Merhaba kizlar,
ben ve sevgilim bulustugumuzda ne yapacagimizi hic bilmiyoruz, sevgilime kalsa saatlerce sokakta dikiliriz, onun icin hic fark etmiyor ama ben bundan hoslanmiyorum..
demem o ki sizler sevgilinizle/sozlunuzle/nisanlinizla/kocanizla nerelerde takiliyorsunuz? neler yapiyorsunuz, zamaninizi nasil geciriyorsunuz?
peki bunlari benim mi dile getirmem lazim?
aslinda ben ondan bekliyorum, ama kendisinde tik yok.
birde soylesem, belki hosuna gidermi gitmezmi bilmiyorum, emri vaaki olur diye korkuyorum.
onun icin farketmiyor, o sokaktada dikilir yada cafede oturur saatlerce, ama ben bunlari yapmayi sevmiyorum.
yapacak birseyler bul dedigimde alinganlik yapip bana kiziyor, ona gore o sadece beni gormekle ilgileniyormus ama ben zaman gecirmekle ilgileniyormusum.
buluştuğunuz zaman ilk gideceğiniz yer
cafe tarzı bir yer olsun.
en azından düşünme süresini orda gerçekleştirirsiniz.
ama o öyle alınganlık yapıp şikayet edince benimde canım sıkılıyor bu duruma, benimde aklıma yapacak birşey gelmiyor..ilk adımı sen at mesela de ki aşkım bak seni nereye götürücem süprizim var de istediğin bi yere gidin:)
bunu olmadı bikaç kez yap sonra o utanır artık düşünmeye başlar
ona kalsa o cafede saatlerce oturur, ama ben bunaliyorum oyle oturmaktan.
ona yapacak baska seyler bul dedigimdede bi cozum bulmak yerine, ne buluyum diyor ve alinganlik yapiyor :S
hmmm
biz nisanliyiz yemek yemege gidiyoruz sonra birseyler icmege etrafimizdaki tüm parklari gezdik bitirdik
Bizim bahcemiz var orda cay fln iciyoruz tabi cayimizi beraber demliyoruz aslinda gitdigin yerin cogu zaman önemi olmuyor yeterki yana yana olalim
kahvenızı bıtırene kadar bır yer bulacaksınız.
ya da sen ayarlayacaksınherşeyi ondan bekleme
Biz sevdicegimle beraber genelde tarihi yerlere yada muzelere gideriz. Gemi turu yapariz. Sadece yemek yiyecegimiz zaman biyere girer yemegimizi yer cikar gorulecek guzel yerler kesfetmeye cikariz tekrardan. Cok eglenceli oluyor. Birlikte yeni seyler ogrenmek yeni yerler gormek! Yada bazen sadece kafa dinlemek istedigimizde, bi nehrimiz var onun kiyisina gider orada otururuz nehire karsi.
ya hemde nekadar strese sokuyor bir bilseniz, yarın buluşacağız ve yine bu konu hakkında tartıştık.
piknik daha öncede düşünmüştük fakat havalar soğmaya başladığı için pikniği erteliyeceğiz sanırım.
bakalım artık yarın bizi nasıl bir gün bekliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?