Burada herkes ahkam kesiyor olsa kesinlikle affetmem yok şöyle yaparım yok böyle yaparım yok canım yok öyle olmuyor bende aynı sözleri söyledim erkek arkadaşımın evli bir kadınla face de yazışmalarını yakaladım o kadını da kendisini de rezil ettim tabi 1 hafta süründürdüm tabi her gün arıyor arkadaşlardan da haber alıyorum tabi etrafta ruh gibi geziyormuş baya kötü olmuş sonra bende dayanamadım affettim o kadını herşeyden sildirdim şimdi görüşmüyorlar Affettim peki unuttum mu unutmuyorsun hep aklının bir köşesinde. O kadının yaşadığı şehire bile kesinlikle gitmesini istemiyorum acaba şeytana uyar da görüşür mü diye ne ahlaksız kadınlar var ne iğrenç kadınlar var kocam dediği daha yeni çocuk sahibi olan kadın nasıl yapabilir bunu etrafta bu kadar gururdan ve ahlaktan yoksun kadınlar oldukça bunlarla sanırım karşılaşıcaz erkek adam olsa karşılık verir mi diyeceksiniz haklısınız. Ama ben aldatmayan erkek olduğunu sanmıyorum ya belki arada istisnalar vardır ben çok araştırdım çok takip ettim çok faza dip bucak araştırmamak lazım sanırım yoksa böyle canınız sıkılıyor yaa aldatma konusu bambaşka birşeyy affetsen olmuyor affetmesen yine olmuyor kadınların işi vallaa zor yaaa:)