• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi aldatıpda affeden varmı?sonuçları ne oldu

bu karakter meselesidir. karakteri olan insan aldatmaz. karakteri olmayan insansa defalarca aldatsa da kendinden utanmaz. bunu aklınızdan çıkarmayın.

bir kez hata etti bir daha yapmaz lafı aldatma için geçerli değildir. çünkü insanın bir daha yapmaması için pişman olması gerekir. Karaktersiz insansa pişmanlık duymaz, sadece kaybetme korkusu duyar. O yüzden aldatırken daha dikkatli davranır, o kadar

ben affettim.
ama neden?
çünkü emin değildim, günahını almak istemedim.
internette bazı yazışmalarını yakaladım ama belki yanılıyorumdur diye affettim.
aklımda hep yer edindi tabi.
eskisi gibi devam etti ilişki.
neden böyle aptalca dvarandım şimdi şaşıyorum kendime.
düşündükçe kendime de kızıyorum, ona da.
adını bile duymak istemiyorum.
hep inkar etti.
ispatlarım dedi.
ağladı, yalvardı.
gözyaşlarına kandım ben de.
ama değmezmiş hiç.

zaten hep içimizdeki temiz duygulardan değilmi kötü bakamıyoruzki bakmayıncada böyle oluyor. :96:

sanırım siz aldatıldınız ve karşınızdaki adamdan hala vazgeçemiyor, aldatılmanıza rağmen devam etmek istiyorsunuz. bu yüzden de buraya bu konuyu açtınız. şimdi biri çıksa, evet ben aldatıldım ama sevgilim pişman oldu affettim şu anda herşey çok güzel bir daha asla o hatayı yapmadı beni el üstünde tutuyor, dese kalkıp o kişinin ilişkisine bakıp af mı edeceksiniz. ben bunu anladım

Son düzenleme:
sanırım siz aldatıldınız ve karşınızdaki adamdan hala vazgeçemiyor, aldatılmanıza rağmen devam etmek istiyorsunuz. bu yüzden de buraya bu konuyu açtınız. şimdi biri çıksa, evet ben aldatıldım ama sevgilim pişman oldu affettim şu anda herşey çok güzel bir daha asla o hatayı yapmadı beni el üstünde tutuyor, dese kalkıp o kişinin ilişkisine bakıp af mı edeceksiniz. ben bunu anladım

arkadaşım bizler buraya niye konu açarız birileri bişe desinde onu yapalım diyed değil demi farklı bakış açılarını olayları anıları görmek içinnn benimkide bu hem gerçektende merak ediyorum herkes red mi etti

Aldatılma olayı olmadı şükür
Ama benim eski sevgililerimden birinin bilgisayarında chat sitesinin tekindeki kayıtları veritabanından silmeyi unutmuş hepsini buldum şifreleri kırdım araştırdım salağın tekiydi! kıza bir iki msj yazmış sonra cvp yazmamış
başka birine naber nasılsın yazmış kız cvp yazmış bu yazmamış
boşluktan ne yaptığı belli değğildi.:27:
bende o an cumaya gitmişti geldiğinde kapıyı açtım ve bittiğini soyledim
sara hastasıydı birden ağlamaya başladı hap içicem dedi inanmadım mtfağa geçti yaklaşık 4.5 tane hapı ıctı gözumun onunde baktım harbi harbi içio ..sebep olmak istemedim nasıl olsa bitmişti bir süre sonra gözüm dışarıya açıldı zaten ondan ayrıldım.
bence aldatılanlar affetmesin başıma gelmesin çok kötü birşey ama yaparlar bence yinede!

aldatanı affedersem kendimi nasıl affedicem.. ben iç huzurumu kaybederim affedersem. çünkü daha önce ilişkilerimde yaptığım hatlarda bile sonradan kendime işkence ettim resmen. bir kere aldatmayı değil ama yanlış bi davranışı affettim ve hayatımın aptallıklarından birini yaptım. çünkü aynını tekrarladı. hiç bir erkek ikinci bir şansı haketmiyorrr. gerçekten seven el üstünde tutar ödü kopar ayrıca yanlış bişi yapmamak için. aldatıyorsa sevmiyordur bu kadar açık.. aldatılıp da affedip mutlu olan da hiç görmedim. eğer böyle bi durumdaysan kesinlikle affetme derim. çünkü emin ol bidaha aldatılırsın. .:5:

Bana göre her insan ikinci bir şansı hak eder , eğer pişmansa ve ikinci şans için çabalıyorsa.
Tabi önce temiz bir dayak yemeli diye düşünüyorum medeni biri olarak.

