• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlasirken konusacak konu bulamiyorsaniz ?? :(

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Evet kizlar... bana yardimci olabilirseniz sevinirim...
sizede oluyo mu boyle , onunla konusurken konusacak bisey bulamiyorsaniz napiyosunuz ?? fisfisfis vede mesajlasirken , ????

biz ilk zamanlar öyleydik.. ama birbirimizi tanıdıkça havadan sudan ne varsa konuşuyoruz.. arada suskunluklar oluyo tabi =) buluştuğumuzda sürekli konuşmuyoruz, ki ben isterim bizim için önemli konuları açıp onları çözümlemek, bilgilenmek vs ama genelde klasik şeyleri konuşuyoruz.suskunluk olunca hakkaten bönbön oluyo insan :D

Ahh ahh aşkımda tel olsa da msjlaşsak ama askerde off:delphin:.Valla biz sevgilimlee çok mesajlaşırdık konular günlük konular ne yaptın ne ettin şu gün şunu yapalımmı ama bunların dışında mesajlarımızın çoğu birbirimize aşkımızı dile getirdiğimiz mesajlardı:asigim:..Bunun dışında izlediğin bi filmden, okuduğun bir kitaptan, ortak bi ilgi alanınız varsa onunla ilgili bu böyle uzar gider konuşucak şey bulabilirsiniz bi şekilde.

başıma gelmedi. hep konuşacak bişey bulduk biz. yani ben anlatacak bişey bulamasam o mutlaka anlatır,galiba ondan hiç konuşurken sıkılmadık. :emir_bebek:

gün içinde çok mu mesajlaşıyosunuz. o yüzden olabılır.
bi süre sonra msjlar anlamsızlaşıyor :P

-kahvaltı yaptın mı
-evet sen canım
-ben de yaptım
-aferin

burdan sonra suskunluk
-ne yapıyorsun şimdi
falan filan :P

tuhaf ama...kavga çıkarırım ben bişeyden,sonra konu alıırr Alaaaaahhhhh istemediğim kadar konuşuruz,sonra barışma konuşmaları falan,nazlanmalar bilmem ne..gece olur uykum gelir o beni yatırır olur biter:asigim::smiley-cool: çok susamayız zaten benim çenemden-tatlicadiarzu-çoktur da birazsengözlerimebaksanab

Tatlim eger iliskiniz dha yeniyse birbirinizi pek iyi tanimiosaniz bu donemde fazla konusamamak normal.. Bende ayni donemde sayilirim:) cok gicik oluo ama egerki bsy bulamiosamda zorlamiorum pek hani bi konu bulayimda konusalim diye.. Sonra grsz diorum kapatiorum.. Hersey zamanla olur

Ahh ahh aşkımda tel olsa da msjlaşsak ama askerde off:delphin:.Valla biz sevgilimlee çok mesajlaşırdık konular günlük konular ne yaptın ne ettin şu gün şunu yapalımmı ama bunların dışında mesajlarımızın çoğu birbirimize aşkımızı dile getirdiğimiz mesajlardı:asigim:..Bunun dışında izlediğin bi filmden, okuduğun bir kitaptan, ortak bi ilgi alanınız varsa onunla ilgili bu böyle uzar gider konuşucak şey bulabilirsiniz bi şekilde.

Ayyy aynen canım yaa bak dertlendim şimdi bebeqimm askerdee mesajlaşamıyoruzzz :çok üzgünüm: , ama mesajlaştıgımız zaman hep yazardık yanii bindebir konu bulamama oluyodu..sende konu bulamadıgın zaman gelecekten yada çoçuklugundan bahset yada ona anlattır çoçuklugunuu yada ne bilim ilginç sorular sorrr opuyorumnanaktan

havadan sudan konusun işte.. belli bi zaman sonra aşk sözleri sadece msj sonunda yada tlfnu kapatırken denıyor cunku. (aşkım,balım,bitanem,bebegim sözcuklerı haric)

ilklere genelde öle olur ama en ii çzöüm günlük ilgi çekici olaydan yola çıkmak..yada örnekler karşılıklı birbiini tanımak olabilir..zaten belli bi zmaan geçtikten sonra konuşmaktan zman yetmicek:umursamaz:

Mesajlaşırken değil ama telde konuşurken bulamıyorum konuşacak bişey o da hep kızar ne zaman anlat desem bişey yok diyosun der yeni de değiliz benim huyumdan kaynaklanıyor pek konuşkan biri değilimdir :)

Back
X