Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilisi Aslan Burcu Olan Kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben tipik bir terazi burcuyum. Eski sevgilim de aslandı.
Kısaca anlatayım. Sevince sonuna kadar sever, hiç bişey sevgisine engel olamaz.
Kavga etmeyi hiç sevmez, hemen alttan alır haksız bile olsa.
Yeri geldiğinde çok romantiktir. Karşı tarafı mutlu etmek için elinden geleni yapar.
Ama dengesiz terazi burcunun dengesizliklerine ayak uyduramıyor pek. O hep aynı ritimde olsun, düzenli bi ilişki olsun, kavga olmasın, ara vermek olmasın istiyor. Terazi burcu da malum, özgürlüğüne düşkün, arada bir nefes almak istiyor. O nefesi alamayınca da ilişki zora giriyor...

benim sevgilimde aslan, bi kere cok kiskanc ve bazen olmadik seylere birdenbire sinirleniyor ama ben gonlulu almasini biliyorum:smiley-cool:
acik sozlu ne dusundugunu hemen soyler dobra dobradir yane
benim burcumda yay gecinip gidiyoz valla:D

benim sevgilim de aslan.inatlık özelliği var,bişeyi emrettiğini hissederse hayatta yapmaz.
fazla sinirli değildir sabırlıdır ama kızdığında da kızar.
gereksiz kıskançlıkları yoktur.dozunda o konuda şanslıyım.
fazla romantik değildir maleseff:((
seviyorum ama amaa
bende yengecim bu arada:)

bende aslanım eşimde aslan ikimizde kıskancız ikimiz de dediğimiz olsun istiyoruz.ikimizde üstte olmayı seviyoruz ama kavga etsek de birbirimize küssek de max. 2 saat sürüyor dargınlığımız.aslanlar birbirine çok aşık oluyor galiba hiçbir problem aramızı bozamadı:))bu arada eşim benden daha romantik bide damarına basıldığında birden alevleniyor ama 5 dk sonrasında kedi gibi oluyor.

Arkadaşlar benim sevgilimde aslan ama bir kavgada eğer kendince haklıysa ben sussam bile konuşuyor: ) kızdığnda gözü bişey görmüo laflarıyla kırıp geçirio ama iyi yönleri daha çok. ben bir koç burcu olarak aslan burcunu çok seviyorum:))

sürpriz yapmayı seven,saman alevi gibi siniri olan erkekler.Ama yetenekleriyle övünmeyi seviyorlar gibi geliyo bana :D

1-pohpohlanmayı sevıyolar bol bol pohpohlıyacan 2-eşinin cevresı tarafından ovulmesı cok hosuna gıder 3-çok kıskançtır 4-cok sınırlenebılır ama sınırı gecınce yanınıza gelcek kedı gıbı olcaktır 5-sevıyosa her seyı yapar 6-eğlenmeyı,şakalaşmayı sever esprılerıne şaklarına katılıp gulceksın 7-eğer konu kıskanclıksa kesınlıkle onun dedıgı olur,yanı özünde ıyı bı erkektir ve çok guzel bı aşk olur:46:

1-pohpohlanmayı sevıyolar bol bol pohpohlıyacan 2-eşinin cevresı tarafından ovulmesı cok hosuna gıder 3-çok kıskançtır 4-cok sınırlenebılır ama sınırı gecınce yanınıza gelcek kedı gıbı olcaktır 5-sevıyosa her seyı yapar 6-eğlenmeyı,şakalaşmayı sever esprılerıne şaklarına katılıp gulceksın 7-eğer konu kıskanclıksa kesınlıkle onun dedıgı olur,yanı özünde ıyı bı erkektir ve çok guzel bı aşk olur:46:

kızlar tipik bir aslan kadını olarak şöyle söyleyebilirim
aslan burçları karakterli ve dürüst insanlardır
aslan burçları yalandan nefret eder, yalanınızı mutlaka anlar 6. hislerimiz çok gelişmiştir. ve yalanı yakalarsa bir daha asla güven duymaz ve size şüpheyle yaklaşırlar, evet pohpohlanmayı severiz, yapıcı eleştiriye varız ama kötülemek maksatlı eleştirilerde kükreriz :) aslaaa ve aslaaa kin tutmazlar. küs kalmayı çok sevmezler, sabırlıyızdır ama üstüne üstüne gidip aslanı şişirirsen karşılığı çok çokkk kırıcı olabilir, aslanın çıldırmış halini inanın görmek istemezsiniz

bende aslan oda aslan sevgiden ilgiden ve kıskançlıktan birbirimiz öldürcez :)

vurdumduymaz oluyolar dimi birinden hoşlanıorum kıvranıorum ama resmen ne zaman bişey yazcak dye bne boğayım puff

bende boğa burcuyum sevgilim aslan burcu..
bacım sana diyeyim işin zor.. tam bir odun bir de vurdumduymaz oluyorlar onun senin için cabalaması ancak seni gercekten sevmeye baslayınca olur..
hayırlısı canm...

Kendisi aynı zamanda askerlik mesleğini icra ettiğinden hayatımızda bir komutan havası esiyor kızlar :)))

Güncal misal:

O -" Annemle konuşmanı istiyorum. "
Ben -" Eee şey ben.."

-telefonu annesine verir:

Annesi- "Merhaba kızım?"
Ben - Dumur.

Bir de o bir şeyi istiyorsa hemen olcak. Beklemez. Taktı kafasına bi kere.

Benim sevgilimde aslan.
Hem iyi yönleri var hemde kötü :)
Bi kere çok düşünceli,kibar ve cömerttir.
Çok olmasada biraz romantiktir.
Hemen sinirlenir ama hemende yumuşar kin besleyemez küs kalamaz asla.
Sevdiğine sahip çıkar...
Çok kıskançtır ve takıntılıdır...

Benim sevgilimde aslan.
Sevdiğine sahip çıkar...

çok doğru benim sevgilimde aynı böyle :31:

Benim sevgilimde aslan.
Sevdiğine sahip çıkar...

Aynen, kopyala yapıştır benim erkek arkadaşım..

Bir de evlilik için elini çabuk tutmaya çalışıyor hani ben kaçıyorum ya sanki :32:

Aynen, kopyala yapıştır benim erkek arkadaşım..

Bir de evlilik için elini çabuk tutmaya çalışıyor hani ben kaçıyorum ya sanki :32:

Bak bu güzel bişey bazılarıda evlilikten kaçar :)

Son düzenleme:
Sevgilim aslan burcu ben de aslan burcuyum 4 yıldır geçinip gidiyoruz. :6:

Back
X