Sevgilinizle ne sıklıkta konuşup/mesajlaşıyorsunuz?

İyi geceler herkese
Sorum başlıktaki gibi. Bir süredir biriyle birlikteyim. Onu seviyorum onunda sevgisinden eminim. Birlikteyken çok mutluyuz hiçbir sorun yok. Gelelim ki telefonda görüşmeyi bir türlü sevmiyor. Günde bana attığı mesaj 3ü 5i grçmez. Çok yoğun değilse 1 2 kere arar. Yoğunsa o gün konuşamıyoruz bile. Bende ilgiyi yazışmayı konuşmayı çok seviyorum bu yüzden çok yalnız hissediyorum kendimi. İçinden geldiyse o gün çok yazıp aradığı oluyor ama oda haftada belki bir gün. Çok saygılı dürüst sevecen biri. Sırf bu sebepten onu bırakmak çok saçma olur zaten kopamıyorum bir gülüyor hepsini unutuyorum. Dediğim gibi böylede çok yalnız hissetmeye başladım. Bana bir akıl verin. Ondan beklemeyip ben atıyorum aşkım seni özledim diyorum saatler sonra cevap atıyor. Bir el atıverin kızlar ya. Bu arada 28 yaşında koç burcu
Benim erkek arkadasimda pek sevmezdi.Rahatsz oldugumu dile getirdim düzeldi gibi.Gece konusmayi sevmezdi mesela bir ay boyunca her gece aradim iyi geceler dilemek istedim sesini duymak istedim uyumadan önce filan dedim.konusmalarida kisa kestim.en fazla bes dk konusup kapatirdim.zamanla alisti iste bes dk oldu on dk filan.Gece sesimi duymaya alistigina karar verdigim an aramayi kestim.Bocalamaya basladi kendi aradı. Bugun aramadn filan drmeye basladi :))) beklenti içinegirmeyin siz arayin mesaj atin ama hic sitem etmeyin bi kac ay böyle deneyin sonra yavastan ilginizi kesin.Bocalayacaktir özleyecektir sizi :))

Ben sevmiyorum öyle artık vıcık vıcık çünkü sürekli mesajlasinca konusucak bişey kalmıyo hemde yazmaya alışıyosun yüz yüze konuşmak zor oluyo yada bende böyle oluyo bilemedim
Aslında haklısın sürekli arayıp yazdığı da oldu bu sefer konuşacak bir şey bulamadık. Ortası olsa fena olmazdı sanki

Sevgilimin yoğun çalıştığı zamanlarda oluyor . En az 2 kere konuşuyoruz , mutlaka uyumadan önce sesimizi duyar öyle uyuruz . Her dakika olmasa da sık sık mesajlaşıyoruz . Bi yere gideceksek haber veriyoruz mesela . Bizim yıllardır böyle .
İlişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor . Başlarında daha mesajlaşma konuşma olmazsa öyle gider hep .
Artık düzelmez mi diyorsun..

Saygılı ve dürüst biri olduğunu söylemişsiniz, bu özellik iyi bir arkadaşı, patronu, meslektaşı tanımlarken anlamlıdır ama sevgili için yeterli değil, sadece ön koşuldur.

Mutsuz birlikteliklerin çoğu beklentileri birbirine uymayan insanların çift olma çabasından kaynaklanıyor.

Biri sürekli sevgi sözcükleri duymaktan sıkılır adam onu hediye ve çiçeklere boğar, öteki sürekli arayıp sorsun ister adam işkolik çıkar.

Sizin ilişkide iyi hissetmeniz hayatınızdaki insanın aktif ilgisiyle mümkünse bu kişi size uygun değildir mesela.

Onunla mutlu olabilirsiniz elbette ama beklentilerinizi karşılayan biriyle çok daha mutlu olurdunuz.

Ve ben ilişkilerin daha mutlu ve huzurlu hissetmek için yaşanması taraftarıyım yani gönlümden geçeni yaşamayacaksam yalnızlık daha zahmetsiz ve makul.

