Sevgilisi denizci olanlar

bugcetor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
114
1
116
Merhaba kızlar sevgilisi yada eşi denizci olanlar var mı? Varsa konuşup dertleşmek istiyorum sevgilim henüz öğrenci staja gitti ve çok zor geçiyo günlerim..Zor denizciyi sevmek..

Denize aşık bir adama aşık olmak yaşanabilcek en zorlu aşktır...

Bilmediginiz bir deryanın içinde birine aşıksınızdır,hani bıraksalar derya merya dinlemiyip gidesin geldigi ama beklemekten gayrı elinizde birşeyin gelmiycegini anladığınızda sadece gözleriniz ufku tarar uzaktan bir gemi geçer ve siz sadece hüzünle kendinize sarılırsınız...

gitmiştir sevdiginiz adam ve bilmediginiz bir yerleridir yolculuğu,ismini sadece coğrafya derslerinde duyduğunuz bir başka yaşamın sürdügü bir bilinmeze..
imkanlarınız doğrultusunda açıp interneti araştırırsınız onun ayak basacağı o ülkeyi..incegi limanın bile resimlerini bulursunuz..niyesi verilen tarihte sevdiginiz adam o limana ayak basacaktır..o an orda olmak için nelerini vermezlerinizi düşünüp kahırlanacaksındır..

bildiginiz ve bilmediginiz tüm gemili denizli deryalı martılı denizi anımsatan tüm şarkıları türküleri bir nini gibi kulağınıza doldurursunuz dinlediginiz şarkı siz oluverirsiniz..
ahh küçücük gemi sulara attın kendini delisin...

ah, yaralı kalbin, yanıp gidecek yaralı kalbin, delisin
ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin ...

nasıl kendimi bulmam ki ben bu şarkıda

kulağınızı şarkılarla,yüreginizi özlemle doldurduğunuz anlarda,eliniz telefona gider,hani sesini duysanız bulutlanan gözleriniz yağmurunu indirivercektir..aşk adına kurulmuş tüm güzel sözleri bir anda söyleyip haykırmak vardır dilinizde tüm bu düşüncelerinizi bölen yüreginize iki kat hüzün düşüren başka bir ses cvp verir sesinize
aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..tekrar denemek istemiyorum şimdi istiyorum..diyesiniz gelir ama diliniz lal olur susarsınız..

dışarda yürürsünüz,sevgililer geçer önünüzden,elele sevgiyle..isyanın en büyügü o an başlar yoktur işte şuan yanınızda yalnızsınız ..
hatta öylesine büyük bir yalnızlıktır ki yaşanan ,hani bir doktor dese ki üç gün ömrün var son istedigin nedir,ismini versen gelemiycektir kimbilir gözün açık gidecektir...
hani bir suç işlese içerde olsa görüşüne gider yine görürsün..
hani gurbette olsa telefon ve teknolojinin diger nimetlerinden yararlanırsın..hani yine birşey olsa çıkıp gelebilir...
ulaşılması en güç yerdesiniz,hani size ulaşmaktan daha kolaydır ceheneme gitmek..ölüme cesaretin varsa....

elinden telefonu düşürmedigin anlarda ne iş yapar senin ki nerede şimdi diye soranlara.denizlerde şimdi diyince..
ooo kesin aldatıyordur denizcinin her limanda bir hatunu vardır muhabetinden igrenirsin..ve uzaklaştıkca uzaklaşırsın dostun sandığın bu insanlardan ve yine yalnızlıktır tüm bedenini saran...

günler onsuz sürüp giderken elin kağıt kaleme gider, yazarsın silersin ,defterlerin arasında mektuplar biriktirirsin
ama gönderemezsin adresi belli olmayan bir adrese mektuplar ulaşmıyor henüz...

günler sonra sesini duyunca telefonda..
iyimisin diye sorar denize aşık adam..

iyiyim dersin..aslında yalandır
sensiz hiç birşey iyi degil ben iyi degilim ,yoksun eziliyorum,tükeniyorum..yinede inatla seni seviyorum..ağlıyorum ama sana söylüyemiyorum resimlerin yetmiyor artık..kokunu özlüyorum tüm hücelerim seni istiyor yanımda istiyor artık neolur gitme neolur ülkemizde kal demek geliyor içinden..
tüm bu acıları sadece iyiyim kelimesiyle bitirebiliyorsun...