Bana göre her insan ikinci bir şansı hak eder , eğer pişmansa ve ikinci şans için çabalıyorsa.
Tabi önce temiz bir dayak yemeli diye düşünüyorum medeni biri olarak.

canımm inan haketmiyorlar.. benim iki erkek arkadaşım oldu. ikincisinde aramızda tatsız bişi yaşandı bende adamı masada bıraktım gittim.. peşimden geldi yalvar yakar. yüzüne bile bakmadım. arabaya bindim evime gtmek için. devamlı arıyor. açtım sadece bitti arama dedim. aradı aradı aradı. teli kapadım. saatler sonra açtım açar açmaz hala arıyordu. mesaj atıyor bi yandan. affet die. ben kesinlikle yüzünü görmek istemiyorum dedim. tamam düşün bi süre dedi. bir kaç gün boyunca beni aramaya mesaj atmaya devam etti aralıksız bi şekilde. çok pişmanım affet herşey istediğin gibi olcak gibi sözler ediyor. arkadaşlarıma danıştım çok pişman belli ki affet bu kadar pişmanlıkla artık hayatta seni üzmez kaybetmenin ne demek olduğunu anladı dediler. gönülsüz bi şekilde affettim. amaa gel gör ki sonuç yine aynısı olduu. sonrada ben kendime lanet ettim affettiğim için. vee bundan başka bi hikaye duymadım ben çevremden de. hatalar hep tekrarlanıyor. o yüzden artık eminim ki hiç bir erkek 2.bi şansı haketmiyorr.:7:

valla ben haketmediklerini yasadım gördüm 5 yıllık ilişkimde 1-2-3 affettim( ne kadar midesizim di mi??) en sonunda kaldıramadım artık herseyi bitircem ama adamdan yinede son bi özür beklerken onca yılın hatrına :)) bunca yıldır böyleydi kızım işine gelirse ben böyleyim gibi bi tepkiyle karsılastım... çok mu üzülmüştüm bilmiyorum hatırlamıyorum unuttum gitti 3 yıl oldu ama...
ben artık gülüp geçiyorum
simdi çook mutluyum :64::64:

bu karakter meselesidir. karakteri olan insan aldatmaz. karakteri olmayan insansa defalarca aldatsa da kendinden utanmaz. bunu aklınızdan çıkarmayın.

bir kez hata etti bir daha yapmaz lafı aldatma için geçerli değildir. çünkü insanın bir daha yapmaması için pişman olması gerekir. Karaktersiz insansa pişmanlık duymaz, sadece kaybetme korkusu duyar. O yüzden aldatırken daha dikkatli davranır, o kadar

kesinlikle katılıyorum istisnalar olabilir ama genele bakınca doğrudur..

Aldatma durumunda ilişki sarsılır ve asla daha iyiye gideceğini düşünmüyorum:20:
Erkek yaptığından ders alıp (!?) bir daha yapmayacak (!?) bile olsa kadın bunu
unutabilir mi ki? O şüphe bile yeter ilişkinin bitmesine:44:

