sevgilinizle nerelere gittiniz... :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlarr merhaba ist. oturuyoruz yarın sevgilimle buluşcam ama hiç fikrimiz yk nerelere gidelim diye. :( ada parkı istiyorum sırf kamikaze var diye :D orasıda tramvaydan indikten snra çok yürüme gittik zaten 2 kez oraya fikri olannnnnnnnnnn :) :34:

Son düzenleme:
Ada park beğenmiyorum ben ya avcılarda evita diye bi mekan var çok güzel gitmeyi düşünüyoruz sizede tavsiye ederirm :34:

avcılara kadr gidemem ya :D arabaylada olsun çok erinirimmmm :) zaten dün gittikk adaparka :D ayyy dün kii yaşadıklarımız çookkkkkk güzeldiiiiiiii :D

sevdiğim götürür beni çamlıcaya koruya moruya, arabadan bile inmem:D moda sahiline, kız kulesine götürüyorm :) aşk tazeliyoruz :D

İstanbul'da gidilcek yer çok valla. Pierreloti'ye gidebilirsiniz gitmişken ordan sonra Minyatürk'e gidebilirsiniz, Üsküdar'da Fethi Paşa Korusuna gidebilirsiniz, Gülhane parkı olabilir müze saray gezmek isterseniz Topkapı sarayı'nı Aya Sofyayı beraber gezebilirsiniz. Kadıköy'e ordan Moda'ya sahile, ya da Kız kulesi olabilir. Rahmi Koç müzesine gidebilirsiniz. Taksim'de gezip sonra Galata Kulesi'ne çıkabilirsiniz ordan Karaköy'e geçip Tophane filan nargile kafelerde vakit geçirebilirsiniz, Ortaköy sahile gidip kumpir yiyebilirsiniz mesela :56:Boğaz havası iiçn bebek sahile ya da ilerleyip Rumelihisarı'na gidebilirsiniz. Adalar'da güzel olur mesela piknik yapabilirsiniz başbaşa heybeli ya da büyükadada. Biraz daha uzaklaşmak istiyorsanız Ağva'da güzel olabilir.:10:

Back
X