P
ppelinn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ppelinn
-
var olmamı aslan burçları kavgayı sevmiyor sizi çok seversede herşeye boyun eğer ama reislik ruhu vardır doğadaki aslan ormanların kralıyken oda evinin kralı olmak ister zor seven biridir birkerede severse ömür boyu sever gözü senden başkasını görmez kavgada etsen anlayışla tamam aşkım tamam canım diyerek o aslan birden kediye dönüşür ama aslan burcunu iyi çekip çevirecek kadına ihtiyacı vardır aslanlar yanında herzaman dişi bir aslan görmek ister güçlü hırslı kadınım dediği zaman gözü arkada güveneceği bir kadın isterler ama sinirlenirlerse gözleri bişey görmez ama okadar sabırlıdırlarki ben neler neler yaptım daha sabrediyo sadece birkere aşırıya kaçmıştım gerçektende sinirini gördüm benden bukadar herhalde biraz anlayışsız gibimede geliyorda teşhisi koymadım daha
var olmamı aslan burçları kavgayı sevmiyor sizi çok seversede herşeye boyun eğer ama reislik ruhu vardır doğadaki aslan ormanların kralıyken oda evinin kralı olmak ister zor seven biridir birkerede severse ömür boyu sever gözü senden başkasını görmez kavgada etsen anlayışla tamam aşkım tamam canım diyerek o aslan birden kediye dönüşür ama aslan burcunu iyi çekip çevirecek kadına ihtiyacı vardır aslanlar yanında herzaman dişi bir aslan görmek ister güçlü hırslı kadınım dediği zaman gözü arkada güveneceği bir kadın isterler ama sinirlenirlerse gözleri bişey görmez ama okadar sabırlıdırlarki ben neler neler yaptım daha sabrediyo sadece birkere aşırıya kaçmıştım gerçektende sinirini gördüm benden bukadar herhalde biraz anlayışsız gibimede geliyorda teşhisi koymadım daha
kızlar ılk defa bır aslan burcu sevgılım olacak gbi araştırıyorum bende bakalım ılerleyen zamanlarda görcez anlaşıp anlaşmadıgımızı bende terazıyım bu arada
benim sevgilimde aslan burcu erkeği çok çabuk sinirlenir ama siniri çabuk geçer etrafındakilerde buna bende dahil olmak üzere şaşırırım kin tutmazlar uyumludurlar hemen her şeye peki der sevdikleri için yapmıcağı şey yoktur girdikleri ortamda kendilerini belli eder lüxse düşkündür ama asla param var diye hava atmazlar dürüstlük onlar için çok önemlidir yalandan nefret ederler sevmediği bir şey bile olsa size nazikçe söler saygılıdır o kadar tartışmamız oldu bir kere bile bana saygısızlık etmedi süpriz yapmayı çok sever sevdiğinin mutluluğu her şeyden önce gelir onlar için bir sıkıntınız olduğunuzda seve seve dinler uzakta olsanız bile yanındaymış gbii hissettirir kendisini yalnız aslan erkeğinin 6 hissi kuvvetlidir zekidirler eğer aşık olurlarsa aradığım kişi ruh eşini bulduklarına inanırlarsa ayaklarınızı yerden keser sizi bulutların üzerine çıkarır şunu sölemeden geçemicem aslan erkeği kendisine bakmayı sever giyimine formuna o yüzden yanındakininde öle olmasını ister...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?