Kesinlikle affedilmemeli. Günümüzde artık kimin napacağı belli olmuyor malesef.. Sizin onca emek verdiğiniz sevgiliniz bir bakmışsınız sizi aldatmış.
Onun için hiç bir erkeğe karşı çok verici olmayın. Fedakarlık yapmayın. O sizin için yapsın. Siz asla yapmayın.
Daha geçen hafta bir arkadaşımın kuzeni 7 yıllık sevgilsinden ayrıldı. Çocuk için neler yapmamış. Araba almış. Master parasına yardım etmiş. vs vs
En sonunda çocuk buna postayı koymuş ailem seni istemiyor diye. Yani bunları duydukça insanın midesi bulanıyor.
Ben de yakın zamanda aldatıldığımı öğrenen biriyim. En başta inanamıyorsunuz. Bir açıklama bekliyorsunuz. Bariz kanıtlar gözünüzün önündeyken bile yakıştıramıyorsunuz. Nasıl yapabildi bunu diye kendinizi yiyorsunuz. Ama bence aldatmak tamamen bir kişilik meselesi ve karakterli insan aldatmaz. Bütün erkekler aldatır diye kadınlar kendini rahatlatıyor fakat öyle birşey yok. Karaktersiz kadın da aldatır erkek de. Kişilik sahibi insan ise yapmaz. O nedenle affetmemek gerektiğini düşünüyorum. çünkü aldatıyorsa zaten kişiliksizdir.

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Ben de bir aldatanın bir de el kaldıranın şansı yok.
Ölürüm de affetmem o kadar da büyük konuşuyorum.

Eşim beni aldatsa dünya ahiret düşmanımdır, bitmiştir benim için hiç tanımam.
Acımdan üzüntümden cayır cayır yanacağımı bilsem de bitiririm; çünkü bitmiş zaten, bana düşen sadece kabullenmek olur.
Sadakatın ve saygının olmadığı yerde iki insan nedir ki, birer yabancıdan başka....
Şükürler olsun aldatılmadım hiç ama iki yakın arkadaşım da yaşadı bunu.
İkisi de defalarca affettiler, acaba düzelir mi, acaba yanlış mı anladım dediler, hep ikna oldular.
Noldu sizce..??

İnsanoğlu çiğ süt emmiş, bi kere yapan yemin etmiş gibi bir daha yapıyor. Bir daha yapmayanına rastlamadım. O adam seni gözden çıkarmış bi kere, gözü başkasını görmüşse konu kapanmıştır. Kadınların bu durumda tek yapması gereken kulaklarını af dileyen bu şebeklere tıkayıp yollarına devam etmesidir. Denizde çooook balık var, neden daha az seveniyle yetinelim ki??

Son düzenleme:
bir erkek aldatıyorsa ve sevgılısı o'nu affedıyorsa,tekrar aldatmasına ızın verıyor demektır bu .
ben aldatılmadım,aldatılsaydımda hıc bır sekılde affetmem

Son düzenleme:
Ben 3 buçuk yıl süren bir birlikteliğimde aldatıldım ve ayrıldım
kesinlikle hiç bir şekilde geri dönüşlerini kabul etmedim ve verdiğim karardan da asla pişman olmadım
ama,
şuan 4 yıllık bir ilişkim var
bende bilgisayarı kurcalarken bir kaç döküman buldum ve araştırmaya başladım
sonucunda netten yazışmaları olduğunu öğrendim
çok kırıcı bir duygu ama affettim
bunun sebebi de 4 yılın hatırıdır falandır filandır değil
ona kırgınlığım ve hayal kırıklığım çok büyüktü,fakat hissettiğim aşktan daha kuvvetli değildi,
affetse de insan tamamen silemiyor bu duyguyu,taşıması çok zor
Rabbim kimsenin başına vermesin ve verdiğim karar için beni de pişman etmesin.

Aldatmakla ilgili çok sert yorumlar yapıyosunuz bence..tabiki de affetmememiz gerekiyor ama bir yönden de yok ben affetmem yok söyle yaparım yok silerim falan diyosunuz ama hiç bir konuda büyük konuşmamak gerek!!! ben erkeklerin hepsinin içinde aldatma potansiyeli olduğunu düşünüyorum,nedeni ise nefislerinin zayıf olması..bütün erkekler aldatabilir,hatta sevdğiniz erkek arkadaşnız bile..kimse benim erkek arkadaşım yapmaz,affetmem diye büyük konuşmasın..erkeklere güvenmemek gerek,her şeye rağmen..

Back
X