Haklısınız

evet özellikle işi gücü olan erkekler zırt pırt yazışmayı sevmiyorlar.biz mesela günde bir kez araşıyoruz.3 defa falan da yazışıyoruz.ben de senin gibiydim.ilgiyi cok seviyordum.hala da cok seviyorum.ilgisiz diye kendimi yalnız hissediyordum.hem de çooook.ama beni alıştırdı valla naaptı ne etti.bu şekilde iletişime alıştım ne yalan söyliyim.ama daha cok ilgilense çooook mutlu olurdum.
Alışılıyo yani :) bakalım belki bende alışırım.

Ya mesajlaşmayı ben de sevmiyorum ama..Yani şimdi adam mesajlaşmayı sevmiyorsa da pıtpıtpıt sürekli mesaj bayar.
Biz sevgiliyken bir sabah işe giderken konuşurduk bir öğlen arasında bir de iş çıkışında. Gece de hadi iyi geceler ben yattım diye. Toplamda dördü geçmezdik.Atıyorum işi yoğunsa ve telefonu açmadıysa ve benimde acil demem gereken bir şey varsa anca öyle mesaj atardık o da aynı şekilde öyle.
Bana öyle sürekli aşkım öyle bebeğim böyle mesajlaşmak çok ruh daraltıcı ve mıçmıç gelir. Yani lise dönemi hadi üniversite dönemi evet insanın gerekli gereksiz mesajlaşası geliyor da sonrasında bayıyor genelde.
Belki cidden sevmiyordur. Normalde ilgiliyse ve sevdiğinden eminsen illa yeni ergenler gibi zırt pırt mesajlaşmayı bekleme bence. Cidden sıkıyor bir yerden sonra
Düşününce sürekli mesajlaşmak bana da saçma geliyor ama ben mesajlaşmak değilde onunla konuşmak istediğimden takıyorum galiba yani bana varlığını hatırlatsın istiyorum şuan biz aynen anlattığınız gibiyiz

28 yaşında adam işinde gücünde
dit dit durmadan telefonuna msj mı gelsin ya
iç çıkışı aramıyosa sorun var ama

sabah günaydın mesajı atıyosa öğlen bi fırsat yaratıp arıyosa
iş çıkışı ve gece yatmadan önce konuşuyosanız
ayı şehirdeydeniz haftada 2
farklı şehirdeyseniz uzaklığa göre değişir ama 15 günde 1 görüşüyosanız gayet uygun bence

Benim erkek arkadasimda pek sevmezdi.Rahatsz oldugumu dile getirdim düzeldi gibi.Gece konusmayi sevmezdi mesela bir ay boyunca her gece aradim iyi geceler dilemek istedim sesini duymak istedim uyumadan önce filan dedim.konusmalarida kisa kestim.en fazla bes dk konusup kapatirdim.zamanla alisti iste bes dk oldu on dk filan.Gece sesimi duymaya alistigina karar verdigim an aramayi kestim.Bocalamaya basladi kendi aradı. Bugun aramadn filan drmeye basladi :))) beklenti içinegirmeyin siz arayin mesaj atin ama hic sitem etmeyin bi kac ay böyle deneyin sonra yavastan ilginizi kesin.Bocalayacaktir özleyecektir sizi :))
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de tam tersi kızıp darılıyorum ona. İki gündür ne aradım ne sordum bir daha mesaj atmayacağım dedim. Oda böyle olunca beni hiç aramıyor kendi halime bırakıyor. Güzellikle anlatmak lazımmış :))

28 yaşında adam işinde gücünde
dit dit durmadan telefonuna msj mı gelsin ya
iç çıkışı aramıyosa sorun var ama

sabah günaydın mesajı atıyosa öğlen bi fırsat yaratıp arıyosa
iş çıkışı ve gece yatmadan önce konuşuyosanız
ayı şehirdeydeniz haftada 2
farklı şehirdeyseniz uzaklığa göre değişir ama 15 günde 1 görüşüyosanız gayet uygun bence
Bende aynı meslek grubundanım yanlış anladınız mesaj paketleri yetmeyecek kadar mesajlaşalım demiyorum birşeyler paylaşalım gün içinde istiyorum mesaj atıyor aşkım bitanem bu şekilde sevgi sözcüklerinden ibaret. Sabahları günaydın yazmaz geceleri de pek konuşmuyoruz. Farklı ildeyiz iki haftada bir görüşebiliyoruz. Yalnız hissediyorum işte.

