sevgilinizle nerede nasil zaman geciriyorsunuz?

Yasmine_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
22
0
16
Ankara
Merhaba kizlar,

ben ve sevgilim bulustugumuzda ne yapacagimizi hic bilmiyoruz, sevgilime kalsa saatlerce sokakta dikiliriz, onun icin hic fark etmiyor ama ben bundan hoslanmiyorum..
demem o ki sizler sevgilinizle/sozlunuzle/nisanlinizla/kocanizla nerelerde takiliyorsunuz? neler yapiyorsunuz, zamaninizi nasil geciriyorsunuz?

lunaparka gidin çok zevkli oluyo yaş sınırlaması da yok
alışverişi hiç sevmiyo erkekler o olmaz..
mmm yemek güzel olur sinema falan klasik şeyler işte..
ama istanbuldaysan eğer çok güzel akvaryumlar var olabilir bi seçenek yani..
başkaaa ikinizin de ortak merakı olan yerleri gezin sahil de güzel mesela:)

peki bunlari benim mi dile getirmem lazim?
aslinda ben ondan bekliyorum, ama kendisinde tik yok.
birde soylesem, belki hosuna gidermi gitmezmi bilmiyorum, emri vaaki olur diye korkuyorum.
onun icin farketmiyor, o sokaktada dikilir yada cafede oturur saatlerce, ama ben bunlari yapmayi sevmiyorum.
yapacak birseyler bul dedigimde alinganlik yapip bana kiziyor, ona gore o sadece beni gormekle ilgileniyormus ama ben zaman gecirmekle ilgileniyormusum.

buluştuğunuz zaman ilk gideceğiniz yer
cafe tarzı bir yer olsun.
en azından düşünme süresini orda gerçekleştirirsiniz.

ilk adımı sen at mesela de ki aşkım bak seni nereye götürücem süprizim var de istediğin bi yere gidin:)
bunu olmadı bikaç kez yap sonra o utanır artık düşünmeye başlar

buluştuğunuz zaman ilk gideceğiniz yer
cafe tarzı bir yer olsun.
en azından düşünme süresini orda gerçekleştirirsiniz.

ona kalsa o cafede saatlerce oturur, ama ben bunaliyorum oyle oturmaktan.
ona yapacak baska seyler bul dedigimdede bi cozum bulmak yerine, ne buluyum diyor ve alinganlik yapiyor :S

ilk adımı sen at mesela de ki aşkım bak seni nereye götürücem süprizim var de istediğin bi yere gidin:)
bunu olmadı bikaç kez yap sonra o utanır artık düşünmeye başlar
ama o öyle alınganlık yapıp şikayet edince benimde canım sıkılıyor bu duruma, benimde aklıma yapacak birşey gelmiyor..

hmmm

biz nisanliyiz yemek yemege gidiyoruz sonra birseyler icmege etrafimizdaki tüm parklari gezdik bitirdik

Bizim bahcemiz var orda cay fln iciyoruz tabi cayimizi beraber demliyoruz aslinda gitdigin yerin cogu zaman önemi olmuyor yeterki yana yana olalim

ona kalsa o cafede saatlerce oturur, ama ben bunaliyorum oyle oturmaktan.
ona yapacak baska seyler bul dedigimdede bi cozum bulmak yerine, ne buluyum diyor ve alinganlik yapiyor :S

kahvenızı bıtırene kadar bır yer bulacaksınız.
ya da sen ayarlayacaksın herşeyi ondan bekleme

erkek arkadaşımda öyle diyor, seninle yan yana olmak bana yetiyor diyor.
ama bana yetmiyor?

Biz sevdicegimle beraber genelde tarihi yerlere yada muzelere gideriz. Gemi turu yapariz. Sadece yemek yiyecegimiz zaman biyere girer yemegimizi yer cikar gorulecek guzel yerler kesfetmeye cikariz tekrardan. Cok eglenceli oluyor. Birlikte yeni seyler ogrenmek yeni yerler gormek! Yada bazen sadece kafa dinlemek istedigimizde, bi nehrimiz var onun kiyisina gider orada otururuz nehire karsi.

hımm, evet aslında bu güzel fikir teşekkürler!

Her çiftin yaşadığı sorun sanırım bu... Sürekli farklı bişeyler yapalım, değişik olsun çabasına giriliyor... İki tarafı da strese sokan bişey bu... Biz de 8 aydır beraberiz hala buluştuğumuzda bunun stresine giriyoruz ne yapsak diye... Ama zamanla herhalde bu rutine alışılıyor... Yapılacak şeyler belli şeyler strese girmeye gerek yok, arada bi farklı yerleri gezersiniz onun dışında yemek, sinema, cafe...

Güzel havalarda pikniğe, balık tutmaya :) (ben istedim), sahile hatta açık havada olsun diye çay bahçesine bile sıklıkla gittik :)

Hatta geçen gece ıssız bi tepeye gittik şehir manzarası olan, arabadan müziği açtı dans ettik. En sonunda da kendimizi halay çekerken bulduk Çok eğlenceliydi ikimiz içinde.

Havalar soğudu artık Anca sinemaya, kafeye, birbirimiz için alışverişlerimizde avmlerde gezmeye gideriz.

Aynı dertten bende muzdaribim kışın napçaz diye :S

ya hemde nekadar strese sokuyor bir bilseniz, yarın buluşacağız ve yine bu konu hakkında tartıştık.

piknik daha öncede düşünmüştük fakat havalar soğmaya başladığı için pikniği erteliyeceğiz sanırım.

bakalım artık yarın bizi nasıl bir gün bekliyor....

Buluşmadan önce plan yapın çünki yanyana gelince karar verene kadar cafede oturup kalırsınız .. :)
mesela.. aşkım bi yer varmış arkadas söledi iyi vakit geçiririz. değişiklik olur. benim kafama yattı sen ne dersin.
gibilerinden önceden ayarla...buluşmadan bi yer belirleyin önce ortak...
erkekler bu konuda pasif olabilirler şahsen benim nişanlım öyledir kendileri..:)

bu konuda erkek arkadaşım gerçekten çok pasif.

yorumlarınız için teşekkür ederim, şimdi uyuyacağım bakalım yarın ne olacak.
zaten tartıştık az önce bu yüzden kesin asık suratlı olacak, off Allah sabır versin.

iyi geceler kızlarr

İlk başlarda bizimde öyleydi senin gibi çok kafaya takıyordum. Baktım olcak gibi değil hiç sevmesemde baskın karakter ben oldum. Aşkım onu yapalım mı, bitanem buraya gidelim mi diye diye vakit geçiriyoruz. Sağolsun kırmıyo beni ama arada o da düşünse hiç fena olmayacak :)

Çok dert etme böyle şeyleri zamanla rayına girer herşey.

belkide değişik aktiviteler yapacak parası yoktur ve size söylemekten çekiniyodur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…