- Konu Sahibi secretlove
merak ediyorum bunları bana ters geliyoda bide size sormak istedim normalmi karşılıyosunuz yoksa yanlışmı buluyosunuz ben yanlış buluyorum fikirlerinzi bekliyorum:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dozunda ve yerinde olursa normal neden olmasın sevdigin insana dokunmak istersin elele tutusmaktamı ters geliyor sonucta ondada bir temas var
bu arada dün feribotta aramızda yarım metre olan bir çift resmen seviştiler onları öyle görmek beni çok rahatsız etti küçük bir öpücük normal ama yarım saat dudaklar ayrılmayınca birbirinden müsait olmayan bi ortamda çok çok rahatsız ediyor insanı
merak ediyorum bunları bana ters geliyoda bide size sormak istedim normalmi karşılıyosunuz yoksa yanlışmı buluyosunuz ben yanlış buluyorum fikirlerinzi bekliyorum:uhm:
insan sevdiği insana dokunmazsa öpmezse sevgi nasıl yaşanırki..
ama kesinlikle dozu çok önemli...
heleki sokakta ulu orta abartanlara sinir oluyorum bende...
you_know kesinlikle sana katılıyorum...iğrenç bir görüntü bana görede..
ve bunu yapanda kızdılmaz: yanımda kocam zaten başım dönmüş sallana sallana kızda benim gözümün içine bakıo yapışıo çocuga sevgilisine sarktım sandı herhalde sempatiksalakcinniya resmen film izlio gibi olduk yani eller fln
lmaz:ben utandım artık onlar vazgecmedi yanımızdaki adam ofladı durdu kalktık yer değiştirdik bizde
Benim için normal..:icecream: