- Konu Sahibi secretlove
-
Normal'in norm'u nerden geliyor? Norm, karşılaştırdığın şeydir. Hayatta normlarını sana sunan öğretiye göre bu sorunun cevabı değişir.
Şimdi arkadaşlar bana kızacak ama, eğer normlarını dinden alırsan evlenmeden yakınlaşmak normal değildir, evlilikte olması gerekir. kadın için de erkek için de bu böyle.
Başka türlü hayat tarzlarında, batıda örneğin, çok normaldir.
Gayet normal bana göre.. tabi uzun süreli, mantıklı ve düzgün bir ilişkiyse..
Yoksa erkeklere öyle ilk günden yüz vermeye gelmio..
Tabi yeri ve zamanı da önemLi..
Sokak ortasında o işleri ileri noktaya getirenlerin saçını başını yolasım gelio
akakadsların büyül çoğunluğu NORMAL demişler. ve forumda SEVGİLİSİNDEN AYRILAN kişilerin yazılarını okuyoruz , sorularını, sıkıntılarınıı dinliyoruz. soruyorum şimdi o normal diyenlere : ilişkinizin dozuna göre demişsiniz ya hani sevgilinle öpüştün , sarıldın, ve sonra SEVGİLİNDEN AYRILINCA NE OLACAK ??? ayrıca EVLİLİĞE NE KALACAK YAŞANMAK İÇİN ???????????????????????
öptüğün ve dokunduğun yeri ayarlrsan ne sakıncası olucak allah aşkına...dinsel boyutta düşünrsek tamam haramdır ama kaç kişi buna uyuyor merak ediyorum.
dinsel olayı hele kisi ve Allah arasındadır o araya girebilcek cesareti olan varsa buyursun:) ben girmem..herkesin hayat tarzı yasayıs bicimi dogruları yanlısları farklıdır heleki bu cinsel olaylar iki kisi arasında gecer ve o iki kisi dısındaki kimseyide ilgilendirmez..o yuzden isteyen evlenmeden once birlikte olsun isteyen eline bile dokundurmasın..bana gore flort zamanı yasanılanlar cok farklı bir heyecana sahip olan seylerdir
secretlove madem sana ters geliyor öpüsmek veya dokunmak, o zaman neden senin ilgi alanina giriyor bu konu onu anlamadim.
Hep dikkat ettimde, senin gibi tüh kaka diyenlerde genelde cok isterikli, firsatlari olsa neler yapacakda , ne yazikki firsatiniz yok.
Cünkü gercekten sana ters geliyorsa neden bu gibi konular senin merak alanina giriyor, bunuda ben merak ediyorum.
Cok ilginc.:bbo:
Öperim , dokunurum , hissederim.
Aşk beni benden alır aşıksam gözüm görmez. Pişman Olmadım Allah pişman etmesin..
canım üstteki msj ı senin içinde söylemiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?