bizimde 6 yıl oldu canım. Hiç ayrılmama bi yana benim sadece sevgilim olmayan birinden ayrılıyodum ben ilk kez. her şeyi ona anlatmazsam asla rahat edemezdim 6 yıl bu hep böyle oldu

gittikden sonra napıcağımı ne hissediceğimi bilemedim. İşimde yoktu evdeydim o gidene kadar bakmamıştım iş. Hergün dışarı çıkan ben 15 gün dışarı çıkmamıştım hiç içimden gelmiyodu paspal paspal dolanıyodum evde o derece yani

bende günlük tutmaya başladım gönderdiğim geceden itibaren. Hergün olmasada ona en ihtiyaç duyduğum anda oraya yazıyorum onla konuşuyomuşum gibi inan çok iyi geliyo :) günler geçmiyodu sanki 5 ay olucak nerdeyse

gerçi sizin daha çok zamanınız var ama sana tavsiyem asla ama asla eve kapatma kendini. İnan evde kaldıkça daha zorlanırsın. Okuyasan zaten oyalanırsın yoksa iş güç durumun olursa çok çok daha iyi olur senin için. Kafanı dağatcak bi iş, okul olduğunda daha çabuk geçer zaman. Bazı erkekler sevgilisinin eve hapsolmasını istiyo bilmiyorum öylemi sizde de ama evde olmaman daha iyi. 15 gün sonra ilk kez çıktığımda o gün bi baktım zaman geçmiş hemen akşam olmuş, yattığımda da yorgunluktan uyumuşum bunu yaşamış biri olarak diyorum asla kendini eve kapatma