hani sen diyorsun ya hiç degilse karadasın,sıcak bir yatagın var hani insanlar içindesin..sensiz ne yatagın ne de dostların nede yaşadığın şehrin bir anlamı oluyor...

hani sen diyorsun ya sağa dönüyorum deniz sola dönüyorum deniz...
bir farkım yok inan sağa dönüyorum dönecegin deniz,sola bakıyorum dönecegin deniz..

hani sen diyorsun ya bir fındık kabugu gibi sallanan bir geminin içindeyim fırtınalıysa gün..
bir farkım yok inan içimde kopan fırtınada sallanan duygularıma dümen kırıyorum ben de ...

bir denizciye aşıksan...
sabırdır tek avuntun..beklemek adınadır tüm yaşamışlığın...
inatla sevmek ve inatla beklemektir...
bugunde bir celtik attım takvimlere,ve sensizlige...

ali kaptan cemile hesabı :) gider zor gelir her limanda aşk :D
şaka bi yana ama sevgilim bile yok ki tatlım :) :34:

dakka bir gol bir.. sevgilin nerde okuyo: denizcilikte, vayyy her limanda bi sevgili hee... yapmaz benim sevgilim yaa yoksa yapar mı :43:

dakka bir gol bir.. sevgilin nerde okuyo: denizcilikte, vayyy her limanda bi sevgili hee... yapmaz benim sevgilim yaa yoksa yapar mı :43:

İnsanlar birbirini mutsuz etmeyi ne çok seviyor yahu.
Takılmayın arkadaşım böyle laflara.Öncelikle sevdiğiniz adamın kendine saygısı varsa,karakteri düzgünse zaten yapmaz.
E bir de size duyduğu sevgi var.Siz nasıl onu hasretle bekleyecekseniz o da her an size kavuşacağı zamanları bekleyecektir.
Allah huzursuzluk vermesin ilişkinize. :nazar:

ben şaka yapmıştım yaa.. inanın valla şu anda hiç sitem kaldıracak durumda değilim :21: zaten o yüzden esprili bi yorum yaptım

Son düzenleme:
babamda denizci kardeşimde... doğruya doğru konuşalım... tabi ki gittikleri limanlarda gecelik beraberlikleri olmuştur.. bu kaçınılmaz.. ama yine dönüp dolaştıkları yer babam için annemin yanı kardeşim için nişanlısının yanı...

tabi ki hepsi yapıyordur demiyorum... ama bunlara takılma.. şimdiden takılırsan bu ilişki senin için zor olur...

Kızlar yaptığınız yorumlara hak veriyorum, erkek arkadaşım 3 yıl önce tercihlerine denizcilik fakültesini yazdığında hiç itiraz etmemiştim ona güveniyodum hala da güveniyorum ama burdan giderken aramız limoniydi kötü ayrıldık endişeleniyorum.Aldatma fikrini kaldırabilicek biri değilim göz yumamam böyle şeylere.. annem de denizci olduğu için seni vermem ona diyo çıkmaz sokak anlıcağınız off off.. akrabalarımdan da eşi denizci olanlar var gül gibi geçinip gidiyolar genelleme yapılmasına karşıyım ben..

kuzenim kıbrıs kaptanlığı bitirdi. sevgilisi var ve çok seviyo. gerçi yeni mezun kaptan daha toy ama .ınsallah kıza sadık kalır ilerdede.

o kadar iyi anlıyorum ki seni :43: benim sevgilim de ocakta başladı gemilerde çalışmaya, ilk senesi daha yani, 5 buçuk yıl oldu beraberiz, ocaktan beri iki kez gördüm sadece :( iki sene önce de zaten bi 9 ay ayrı kalmıştık, yurtdışına gitmiştik ben eğitim, o work and travel için, o zaman daha uzun süre olmasına rağmen daha kolay geçmişti zaman, oyalanıyorduk ikimiz de ama şimdi ikimiz de okulu bitirip çalışmaya başlayınca birbirimizi daha özler olduk. zaman çok zor geçiyor. bir ay oldu en son gördüğümden beri, o kadar özledim ki ama diyemiyorum özledim diye. daha çok var görüşmemize diyorum kendime bile özleme daha çok erken diyorum :43: senin sevgilin ne kadar oldu başlayalı?

