Sevgilinizle buluşurken nasıl çikiyorsunuz?

Yani aynen normal öyle de neden böyle oldum bilemedim :)
Erkek arkadaşınızın adı neyse onu söyleyerek buluşacağız görüşürüz anne deyip çıkın, gerilecek bir şey yok, hayatın doğal akışı böyle, bir zamanlar anneniz de babanızla sevgiliydi değil mi:)))

Ben yalan söylüyordum. Annem bu tarz şeylere karşıydı. Keşke ben de x'le buluşmaya gidiyorum diyip gidebilseydim.

Sizin sevgiliniz olduğunu biliyorsa direkt doğruyu söyleyin.

:işsiz:Bu "X le buluşacağım" ne zamandır moda? yeni moda mı? Yoksa ben mi yaşlandım kızlar :KK43: :işsiz:
Gençsiniz de ama kafa geride kalmış herhal.

neyse konu sahibi ben hazırlanmaya giderken sevgilimin ismini söyleyip bulusucaz diyip cıkıyordum. Annem ve babam bildiği için öyle çok kasmıyordum açıkçası. Zamanla anlayıp sormamaya başladılar zaten hiç bişey demeden hadi ben kaaaçtım şeklinde devam etti.

Ailem bilmesine rağmen izin vermediği için hiç öyle bir rahatlığım olmadı ben de hep yalan söyledim.
Hatta bildikten sonra normal arkadaşlarımla buluşmalarım bile sorun olmuştu benim. Başkasıyla buluşacaksam bile hep sevgilimle buluşacağımı düşünürdü annem.
Ah annem:olamaz:

Kaç yaşındasınız ki😊
Ben akşam çıkıyorum derdim, kimle diye pek sormazlardı. Akşama geç gelirim dersem sorarlardı, babam eve bıraksın o zaman derdi😄 Diyafondan da bakarmış mutlaka kapıya kadar getirdi mi diye😄
Çekinecek bir şey yok. Genç insan flört eder yani

Hanımefendi sevgili yok yani olmayınca da çıkılmıyor çıkmak için bir gereksinim olmuyor evde kalıp dizi izliyorum da ben bazen AVM ye gidiyorum gerçi bizimkiler AVM ye bile izin vermezler diye korkuyorum ama olsun.Bir şekilde ikna ediyorum zaten küçük,kimse girmiyor oraya tenha falan diyorum hoop AVM ye gidiyorum geziyorum neyse konu dağıldı yaa bendeki bu AVM aşkı AVM sevgiliden daha önemli bir şey bence içi boş olsa bile girerim hiçbir şey satılmasa bile :KK200:AVM:KK200:

Gençsiniz de ama kafa geride kalmış herhal.

neyse konu sahibi ben hazırlanmaya giderken sevgilimin ismini söyleyip bulusucaz diyip cıkıyordum. Annem ve babam bildiği için öyle çok kasmıyordum açıkçası. Zamanla anlayıp sormamaya başladılar zaten hiç bişey demeden hadi ben kaaaçtım şeklinde devam etti.
"Gençsiniz de ama kafa geride kalmış herhal."
Cümlemizden tam olarak ne anlamam gerekiyor :işsiz:

Kac yasindasiniz?
18 yasimdan itibaren disari cikarken , ben disari cikiyorum su saatte donecegim deyip ciktim , kiminle nereye gittigimi hic soylemedim , neden aciklama yapiyorsunuz ki?

Back
X