sevgilinizle sex fantezileriniz

İhtiyar kalbim böyle şeylere dayanamaz, tık diye giderim, bildirirken yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bildirin, sebebim olacaksınız:51:

ehhh allah kolaylık versin zor tabi,ışık açısı, kamera kalitesi ,çözünürlük falan. bencede yardım alın. Hatta eli boşşa Acun beyi arayın o yardımcı oluversin. Yılların televolesi:17:

Mune buraya yumruk havaya...mune buraya yumruk havaya......:52::52::52::52:

İhtiyar kalbim böyle şeylere dayanamaz, tık diye giderim, bildirirken yavaş yavaş, alıştıra alıştıra bildirin, sebebim olacaksınız:51:

Arkadaşa burası yetmemiş aynı konudam bi tane daha açmış

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

acun ılıcalı misaliii

-- YOK ARTIKKK :53::53::53:

video ya çekicekmiş çekememiş güvendiği arkadaşına dicekmiş emin olamamış mış mışşşş.....

bak güzelim mahremdir bunlar. 10 dakika sonra tavsiye verilen değil dalga geçilen olursun...

Gerçi tez kokusu geldi burnuma ve yahut erkekte olabilir.:26:

ayrıca bu konuya cepten girdim gene bi p.no sitesine gitti müdür bu konuları bi araştırın bilerek açıyolar virüslü olabilir :26: geçenki konuda telime format attım düzeldi buna girince gene öyle saçma bi siteye yönlendi ama sadece telimde oluyor bil.dam olmuyor :19:

Mune buraya yumruk havaya...mune buraya yumruk havaya......:52::52::52::52:

mune bizi diskoya götür dicemde cuhhh tırsıyorum:18:

mune koş gel,bacılarından fantezi isteyen bir ergen abimiz var :51::51:

Arkadaşa burası yetmemiş aynı konudam bi tane daha açmış

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Teşekkürler, var olun, sağolun, kapanış konuşmasını yapıyorum:42:

Dağılın...

:KK49: merhabalar, ben sözlüyüm. sözlümle çok güzel bi cinsel hayatımız var. zaman zaman bunu değişik fantezilerle renklendiriyoruz. bugünlerde ,sevişirken kendimizi videoya kaydetme konusuna takıldık.. denedik ama çok güzel çekemedik. bunu yapması için çok güvendiğimiz bi arkadaşımızdan yardım almayı düşünüyoruz. ama emin olamadık. sizce bu fikrimiz çok mu ileri? abartı mı? yoksa olabilir mi?? biz kesinlikle çok eğlenceli olacağını düşünüyoruz. lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? benim için çook önemli lütfen
Güvenilir olmazsa başa bela olur. Yoksa fikir uçuk da olsa iyi 👍

Back
X