Zor bi durum.. Dakkada bir seyire gidiyorlar. Bekle bekle.. ozlemek uzerine kurulmus bi iliski gibi =d

Merhaba kızlar sevgilisi yada eşi denizci olanlar var mı? Varsa konuşup dertleşmek istiyorum sevgilim henüz öğrenci staja gitti ve çok zor geçiyo günlerim..Zor denizciyi sevmek..

Sanırım fazlaca ortak yönümüz var :) bayağı uzun zaman önce açtım burda bi hesap ama girmiyordum yazdıklarınızı gördükten sonra birebir aynı şeyleri yaşadığım biri varmış dedim ve girdim :)

hala bir denizciyle berabermisin bilemedim ama ben bir denizci eşiyim ve benim gibi bir sürü arkadaşla deniz adamlarının eşleri sohpete vira diyelim topiğindeyiz senide bekleriz
bizi bizden başka kimse anlamaz arkadaşım

Valla bizim bir tanıdık vardı boşadı kocasını denizci ve hep evden uzak diye, istediği ilgiyi, alakayı alamıyormuş :1:

Bilmediginiz bir deryanın içinde birine aşıksınızdır,hani bıraksalar derya merya dinlemiyip gidesin geldigi ama beklemekten gayrı elinizde birşeyin gelmiycegini anladığınızda sadece gözleriniz ufku tarar uzaktan bir gemi geçer ve siz sadece hüzünle kendinize sarılırsınız...

gitmiştir sevdiginiz adam ve bilmediginiz bir yerleridir yolculuğu,ismini sadece coğrafya derslerinde duyduğunuz bir başka yaşamın sürdügü bir bilinmeze..
imkanlarınız doğrultusunda açıp interneti araştırırsınız onun ayak basacağı o ülkeyi..incegi limanın bile resimlerini bulursunuz..niyesi verilen tarihte sevdiginiz adam o limana ayak basacaktır..o an orda olmak için nelerini vermezlerinizi düşünüp kahırlanacaksındır..

bildiginiz ve bilmediginiz tüm gemili denizli deryalı martılı denizi anımsatan tüm şarkıları türküleri bir nini gibi kulağınıza doldurursunuz dinlediginiz şarkı siz oluverirsiniz..

kulağınızı şarkılarla,yüreginizi özlemle doldurduğunuz anlarda,eliniz telefona gider,hani sesini duysanız bulutlanan gözleriniz yağmurunu indirivercektir..aşk adına kurulmuş tüm güzel sözleri bir anda söyleyip haykırmak vardır dilinizde tüm bu düşüncelerinizi bölen yüreginize iki kat hüzün düşüren başka bir ses cvp verir sesinize
aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..tekrar denemek istemiyorum şimdi istiyorum..diyesiniz gelir ama diliniz lal olur susarsınız..

dışarda yürürsünüz,sevgililer geçer önünüzden,elele sevgiyle..isyanın en büyügü o an başlar yoktur işte şuan yanınızda yalnızsınız ..
hatta öylesine büyük bir yalnızlıktır ki yaşanan ,hani bir doktor dese ki üç gün ömrün var son istedigin nedir,ismini versen gelemiycektir kimbilir gözün açık gidecektir...
hani gurbette olsa telefon ve teknolojinin diger nimetlerinden yararlanırsın..hani yine birşey olsa çıkıp gelebilir...
ulaşılması en güç yerdesiniz,hani size ulaşmaktan daha kolaydır ceheneme gitmek..ölüme cesaretin varsa....

elinden telefonu düşürmedigin anlarda ne iş yapar senin ki nerede şimdi diye soranlara.denizlerde şimdi diyince..
ooo kesin aldatıyordur denizcinin her limanda bir hatunu vardır muhabetinden igrenirsin..ve uzaklaştıkca uzaklaşırsın dostun sandığın bu insanlardan ve yine yalnızlıktır tüm bedenini saran...

