Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilisi Aslan Burcu Olan Kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
sevgilisi aslan burcu olan kızlar erkek arkadaşınızın özellikleri neydi en çok sizi ne sinir ediyordu?yazın bakalım:)))

var olmamı aslan burçları kavgayı sevmiyor sizi çok seversede herşeye boyun eğer ama reislik ruhu vardır doğadaki aslan ormanların kralıyken oda evinin kralı olmak ister zor seven biridir birkerede severse ömür boyu sever gözü senden başkasını görmez kavgada etsen anlayışla tamam aşkım tamam canım diyerek o aslan birden kediye dönüşür ama aslan burcunu iyi çekip çevirecek kadına ihtiyacı vardır aslanlar yanında herzaman dişi bir aslan görmek ister güçlü hırslı kadınım dediği zaman gözü arkada güveneceği bir kadın isterler ama sinirlenirlerse gözleri bişey görmez ama okadar sabırlıdırlarki ben neler neler yaptım daha sabrediyo sadece birkere aşırıya kaçmıştım gerçektende sinirini gördüm benden bukadar herhalde biraz anlayışsız gibimede geliyorda teşhisi koymadım daha

dürüst olman gerekli yalandan nefret ederler.birde asla yönlendirmeye kalkmayacaksın inadına yapmazlar.çabuk sinirlenir ve bir o kadarda çabuk geçer sinirleri.iyidirler aslanlarŞeniz

bence de aslanlar iyi..
gururlu kibirli benmerkezci dediğimdedik narsist özelliklerinden sorun çıkmazsa gzyet tercih edilesi partnerler..
sinirlenince feleket oluyorlar..
ayrıca sanırım böle bir link vardı bu sitede

benim erkek arkadaşım da aslan ben de aslanım.. ama o öyle benmerkezci değildir

benim erkek arkadaşımda aslan burcu ve o kadar
güzel anlatmışsın ki bir aslan erkeğini
tebriklerrr

Yazdiklarina tamamen katiliyorum , fakat cok dengeli olduklarini soyleyemeyecegim, "Fare daga kusmus, dagin haberi olmamis" hesabi aniden kirip, gidebilirler, ne oldugunu bile anlayamadan cok kalbin kirilir, dikkatli ol derim, ben ve bir arkadasim daha ayni durumdayiz simdi.:sinifsinif:

Cevremdeki bayan Aslanlarin hepsini opuyorumnanaktan - 3 tane var!!- cok seviyorum ama Aslan Erkekleri benden uzak dursunlar!!! kafamçokkarıştı

benim sevgilimde aslan çok kıskanç özellikle tam bir giysi takıntısı var yani dekolte falan giymeme deli oluyo hiç sevmio ama tabiki güzel özellikleride var saymakla bitmeyecek kadar

Çabuk sinirlenir benimkisi =) Vurdumduymaz ve dediğim dedik bi insan.
Çok da kıskanç tabii...
Yine de çok kötü huylar değil bunlar. Ya da aşkın gözü kör
:asigim:

kızlar ılk defa bır aslan burcu sevgılım olacak gbi araştırıyorum bende bakalım ılerleyen zamanlarda görcez anlaşıp anlaşmadıgımızı bende terazıyım bu arada

ben ikizlerim yükselenim terazi sevgilimde aslan.. uyum süper bence :) ruh ikizim sanki, bi çok huyumz düşüncelerimiz aynı..

Ben de aslanım sevgilim de aslan ikimizde de biraz dik başlılık var sanırsam .CADIARZU

kızlar ılk defa bır aslan burcu sevgılım olacak gbi araştırıyorum bende bakalım ılerleyen zamanlarda görcez anlaşıp anlaşmadıgımızı bende terazıyım bu arada

bende teraziyim sevgilim aslan
:) çok zor oluyor
yada o zorluk bizde
sevgili adayın hangı gun doğumlu
farkeediyor evreleri var ya bu burcların

Ben de aslanım nişanlım da aslan hatta 1 gün var aramızda. hihoyyyt

benim sevgilimde aslan burcu erkeği çok çabuk sinirlenir ama siniri çabuk geçer etrafındakilerde buna bende dahil olmak üzere şaşırırım kin tutmazlar uyumludurlar hemen her şeye peki der sevdikleri için yapmıcağı şey yoktur girdikleri ortamda kendilerini belli eder lüxse düşkündür ama asla param var diye hava atmazlar dürüstlük onlar için çok önemlidir yalandan nefret ederler sevmediği bir şey bile olsa size nazikçe söler saygılıdır o kadar tartışmamız oldu bir kere bile bana saygısızlık etmedi süpriz yapmayı çok sever sevdiğinin mutluluğu her şeyden önce gelir onlar için bir sıkıntınız olduğunuzda seve seve dinler uzakta olsanız bile yanındaymış gbii hissettirir kendisini yalnız aslan erkeğinin 6 hissi kuvvetlidir zekidirler eğer aşık olurlarsa aradığım kişi ruh eşini bulduklarına inanırlarsa ayaklarınızı yerden keser sizi bulutların üzerine çıkarır şunu sölemeden geçemicem aslan erkeği kendisine bakmayı sever giyimine formuna o yüzden yanındakininde öle olmasını ister...

çok güzel anlatmışsın ynı benım erkek ark . öz. Hepsini taşıyor ..... Bu kadar olur

vurdumduymaz oluyolar dimi birinden hoşlanıorum kıvranıorum ama resmen ne zaman bişey yazcak dye bne boğayım puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…