Sevgilisi,Eşi askere gitmiş olanlar bakabilirmi?

Eylemsaglam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
165
1
46
Samsun
herkese merhaba. öncelikle belirteym erkek arkdşm 5 aydır asker ve uzun dönem yapıyor yani daha 10 ayı var önünde ..
Çok tuhaflaştı bu aralar..Sanki benden ayrılmak istiyorda ayrılamıyormus gibi.. Gelim konuya..
Ben herseyi erkek arkdşmla paylaşırım ... bizim okulda dil anlatım ögretmenimle beden ögretmenim evliler bide 2 çocukları var çok tatlılar erkek hocam 185 boyunda bayanda 145 civarlarında bunu anlattım ... bizde böyle olucaz felan dedm .. oda bana evlenmekmi istiyosun die sordu... Bende evet tabiki hayallerimde bu var dedm.
Hiç düşünmüomusun ayrılırsak ? ne olur dedi .. Bende "ayrılcağız die düşünmüorm evlenceğimizi düşünüorm" dedim . oda bence evlilik hayalleri için erken dedi bende evet haklısın erken tabi daha önümüzde 6-7 yıl var ama istee ben genede hayal kuruyorum dedim... Sonra sen kuruyormusun ? die sordum.. hayır dedi neden dedim " hayal kurmak için ortada birşey yok bilirmisin tavuk yumurtalarını yapmadan önce fol yapar , biz önce o fol 'u yapalım sonra yumurtaları yapalım sonra ikimiz el ele veririp otururz üzerine , tabi bunları yaparkende basımıızı sokucak bir kümesimiz gerekli.. Yani demek istedigim bir kümesimiz bile yokken nasıl hayal kurim ? önce bi evimiz olsun
esyalarımız olsun ondan sonra...eğer şimdiden hayal kurarsam oo .. çok erken" dedi
Bende üzüldüm tabii :S sonra konuyu ünvrtsteye getirdim .. Üniverstede aynı şehirlerde yaşıcağımızı hayal ediyorum dedm 2 yıl kaldı zaten.. sonra ünvrste dedim.
" 2 yıl sence kısa bi süremi ? bence bir ömür gibi biz çıkmaya baslayalı 2 yıl oldu ve bana bir ömür gibi geldi .. bu hayalleriçinde çok erken Ben askerliğimi bitirimde baska birşey düşünmüyorum" dedi..
ve açıkcası üzüldüm.. nasıl hayal kurmaz yaa :SS:S Acemi birliğindeykende sürekli benle evlenmek istedigini okulumu bekleyemeyeceğini felan söyler dururdu..
Şimdi bunlarıda inkar ediyor hatırlamıyorum öyle şeyler dediğimi kafam iyidi sanırım felan diyor.. Evlilik çok uzak diyor..

Ya sizce bosyeremi kuruntu yapıyorum :S:S yoksa gerçektende tuhaflık varmı .. :S:S

Son düzenleme:

konuları karıstırıyomuyum bılemedım ama bu sana bırlıkte olalım ne olur kacarsın fılan dıyen cocuk degıl mı
oyleyse bz kk olarak toplanır doverız canım bunu uzulme sen hıc

konuları karıstırıyomuyum bılemedım ama bu sana bırlıkte olalım ne olur kacarsın fılan dıyen cocuk degıl mı
oyleyse bz kk olarak toplanır doverız canım bunu uzulme sen hıc

EVET CNm o ... eski konulara girmişsin bari açıklayayım... 7 günlük dağıtım izninde konustuk ve bana birlikte olma felan söz konusu olamaz
sana kıyamam. sadece seni denemiştim dedi sonrada o konu kapandı... düşünceleri sürekli farklılaşıyor.. o kaçırma konusu felan yok artık hele hele birlikte olma konusu
o hiç yok. Şimdi herseye çok erken diyor. :S bence pskolojisi kesinlikle bozuk buna ben eminim keske bi psikiyatriye felan götürebilsekm yada ikna edebilsem ama askerde o of off

kıymasın zaten yoksa bız kıyarız ona
zaten sende okudugum kadarı ıle akıllı baslı bır kızsın kıydırmazsın kendıne valla fena yaparız onu

askerlık psıkolojısı olabılır canım ama benımkıde uzun donem yaptı belkı ondada olmustur bana bellı etmemıstır bılmıyorum ama hatırlamıyorum bır sorun yasadıgımızı

askerden gelene kadar sen alttan al bence gelınce bellı olur durum zaten suanda hangı psıkolojı ıle yaptıgını hıc bırımız bılemeyız herkes anladıgı kadarı ıle yorum yapacaktır benım gıbı

olmadı baktın geldı aynı tavırlar bak canım madem psıkolog ıstemıyorsun senı bızım kızlarla tanıstırıcam dersın

canım seninki asker psikolojisinde değil açık konuşuyum senden ayrılma derdinde seni kendinden soğutma çabalarına girmiş besbelli. tamm önünde işi yoksa evliliği düşünmemesi normal haklı da... ama bunlar bu şekilde söylenmez. yazıdan direkt seni istemediğini çıkardım ben

yok bebeğim yaa yok o konular artık söz konusu bile değil..
askerden gelene kdr alttan alıcam artık sonrası ne olur ne biter durumlara göre bakicem dediğin gibi.
Ve biz hergece telefonda saatlerce konusuyorz 2 saat 3 saat. artık konuscak konu kalmadıgından saçma sapan konulara giriyoruz ve hatta birbirimizi kırıyoruz.
bi süre konusmasak çok iyi olucak aslında en azından 4-5 gün.. ama bunu ona nasıl derim bilmiyorum. Herseyi yalnıs anlıyor