günler onsuz sürüp giderken elin kağıt kaleme gider, yazarsın silersin ,defterlerin arasında mektuplar biriktirirsin

sensiz hiç birşey iyi degil ben iyi degilim ,yoksun eziliyorum,tükeniyorum..yinede inatla seni seviyorum..ağlıyorum ama sana söylüyemiyorum resimlerin yetmiyor artık..kokunu özlüyorum tüm hücelerim seni istiyor yanımda istiyor artık neolur gitme neolur ülkemizde kal demek geliyor içinden..

hani sen diyorsun ya hiç degilse karadasın,sıcak bir yatagın var hani insanlar içindesin..sensiz ne yatagın ne de dostların nede yaşadığın şehrin bir anlamı oluyor...

bir farkım yok inan sağa dönüyorum dönecegin deniz,sola bakıyorum dönecegin deniz..

hani sen diyorsun ya bir fındık kabugu gibi sallanan bir geminin içindeyim fırtınalıysa gün..
bir farkım yok inan içimde kopan fırtınada sallanan duygularıma dümen kırıyorum ben de ...

bir denizciye aşıksan...

uzun zaman olmuş yazalı ben yenı gördüm.
öncelikle yazını gözlerim dolu dolu okudum.
duygularını duygularımızı o kadar net ifade etmişsin ki.
sen denızcı eşi olacaksan sunu unutma sen bu dunyadaki şanslı kadınlardan biri olacaksın.
denizcilerin çoğu eşlerine evlerine çok daha ilgilidirler.karada olan bir evlilikten çok daha güzel bir evliliğin olur özlem dışında.
aldatacak adam yanında sana hıssettırmeden de yapar.
eşim kaptan ve birkere güvensizliğim olmadı çünkü bu ilişkide karşılıklı guven çok önemlidir.karakterli bir insan zaten yapmaz .
emin ol ki ilgisi ile sana olan aşkı ile yoklugunu sana çok az hissettiiricektir.aşkınız hep taze kalacak.benım birçok arkadaşım ilk zamanlar bana çok zor bişey yapıyorsun deselerde şimdi imreniyorlar çünkü onllardan daha mutlu ediyor eşim benı .
ayrıca staj dönemı zor ama bittikten snra çok ayrı kalmanızada gerek yok.uzak yola gitmesin yakın yola gitsin biraz daha az para alır ama daha sık görüşürsünüz bizim giibi :)))
bizi bizden başka kimse anlamaz canım o yuzden denızk nında dediği gibi aramıza gelmek istersen Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim topiğine gelebilirsin.

bir denizciye aşıksan...

o kadar güzel yazmışısınız ki duygularıma tercüman oldunuzbir denizci sevgilisini eşini ancak onunla aynı kadari yaşayanlar anlayabili. Dün geceden beri soluksuz okuyorum ve kopamıyorum burdan içim acılarla kafam soru işaretleriyle dolu. Benim sevgilim de kaptan ve stajını yapıyor mayısta bitecek inşallah 10 gündür konuşamıyoruz o kadar özledim ki... Denizcilerimiz nasıl iki dünya arasında yaşıyorsa bizde öyleyiz zmanla öyle oluyoruz bunu çok iyi anladım... herkesten uzaklaşıyorum farkında olmadan çünkü insanlar seni anlamıyor...

