sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423
ben çok sinirliyim ve maalesef öfke kontrolum hiç yok. haklı veya haksız olmam durumu değiştirmiyor. bağırrım cağırrım. sonra da çok pişman olurum yaptığıma:52::52:

sürekli eski hatalarını yüzne vururum malesef

Haklı veya haksız altdan alırım önce , baktım çenesi durmuyor ya hiç konuşmam çünkü altdan alamıcagım yere kadar gelmiştir car car car , yada canına okurum tutamam kendimi
Bazende önce iddalaşırım sora haksız olduğumu kabul eder özür dilerim ama genelde ben altdan alırım onun öyle bir huyu yok varsada çok nadir

Haklıysam canına okurum tamam da haksızsam da onun eski bi hatasını öne sürüyorum o huyumu hiç sevm,yorum, bilerek de yapmıyorum :( zamanın da canım yanmıs ki haykırıyorum...

Genelde kendimi hakli gorurum ve bagirir dururum...
Hic de sevmem bu huyumu:41:

haklıysam canına okurum :41: haksızsam da bir şekilde haklı çıkartırım kendimi :31: karşı taraf alttan almak zorunda kalıyor :27::37:

Bana göre her zaman ben haklıyım :52: :1: ama tabiki haksız olduğm zmanlar var ama ben her ikisinde de susmuyorum :9: ve hep alttan alan o olur gene de. :16:

Son düzenleme:
Diğer şıkkını işaretledim. Çoğunlukla düzgünce konuşmaya çalışırım, en fazla kırılır soğuk davranırım ama 1 saat bile sürmez öyle. Sinirlenip bağırdığım zamanlarda olur ama sevgilim çok sakin, onun sakinliği beni sinirlendirir genelde...

Back
X