Bende aynı meslek grubundanım yanlış anladınız mesaj paketleri yetmeyecek kadar mesajlaşalım demiyorum birşeyler paylaşalım gün içinde istiyorum mesaj atıyor aşkım bitanem bu şekilde sevgi sözcüklerinden ibaret. Sabahları günaydın yazmaz geceleri de pek konuşmuyoruz. Farklı ildeyiz iki haftada bir görüşebiliyoruz. Yalnız hissediyorum işte.

o zaman haklısınız

tamam attığı mesajlar güzel bence ama
paylaşmayı sevmiyor galiba

o zaman haklısınız

tamam attığı mesajlar güzel bence ama
paylaşmayı sevmiyor galiba
O konuşurken daha rahat ama yine öyle çok konuşan biri değil hayatımda varlığını her anlamda hissetmek istiyorum ama elimden birşey gelmeyecek galiba. Çünkü sürekli mesaj atıp arayamam benimde bir gururum var nihayetinde

O konuşurken daha rahat ama yine öyle çok konuşan biri değil hayatımda varlığını her anlamda hissetmek istiyorum ama elimden birşey gelmeyecek galiba. Çünkü sürekli mesaj atıp arayamam benimde bir gururum var nihayetinde
Cokta sey yapmayin ya.bu gurur yapilacak bir sey degil ki.Adam mesajlasmayi sevmiyo işte. Alistirin onu.Varliginiza alissin.Sabah siz mesaj atin.Bos vaktinizde arayin öğlen arayin dedigim gibi gece uyumadan önce arayin ama bunu uzunca bi süre yapin.Ve hic bir sekilde sitem etmeyin bu süreçte. Gayet sevecen ve sicak kanli olun.Inanin bana cok sey degisecektir.

Merhaba Rengin Korkmaz.
Benim 1 senedir ilişkim var. İlk başlarda oda öyleydi. Hatta dışarda zor görüşüyorduk. Bende senin gibiydim yani. Bende üzerine fazla düşüyordum. Kızıyordum. Sevmiyosan yada ilgin yoksa görüşmeyelim dedim. Sonra baktımki kendim üzülüyorum, bıraktım kendi haline. Zaman sonra hatasını anladı. Şimdi kendi istiyor görüşelim diye. Arıyor. Sana diyeceğim beklentin ne kadar çok olursa o kadar çok üzülürsün. Herşeyi akışına bırak. Belki yazmayı sevmiyordur. Sor öğren. Ne kadar çok kafaya takarsan o kadar çok sorun üretirsin.

Benim erkek arkadaşımda yoğun çalışırdı.Dı diyorum ayrıldık bikaç gün önce ama neyse konumuz bu değil.5 yıllık ilişkimiz boyunca en yoğun zamanlarında bile günde en az 2 kere arar.Uzun konuşamasada arar.Çok fazla mesajlaşmazdık ama günde 5-6 kere konuşurduk.Gün içerisinde genel olarak iletişim halindeydik yani hiç değilse 2 saatte bir ben onun ne yaptığını o benim ne yaptığımı bilirdi.Sırf yoğun olduğu için işten çıktığında çıktım diye aramayan,gece yatarken uyuyorum sesini duyuyim dedim diye aramayan adamı kapıya koyma hızım ışık hızında yoktur eminim.

Mesajlasmayi sevmedigim icin gunde 1 mesaj atmasa da olur benim icin.

Gunaydin mesaji, iyi geceler mesaji falan da atmam. Biraz odunumdur.

calıstıgım zamanlarda bende netimi kapatıyorum ve aranmayı konusmayıda sevmem ama ıs cıkısında ve sabahları olabılır... not: erkek arkadasım yok :D

Back
X