benimde sevgilim denizci :( 2.5 yılddır beraberiz gerci 2 yıldır gemilerde :( ilk gemiye giittiginde aglamaktan gözüme perde inmisti ayakta duramıyodum yemek yemiyodum uyku uyumuyodum ikinci gidisinde agladım ama gözüme perde inmedi ücüncü gidisinde daha az agladım dördüncü gidisinde aglamadım... cok seyi götürüyo hayatımızdan cok yıpratıyo cok seviyorum sevgilimi ama ailem karada iş kurana kadar evlenmemize izin vermez bu yüzden konusunu bile acamam askerlik sorunumuz var her limanda sevgili olayı yalan olsada karısı dul parası pul bu kesinlikle dogru :( sabırlı olmalısın sabırlı olmalıyız heleki senın sevgılın daha staj yapıyomus sevginden eminsen kavustugunda butun özlemlerinin gectıgını görceksin canım ...İnsallah sevgilim yarın gemıden iniyo oratalama 20 güne tekrar gider dedim ya alısıyosun ve bu hic iyi bisey degil...Bu konuyu acman oyle guzel olduki icimi dökmeye cok ıhtıyacım vardı arzu eden okusun okumak ıstemeyenın canı saolsun :) aldıgım kıyafetı aylarca gıymedıgımı bilirim sırf geldıgınde ılk onun yanında gıyebılmek icin ama hep mevsımler degişir ufacık cok masum bir örnek ama derin düsündügünde canını ne kadar acıtır ne derece üzülürsün özel günler desennn ohooo kim kaybetmiş telefon cekerse otur haline sükret ama güzel tarafları da var elbet aylarca sıkıntı cekersın yüzü bazen gözünün önüne bıle gelemez o derece unutursun kokusu burnundan ucar sabah ılk kalktıgında telefonu bos gorursun ama geldiginde ona sarıldıgında hersey ılk tanıstıgınız güne döner :) telefonda tartısarak bıtıremedıgın konuları yuzyuze hatırlamazsın bıle :) canın yandıgında dıyemezsın aklı bende kalır gelemez dıye saklarsın amaaaannnn o kadar cok sey var kii özlenen özlediğine degiyosa ne güzel :) sen bakma kötü kötü anlattıgıma nerdeyse 8 aydır konusamamıslıgın yükü var omuzlarımda sacmada olsa kızıyorum bazen ona diger insanlar gibi sıradan olmak ıstıyorum aksam yatagında uyusun aradıgımda ulasayım ıstyorum sevgi herseyın ustesınden gelir amaaan ammada cok konustummm hakkınızı helal edin sizi seviyorum canım kk üyeleri denizci esleri sevgililieri :):21::21::21::21:

benimde sevgilim denizci :( 2.5 yılddır beraberiz gerci 2 yıldır gemilerde :( ilk gemiye giittiginde aglamaktan gözüme perde inmisti ayakta duramıyodum yemek yemiyodum uyku uyumuyodum ikinci gidisinde agladım ama gözüme perde inmedi ücüncü gidisinde daha az agladım dördüncü gidisinde aglamadım... cok seyi götürüyo hayatımızdan cok yıpratıyo cok seviyorum sevgilimi ama ailem karada iş kurana kadar evlenmemize izin vermez bu yüzden konusunu bile acamam askerlik sorunumuz var her limanda sevgili olayı yalan olsada karısı dul parası pul bu kesinlikle dogru :( sabırlı olmalısın sabırlı olmalıyız heleki senın sevgılın daha staj yapıyomus sevginden eminsen kavustugunda butun özlemlerinin gectıgını görceksin canım ...İnsallah sevgilim yarın gemıden iniyo oratalama 20 güne tekrar gider dedim ya alısıyosun ve bu hic iyi bisey degil...Bu konuyu acman oyle guzel olduki icimi dökmeye cok ıhtıyacım vardı arzu eden okusun okumak ıstemeyenın canı saolsun :) aldıgım kıyafetı aylarca gıymedıgımı bilirim sırf geldıgınde ılk onun yanında gıyebılmek icin ama hep mevsımler degişir ufacık cok masum bir örnek ama derin düsündügünde canını ne kadar acıtır ne derece üzülürsün özel günler desennn ohooo kim kaybetmiş telefon cekerse otur haline sükret ama güzel tarafları da var elbet aylarca sıkıntı cekersın yüzü bazen gözünün önüne bıle gelemez o derece unutursun kokusu burnundan ucar sabah ılk kalktıgında telefonu bos gorursun ama geldiginde ona sarıldıgında hersey ılk tanıstıgınız güne döner :) telefonda tartısarak bıtıremedıgın konuları yuzyuze hatırlamazsın bıle :) canın yandıgında dıyemezsın aklı bende kalır gelemez dıye saklarsın amaaaannnn o kadar cok sey var kii özlenen özlediğine degiyosa ne güzel :) sen bakma kötü kötü anlattıgıma nerdeyse 8 aydır konusamamıslıgın yükü var omuzlarımda sacmada olsa kızıyorum bazen ona diger insanlar gibi sıradan olmak ıstıyorum aksam yatagında uyusun aradıgımda ulasayım ıstyorum sevgi herseyın ustesınden gelir amaaan ammada cok konustummm hakkınızı helal edin sizi seviyorum canım kk üyeleri denizci esleri sevgililieri :):21::21::21::21:

