Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki videonuzu bizle paylaşıcakmısınız:121:
ona göre fikrimi beyan etcem
İhtiyar kalbim böyle şeylere dayanamaz, tık diye giderim, bildirirken yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bildirin, sebebim olacaksınız![]()
mune bizi diskoya götür dicemde cuhhh tırsıyorum:18:
Mune buraya yumruk havaya...mune buraya yumruk havaya......![]()
mune bizi diskoya götür dicemde cuhhh tırsıyorum:18:
mune koş gel,bacılarından fantezi isteyen bir ergen abimiz var![]()
Arkadaşa burası yetmemiş aynı konudam bi tane daha açmış
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Güvenilir olmazsa başa bela olur. Yoksa fikir uçuk da olsa iyimerhabalar, ben sözlüyüm. sözlümle çok güzel bi cinsel hayatımız var. zaman zaman bunu değişik fantezilerle renklendiriyoruz. bugünlerde ,sevişirken kendimizi videoya kaydetme konusuna takıldık.. denedik ama çok güzel çekemedik. bunu yapması için çok güvendiğimiz bi arkadaşımızdan yardım almayı düşünüyoruz. ama emin olamadık. sizce bu fikrimiz çok mu ileri? abartı mı? yoksa olabilir mi?? biz kesinlikle çok eğlenceli olacağını düşünüyoruz. lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? benim için çook önemli lütfen
Şiiiiişşş sakin, sizde gelmişsiniz burda 6 yıllık konuyu hortlatmışsınız ona bakacak olursakadam gelmiş burda fantazi yapıyor cevap vermeyin
pardonŞiiiiişşş sakin, sizde gelmişsiniz burda 6 yıllık konuyu hortlatmışsınız ona bakacak olursak![]()