Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben çok sinirliyim ve maalesef öfke kontrolum hiç yok. haklı veya haksız olmam durumu değiştirmiyor. bağırrım cağırrım. sonra da çok pişman olurum yaptığıma
Haklı veya haksız altdan alırım önce , baktım çenesi durmuyor ya hiç konuşmam çünkü altdan alamıcagım yere kadar gelmiştir car car car , yada canına okurum tutamam kendimi
Bazende önce iddalaşırım sora haksız olduğumu kabul eder özür dilerim ama genelde ben altdan alırım onun öyle bir huyu yok varsada çok nadir
Haklıysam canına okurum tamam da haksızsam da onun eski bi hatasını öne sürüyorum o huyumu hiç sevm,yorum, bilerek de yapmıyorum zamanın da canım yanmıs ki haykırıyorum...
Diğer şıkkını işaretledim. Çoğunlukla düzgünce konuşmaya çalışırım, en fazla kırılır soğuk davranırım ama 1 saat bile sürmez öyle. Sinirlenip bağırdığım zamanlarda olur ama sevgilim çok sakin, onun sakinliği beni sinirlendirir genelde...