Sevgilinizle tatil

Arkadaslar sevgilinizle hic tatile gittiniz mi???nasildi??
biz bu yil gitmeyi dusunuyoruz babam izin verirse.ins izin verir.

aa gerçekten mi?ben babama soramam bile öyle bişey sırnaşık şey Ki öyle aşırı geri kafalı da değildir,defalarca askerdeki erkek arkadaşımı ziyarete gittim babamla birebir konuşup izin alarak..ama tatil konusunu açtırmaz bile diye düşünüyorum a.s tabii kaç yaşınızdasınız bilemiyorum tahminen söyledim ama ..

hiç gitmedim ama gitmek isterdim eminim çok güzel olurdu
ama banada izin veren olmazdı dolayısiyle gidemezdim :)

evlenmeden önce 3 yaz beraber tatile gitmiştik :asigim:
evlendik bu yaz 2. yaz hala gidemedik mafoldumben

geçen sene sevgilimle gittim tatile,aman aman hiç tavsiye etmem,burnumdan geldi kavga gürültü :mymeka: off off offf felaketti valla yok rus kızları yok şusu yok busu :olmaz:zaten ayrıldık tatilden sonra bidaha aramadım.o bikaç kere aradı ama artık hiç görüşmüyoruz :umursamaz:benden tavsiye tatile çıkarken erkek almayın yanınıza,kendi kendinizin tatilini hiç etmeyin hihoyyyttabi anlaşabiliyosanız,güzel giden bi ilişkiniz varsa o başka o zaman eminim çok güzel olur şutarafagitti

bizde gitmiştik birlikte değil rus kızlarına bakmak bana tapma derecesıne gelmişti tatil dönüşü onun gözünde muhteşemdim askere gitmeden önceydı tabı ama cok güzeldi.

geçen sene sevgilimle gittim tatile,aman aman hiç tavsiye etmem,burnumdan geldi kavga gürültü :mymeka: off off offf felaketti valla yok rus kızları yok şusu yok busu :olmaz:zaten ayrıldık tatilden sonra bidaha aramadım.o bikaç kere aradı ama artık hiç görüşmüyoruz :umursamaz:benden tavsiye tatile çıkarken erkek almayın yanınıza,kendi kendinizin tatilini hiç etmeyin hihoyyyttabi anlaşabiliyosanız,güzel giden bi ilişkiniz varsa o başka o zaman eminim çok güzel olur şutarafagitti

zaten baska kizlari bakan biri olsaydi onunla ayrilirdim ama sukur oyle birisi degil zemuszemus

bizim zamanımızdaki babalar,anneler demek ki,
şimdikilere göre daha sıkıydı...
ben babama böyle bir teklifle gidemem ki zaten,
ama nişanlıyken kayınvalidem babamdan izin almıştı ve Alanya'daki yazlığa gitmiştik,
hayatımda geçirdiğim en anlamlı ve en güzel tatildi diyebilirim...
başa dönecek olursak,eski zaman dedim ya,yok yok ben de
kızımı göndermezdim,belki eski kafalı diyebilirsiniz ama
göndermem...
sevgiler...

Ben eşimle o zaman sevgili bile değildik 2 defa gittim ama kuzenlerimle (kuzenim eşimin abisiyle evli )
ço eğlenceliydi tabi ama söz konusu kendi kızım olunca sanırım izin vermezdim mümkün değil olmazdı

bende babamlardan ızın almadan arkadaşlarımla dıye gıtmıştım aynen mümkün olmaz olamaz ılerde kızım olursa.

babam ve sevgılımle tatıl :)))

canım kıymetlıdır :P

mersıne fln gıttıkk ama uzuun bı tatıl degıldı

babama kızlarla gidiyoruz diyip avşaya gitmiştik
cok eğlenceliydi
o son tatil oldı evlendikten sonra gidemedik :1no2:

ama kızım olsa aslaaaaaaaaaaaaa

gitmedim.eşimle nişanlıyken gemi yemeği vardı,onun için eşimin yanına gitmiştim ama tabii babam asker olduğu için ben orduevinde kaldım bir iki gündü o da.tatile falan gitmezdim nişanlım da olsa.kızımı veya oğlumu da göndermek istemem.asla demiyorum ama göndermek istemem.her şeyin usulü var canım.

Back
X