ne güzel yazmışsın ... okurken kendimi buluyorum kendimi görüyorum sanki benim yüreğimden dökülmüş gibi... bende hazirandan beri görmüyorum sevgilimi ve mayısta görebilicem stajı bittiğinde yanıma gelicek... başka insanlar bizim yaşadığımızı yaşamayan insanlar okusa neler düşünür hakkımızda anlıyorsun değil mi işte o çok kolay anlatılamayan o garip duyguyu aşkı yaşıyoruz biz... canım öncelikle tebrik etmek itiyorum seni bu kocaman yüreğin için.. kolay olanı seçebilirdik ama seçmedik değer mi? inşallah değer ve çok ama çok mutlu oluruz

ne güzel yazmışsın ... okurken kendimi buluyorum kendimi görüyorum sanki benim yüreğimden dökülmüş gibi... bende hazirandan beri görmüyorum sevgilimi ve mayısta görebilicem stajı bittiğinde yanıma gelicek... başka insanlar bizim yaşadığımızı yaşamayan insanlar okusa neler düşünür hakkımızda anlıyorsun değil mi işte o çok kolay anlatılamayan o garip duyguyu aşkı yaşıyoruz biz... canım öncelikle tebrik etmek itiyorum seni bu kocaman yüreğin için.. kolay olanı seçebilirdik ama seçmedik değer mi? inşallah değer ve çok ama çok mutlu oluruz[/Q
yarın gemiden iniyormuş sevgilin çokk mutlu oldum:) çok güzel günler geçrin inşallah... evet henüz stajyer ve benim önümdeki süreç daha da uzun inaşşah karaya geçebilirler biran önce de aileierimiz izin verir ve beraber olabiliriz ... güzel günler olsun bizim içinnnnn :)

ne güzel yazmışsın ... okurken kendimi buluyorum kendimi görüyorum sanki benim yüreğimden dökülmüş gibi... bende hazirandan beri görmüyorum sevgilimi ve mayısta görebilicem stajı bittiğinde yanıma gelicek... başka insanlar bizim yaşadığımızı yaşamayan insanlar okusa neler düşünür hakkımızda anlıyorsun değil mi işte o çok kolay anlatılamayan o garip duyguyu aşkı yaşıyoruz biz... canım öncelikle tebrik etmek itiyorum seni bu kocaman yüreğin için.. kolay olanı seçebilirdik ama seçmedik değer mi? inşallah değer ve çok ama çok mutlu oluruz[/Q
yarın gemiden iniyormuş sevgilin çokk mutlu oldum:) çok güzel günler geçrin inşallah... evet henüz stajyer ve benim önümdeki süreç daha da uzun inaşşah karaya geçebilirler biran önce de aileierimiz izin verir ve beraber olabiliriz ... güzel günler olsun bizim içinnnnn :)

canım benimm insallah ben stajyerlik dönemine yetisemedim ama kaptanlıga bırlıkte basladık cok zor halınden anlayan olmuyo herkes yürümez diyo baslarda canım sıkılıyodu bu duruma ama sonra alısıyosun inan bana :)insallah ailelerimiz izin verir ikimizinde :) bizim askerlik sorunumuzda var malesef okulu yüksekokul sayılıyo 36 ayı tamamlama derdindeyiz ama daha toplasan 15 oldu neyse artık hayırlısı olsun ne zaman ıstersen benımle konusabılırsın canım canını sıkma aksiliklerde oluyo bak mesela bugun gelicekti yarına kaldı o yuzden telefonları falan dert etme benim tek tesellim onun orda bızım gelecegımız ıcın mucadele ettıgını bılmem butun denızcıler aileleri sevdikleri icin mucadele edıyo sende oyle dusun ve sakın gunleri sayma :) insallah en yakın zamanda kavusuruz güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum canım :)

Back
X