Sevgilinizle/Esinizle unutamadiginiz....

Canım turlar var, önce tur şirketlerini bir araştır. Daha hesaplı olur. Sapanca zaten Sakarya-Kocaeli arasında. 1.5 saat bile sürmüyor. Tur şirketi olursa her yere otobusle götürüyorlar zaten, ulaşım sorun olmuyor. Şimdi yapamazsanız bile ilerde muhakkak gidin. Görülmeye değer bir yerdi.
Tur sirketiyle anlassam ve orda da bi yemek yesek ne kadara maâl olur sizce?
 
Tur sirketiyle anlassam ve orda da bi yemek yesek ne kadara mââl olur sizce?

Bilemiyorum canım, biz de turla gittik ama biz ekip halindeydik. Hem direk Maşukiye'ye gitmedik biz, önce sabah kahvaltısı yaptık Sapanca Gölü'nün orda, sonra gölün yakınlarında çay molası, sonra bir çiftliğe gittik, ardından Maşukiye. Bizim plan bu şekildeydi. Ama her tur şirketinin farklılık gösterebilir. Dur ben sana link atayım bulup.
 
Kubbe - ı aşk' a da gidebilirsiniz Süleymaniye de manzarası çok güzel. Gerçi ben henüz gitmedim dün bir arkadaşım gitti çok beğenmiş.
 
Bilemiyorum canım, biz de turla gittik ama biz ekip halindeydik. Hem direk Maşukiye'ye gitmedik biz, önce sabah kahvaltısı yaptık Sapanca Gölü'nün orda, sonra gölün yakınlarında çay molası, sonra bir çiftliğe gittik, ardından Maşukiye. Bizim plan bu şekildeydi. Ama her tur şirketinin farklılık gösterebilir. Dur ben sana link atayım bulup.

Canım bak şimdi google'a Maşukiye günü birlik turlar yaz. Kahvaltı-yemek-ulaşım dahil kişi başı 80-90 liraya turlar var. 2 kişi maksimum 200 tutacak yani. Aşar mı bütçeni?
 
Lokma- Rumelihisarında sabah kahvaltısı ve akşam yemegi içinde tercih edebilirsiniz manzarasına kusur bulmak imkansız :)
Rakı balık tercih ederseniz Levendiz Rum Meyhanesi beşiktaşta
Vouge Restaurant yine beşiktaşta :)
 
Taksimde yemek klübü var .Oraya gidebilirsiniz .azcık paraya kıyıp 360 dereceye giderseniz manzara ile bile doyarsınız ,
 
Canım bak şimdi google'a Maşukiye günü birlik turlar yaz. Kahvaltı-yemek-ulaşım dahil kişi başı 80-90 liraya turlar var. 2 kişi maksimum 200 tutacak yani. Aşar mı bütçeni?
Kahvalti ve yemekte dahilse super o zaman:D
250tl ye kadar butcem var evet :)
 
Boğazda Oba var oraya gidebilirsiniz . :)

Ahhh İstanbul özledim seni
 
Florya sosyal tesisleri de, Küçükçekmece sosyal tesisleri de çok güzel.. Özellikle Floryayı önereririm, yemekten sonra sahilde bir yürüyüş çok güzel olur. :)
 
Evet bayanlarrr sevgilinizle/esinizle unutamadiginiz bir mekan, bir aksam yemegi icin tavsiye ediceginiz bir yer var mii
Suana kadar yemege gittigimizde hep sevgilim oderdi hesaplari, ama benimde icime dert olmustu bu durum ve ben yine buraya konu acmistim :) sizlerde yemek ondansa tatli senden olsun diye bana cok guzel yorumlar yapmistiniz :)
O gunden sonra da oyle oldu, onu tatli yemeye cikarttim, yemekten sonra kahveler yada tatlilar benden oldu falan bu sekilde icim rahatlamis oldu :)
Simdi de staja basliyorum ve artik tatli ya da kahve degilde, sevgilimle beraber benim hesaplari odeyecegim ve guzel bi aksam yemegine goturmek istiyorum onu ilk maasimla:KK23:
Staj maasim olucak elimde az cok tahmin edersiniz ne kadar oldugunu. Avrupa yakasinda heryer olabilir. Boyle manzarasi guzel olan, nezih bir de yemegi guzel olup fiyati cok tuzlu olmayan bir yer istiyorum, boyle bir yer var mi ki sana da soyleyelim dediginizi duyuyor gibiyim:KK59:
Ama bir umut iste, belki vardir dimi boyle yerler:KK69:
Hadi bayanlar bir el atin banaa:KK71:

İcki kullanmiyoruz bu arada :KK39:


Haliç sosyal tesisleri
Cankurtaran Sosyal Tesisleri ve Fethi Paşa Korusu içindeki Üsküdar Sosyal Tesisleri , üçü de süper.
 
Kubbe - ı aşk' a da gidebilirsiniz Süleymaniye de manzarası çok güzel. Gerçi ben henüz gitmedim dün bir arkadaşım gitti çok beğenmiş.

aynı şekilde hüsnü ala diye bir yerde var aynı süleymaniyede cok güzel yerlerdir onun dısında bir de taksim de galataya doğru konak diye bir yer var akşam orasıda güzeldir onun dısında su adasını öneririm rumelihisarındada doğatepe aklında bulunabilir :KK66:
 
İstiklal Caddesi'nde Midpoint var. Odakule'nin karşısında.... Tavsiye ederim.
 
Rumeli hisarı Fincan cafe...steak leri nefis mekan çok güzel tam 2. Köprünün altında birde ay varsa yakamoz eşliğinde akşam yemeği harika....Anadolu yakası nakkaştepe messt cafe...içkisiz mekan...çimlerin üstündeki masalarda boğaz manzarası eşliğinde nefis oluyor yemekleride güzel....Emirgandaki köşkte güzel...ama ben belediyenin tesislerindeki yemekleri çok güzel bulmuyorum bide Floryada yer bulmak sinir bozucu...rezervasyon alıyorlar sen 1 saat dolanıyorsun sonra arıyorlar alelacele yiyorsun velhasıl sevemedim ben oraları...Üsküdar Filizler köftecisi tek geçerim,,,kız kulesi manzarası mis gibi boğaz havası...bu arada menüleri çok zengin sadece isimleri köfteci....daha da var ama sen Avrupa yakası dediğin için çok fikrim yok ben Anadolu yakasında takılıyorum genelde ...Bu arada cookshop her yerde bir numaralı mekanımdır...öğlen ve akşam yemeği içinde ideal...
 
Emirgan içinde Sarı Köşk var belediyeye ait cok uygun hizmeti de güzel. Boğaz manzaralı kesinlikle gidilesi tavsiye ederim:)
 
Rumeli hisarı'nın orada Lokma cafe var, yemekleri de manzarası da bir harika.
Hemen ilerisinden Oba Restaurant var. burası lokma'dan farkı denize sıfır olması. Ama yine de Lokma cafe bana hep daha sıcak gelmiştir.
 
Back
X