Son düzenleme:

vallahı askerde bu cumleden pek hoslanacagını sanmıyorum ve aklıma bak ne geldı bellı kı sıkıntıdan senı deneyıp duruyo sakın bunlarıda ne tepkı verecegını olcmek ıcın demıs olmasın
sabret bakalım bıraz daha canım. benı kırıp durma ılerde bır evın ıcınde yasıycaz acısını fena cıkarırım de ya da benım gıbı
hayırlı haberlerını beklıyoruz gelısmelerden haberdar et mutlaka bızı

yorumun için tesekkür ederim. bi kaç ayrıntı daha eklemek istiyorum
Ailesi beni sevmiyor , boyum kısa oldugu için ( ilk yazıdaki örnegi anlatmamın sebebide oydu) sevglm 175 boyunda bende 142 civarlarında
kız kardeşleri bizi yakıştırmıyorlar öyleki abileri askerdeyken ( ben olmama ragmen) beni hiçe sayıp abilerinin numarasını
baska kızlara verdiler,kız ayarlamaya çalıştılar.. ve benimde kardeşleriyle aram bozuk konusmuyorum .. ve haklı oldugumu düşünüyorum...
Neyse sevglm benm bboyumla ilgili sürekli espri yapar bende alınsamda belli etmem güler geçerim mesela dün telefonda konusuyorduk

+(ben) - (o)
+ Düşünsene babanlar beni istemeye geliyor ama babam vermiyor hehe ne yaparsın ozaman ?
-Ne yapıcam hiç bişey, bana kızmı yok(gülüyor)
+ Hadi ya demek öylee kaçırırım felanda demiyo bak sunaa..
- Ne kaçırıcam bee , cebime alıp götürrürüm seni , küçücük bişesin zaten
+ hıı tabiii ya kaybeden sen olursun ( bende gülüyorum)
- Aslında pek büyük bir kayıp sayılmaz.

Bunun gibi şakalar espriler .. Sonra ara ara sen hiç uzamıcakmsn bboyunu uzat biraz demeler.. Bende beni kabul ediyorsan böyle et diyorum
Ne edicem be diyor gülüyor sonra şaka şaka askım diyor.. Anlamıyorumki neyapmaya çalışıyor

Son düzenleme:
Ve kız sevglme mesaj atıyor sonra sevglm bana söyledi .. snnra bu konudan dolayı kavga ettk biz.
Kız kardeşin böyle birşey nasıl yapar nasıl beni yok sayar felan diye çıkıştım ben buna...
Sonra kız kardeşlerine benimle nasıl davranmaları gerektiklerini ögret dedim çok sinirlendim..
buda kızın numarasını sildi... 2 gün küs kaldık biz küs kaldıgımız süreçte bana ... Keske o kızın numarasını silmeseydim dertleşirdim onla dedi
Bende benimle dertleşemiyormusun . dedim hayır konu zaten sensin nasıl dertleşim senle dedi .. sonra ben aradım sevgilimi ne konusmak istiyorsan anlat ben dnliorm
içini aç bana dedim. Ben kimseyle dertleşemem kimseye içimi açamam ben böyleyim benim yapım bu demeye başlladı bu . Bende dedim madem kmseyle dertleşemiosun demin dediklerin ney ? keske kız mesaj atsada dertleşsem dediğin neydi ? dedim .. Saka yaptım dedii ..
Hiç şaka gibi değildi ama ben tamam dedm. Bu gunüne kadar benimle dertleştigini konustgunu hiç görmedim zatenn hep istemişimdir oysa
ne düşündüğünü bileyim die ama işte ...

İyi ki Sivas'a Gitmemişsin..
İyi ki Onunla Birlikte Olmamışsın..

bunun böyle espiriler yapması normal değil.
kardeşleri dolduruyor herhalde bunu. sana daha iyisibni buluruz bilmemne diye. bu da senle dalga geçiyo. hele büyük bi kayıp olmaz demesi. ben olsam çok sert konuşurdum. ve kayıp olmassa senin için, güle güle derdim.

hahah denemişmiş
olmayınca denemiş tabi
kıyamamışmış.
başka türlü olunca kıymış mı oluyor orası da ayrı (büyük olsaydın tabi)
neyse sonuç olarak
gözü dışarda bunun
senden de istediğini alamamış
ayrılmak için yol yapmaya çalışıyo
sen de yol ver gitsin
aklını da başına topla

Eylemcim henüz lise aşamasındasın.... zamanla askerin de hayal kurmaya baslar belkıde dogrudur askerinin söyledıkleri... henuz erken olabılır saglıcakla askerden gelsin planlara hayallere devam edersiniz artık..Benim de nişanlım asker de .. Şuan erkek arkadasın askerliğin vermiş oldugu psikolojı ıcerısınde yanı anlıycan bunları dusunecegı vakıt bıle olmuyordur belki . Sıkma canını umarım en kısa zamanda hallolur sıkıntılarınız.

Şöyle bir eski konularına baktım da şuan bende asker psikolojisi diyemiyorum.
Benim sevgilim de 21 yaşında ve beni hiç böyle denemeye tabi tutmadı garibime gitti seninkinin yapmış olduğu. Saçma seni denedim diye kandırmış o bence , isteseydin hayır diyeceğine inanmıyorum.
Senden ayrılmak için yol yapıyor belki , bir süre sende uzak dur , bakalım o ne yapacak
Üzme kendini kimseye değmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…