama hiç düşünmedim verirken bile...

parası olmadığı durumlarda werdim para,almak istemiodu tabi.ama ne zmn dışarı çıksak gezsek etsek o öderdi hiç elimi attrmazdı cebime sonuçta.bnde hiç çekinmeden werirdim ona o yzdn,güwenirdim.

biz daha 6 ayLık sevgiLiydik Benim yanıma gelmişti evden hızLı çıkmış ..cüzdanını evde unutmuştu..
Beni eve bırakıp evine gidecekti Ben para vermiştim..sonuçta benzini biter feLan yoLda kalır neme Lazım...
aynı şekiLde oda bana Vermişti..çantam çaLınmıştıda ..parasız kaLma demişti ...:utangac:

Aslında mantığım asla vermem diyor
Ama insanlık halidir , cüzdanını evde unutabilir
Yada yanına para almayı unutmuştur ki ben kendim bu hatayı çok yaptığım için
Bazen parasız kaldğım olmuştur.
ınsanlık hali..
Ama yinede bir yanım hayır vermem diyor..

kendi ilişkim için konuşayım:)

artık okadar zaman geçti bizde senin benim hiç yoktur ben veririm o da bana verir yani hiç

böyle şeylerin lafı olmaz aramızda..:)

hiç düşünmeden veririm almaz ama ben cebine cüzdanına biyere sıkıstırırım illa ki :emir_bebek: sonucta ömrümüzü paylaşıcaz paranın lafı olmaz..

eşimle flört donemınde ben teklıf etmeme ragmen asla kabul etmedi..
şimdi para butunse ve karsı taraf bozamıyorsa ancak oyle kabul edıyor..
bahanesi hazır sen ben mı var deyınce '' sen daha ogrencisin ben calısıyorum''

bizim paramız ortak.. senin benim yok..zaten genelde harcamalar hep bana oluyor Şeniz hihoyyyt
o zaten bişey istemez kendi için.. (hediye aldıgımda bile kendine bişeyler alsın diyo.. :asigim:)

Ben önceden erkek arkadaşıma maddi anlamda çok yardım etmiştim
Ama artık çok saçma geliyor bana
Çünkü rahata alışıyordu
Mesela hiç yol parası yok onu benden istiyordu eline para geçincede pasta falan alıp hemen bitiriyordu
Erkek dediğin parayı iyi kullanmayı bilecek azda olsa finansmancı kafası olcak :kahve:
Artık şimdikine vermem mesela :delphin:
Bir kereye mahsus zor durumda kalırsa ve yüklü miktar değilse veririm o ayrı :1closedeyes:

Ben önceden erkek arkadaşıma maddi anlamda çok yardım etmiştim
Ama artık çok saçma geliyor bana
Çünkü rahata alışıyordu
Mesela hiç yol parası yok onu benden istiyordu eline para geçincede pasta falan alıp hemen bitiriyordu
Erkek dediğin parayı iyi kullanmayı bilecek azda olsa finansmancı kafası olcak :kahve:
Artık şimdikine vermem mesela :delphin:
Bir kereye mahsus zor durumda kalırsa ve yüklü miktar değilse veririm o ayrı

:1closedeyes:

:lepi: HElal walllaha,
ben de eski sevgilimde çook acısını çektim, parası olunca saga sola arkadaslara hava atmak adına harcıyordu normaldeyse hep bı sekılde bana ödettırırdı bakıyodum parası yok ya da az ben verırıdım hep sonra gecım kaynagı bıle olmaya basladım,
sımdı o yuzden parası yoksa cıkmasın dıyorum, bılsın benım ıcın para ayırması gerektıgını ona göre fınansmanını duzenlı tutsnn :CüvCüv: tebrık ettım arkadasım senı kaydirigubbakcemile5

Sevgilisinden para isteyen ve bunu çok sık tekrarlayan erkekleri sevmiyorum ya.. Erkek dedğin sevgilisinden para istemek durumunda kalsa bile utanır sıkılır, başka bir akadaşından bulur. zaten o bu yapıdayken ve zor durumdayken kimsenin ona vermemezlik yapacağını zannetmiyorum. Yani farkederse sevgili böyle birine veriri zaten...

Üniversitede bir arkadaşımın sevgilisi kendisine kontür aldırtıyordu. Başka arkadaşımı kalmadı gitsin birinden istesin ama kız arkadaştan değil..Sanırım böyle bişey bende olsaydı soğurdum o erkekten.

ya bi erkek sewgilisinden para istiosa hiç bişeye yaramazz bence o erkekk

Ola ki cüzdanını kaptırmıştır ya da sağlıkla ilgili ani bir durum olmuştur dışarıda beraberken(kaza,kırık,çıkık vs.) ancak o zaman para çıkar benden..:delphin:

Back
X