- 7 Aralık 2018
- 7.374
- 18.995
- 248
- 28
- Konu Sahibi Zorlumacera
Kapıyı açıp çıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşınızın adı neyse onu söyleyerek buluşacağız görüşürüz anne deyip çıkın, gerilecek bir şey yok, hayatın doğal akışı böyle, bir zamanlar anneniz de babanızla sevgiliydi değil mi:)))Yani aynen normal öyle de neden böyle oldum bilemedim :)
Ben doğruyu soyleme taraftariyim cocuk muyuz saklayım
Gençsiniz de ama kafa geride kalmış herhal.Bu "X le buluşacağım" ne zamandır moda? yeni moda mı? Yoksa ben mi yaşlandım kızlar
![]()
![]()
E o zaman niye kıvranıyorsun konu açacak kadarAnnem sevgilim olduğunu biliyor. Yalan söylememe gerek yok yani :)
Hatta bildikten sonra normal arkadaşlarımla buluşmalarım bile sorun olmuştu benim. Başkasıyla buluşacaksam bile hep sevgilimle buluşacağımı düşünürdü annem.Ailem bilmesine rağmen izin vermediği için hiç öyle bir rahatlığım olmadı ben de hep yalan söyledim.
"Gençsiniz de ama kafa geride kalmış herhal."Gençsiniz de ama kafa geride kalmış herhal.
neyse konu sahibi ben hazırlanmaya giderken sevgilimin ismini söyleyip bulusucaz diyip cıkıyordum. Annem ve babam bildiği için öyle çok kasmıyordum açıkçası. Zamanla anlayıp sormamaya başladılar zaten hiç bişey demeden hadi ben kaaaçtım şeklinde devam etti.