- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
herkese merhaba. öncelikle belirteym erkek arkdşm 5 aydır asker ve uzun dönem yapıyor yani daha 10 ayı var önünde ..
Çok tuhaflaştı bu aralar..Sanki benden ayrılmak istiyorda ayrılamıyormus gibi.. Gelim konuya..
Ben herseyi erkek arkdşmla paylaşırım ... bizim okulda dil anlatım ögretmenimle beden ögretmenim evliler bide 2 çocukları var çok tatlılar erkek hocam 185 boyunda bayanda 145 civarlarında bunu anlattım ... bizde böyle olucaz felan dedm .. oda bana evlenmekmi istiyosun die sordu... Bende evet tabiki hayallerimde bu var dedm.
Hiç düşünmüomusun ayrılırsak ? ne olur dedi .. Bende "ayrılcağız die düşünmüorm evlenceğimizi düşünüorm" dedim . oda bence evlilik hayalleri için erken dedi bende evet haklısın erken tabi daha önümüzde 6-7 yıl var ama istee ben genede hayal kuruyorum dedim... Sonra sen kuruyormusun ? die sordum.. hayır dedi neden dedim " hayal kurmak için ortada birşey yok bilirmisin tavuk yumurtalarını yapmadan önce fol yapar , biz önce o fol 'u yapalım sonra yumurtaları yapalım sonra ikimiz el ele veririp otururz üzerine , tabi bunları yaparkende basımıızı sokucak bir kümesimiz gerekli.. Yani demek istedigim bir kümesimiz bile yokken nasıl hayal kurim ? önce bi evimiz olsun
esyalarımız olsun ondan sonra...eğer şimdiden hayal kurarsam oo .. çok erken" dedi
Bende üzüldüm tabii :S sonra konuyu ünvrtsteye getirdim .. Üniverstede aynı şehirlerde yaşıcağımızı hayal ediyorum dedm 2 yıl kaldı zaten.. sonra ünvrste dedim.
" 2 yıl sence kısa bi süremi ? bence bir ömür gibi biz çıkmaya baslayalı 2 yıl oldu ve bana bir ömür gibi geldi .. bu hayalleriçinde çok erken Ben askerliğimi bitirimde baska birşey düşünmüyorum" dedi..
ve açıkcası üzüldüm.. nasıl hayal kurmaz yaa :SS:S Acemi birliğindeykende sürekli benle evlenmek istedigini okulumu bekleyemeyeceğini felan söyler dururdu..
Şimdi bunlarıda inkar ediyor hatırlamıyorum öyle şeyler dediğimi kafam iyidi sanırım felan diyor.. Evlilik çok uzak diyor..
Ya sizce bosyeremi kuruntu yapıyorum :S:S yoksa gerçektende tuhaflık varmı .. :S:S
konuları karıstırıyomuyum bılemedım ama bu sana bırlıkte olalım ne olur kacarsın fılan dıyen cocuk degıl mı
oyleyse bz kk olarak toplanır doverız canım bunu uzulme sen hıc
EVET CNm o ... eski konulara girmişsin bari açıklayayım... 7 günlük dağıtım izninde konustuk ve bana birlikte olma felan söz konusu olamaz
sana kıyamam. sadece seni denemiştim dedi sonrada o konu kapandı... düşünceleri sürekli farklılaşıyor.. o kaçırma konusu felan yok artık hele hele birlikte olma konusu
o hiç yok. Şimdi herseye çok erken diyor. :S bence pskolojisi kesinlikle bozuk buna ben eminim keske bi psikiyatriye felan götürebilsekm yada ikna edebilsem ama askerde o of off
kıymasın zaten yoksa bız kıyarız ona
zaten sende okudugum kadarı ıle akıllı baslı bır kızsın kıydırmazsın kendıne valla fena yaparız onu
askerlık psıkolojısı olabılır canım ama benımkıde uzun donem yaptı belkı ondada olmustur bana bellı etmemıstır bılmıyorum ama hatırlamıyorum bır sorun yasadıgımızı
askerden gelene kadar sen alttan al bence gelınce bellı olur durum zaten suanda hangı psıkolojı ıle yaptıgını hıc bırımız bılemeyız herkes anladıgı kadarı ıle yorum yapacaktır benım gıbı
olmadı baktın geldı aynı tavırlar bak canım madem psıkolog ıstemıyorsun senı bızım kızlarla tanıstırıcam dersın
yok bebeğim yaa yok o konular artık söz konusu bile değil..
askerden gelene kdr alttan alıcam artık sonrası ne olur ne biter durumlara göre bakicem dediğin gibi.
Ve biz hergece telefonda saatlerce konusuyorz 2 saat 3 saat. artık konuscak konu kalmadıgından saçma sapan konulara giriyoruz ve hatta birbirimizi kırıyoruz.
bi süre konusmasak çok iyi olucak aslında en azından 4-5 gün.. ama bunu ona nasıl derim bilmiyorum. Herseyi yalnıs anlıyor
canım seninki asker psikolojisinde değil açık konuşuyum senden ayrılma derdinde seni kendinden soğutma çabalarına girmiş besbelli. tamm önünde işi yoksa evliliği düşünmemesi normal haklı da... ama bunlar bu şekilde söylenmez. yazıdan direkt seni istemediğini çıkardım ben
herkese merhaba. öncelikle belirteym erkek arkdşm 5 aydır asker ve uzun dönem yapıyor yani daha 10 ayı var önünde ..
Çok tuhaflaştı bu aralar..Sanki benden ayrılmak istiyorda ayrılamıyormus gibi.. Gelim konuya..
Ben herseyi erkek arkdşmla paylaşırım ... bizim okulda dil anlatım ögretmenimle beden ögretmenim evliler bide 2 çocukları var çok tatlılar erkek hocam 185 boyunda bayanda 145 civarlarında bunu anlattım ... bizde böyle olucaz felan dedm .. oda bana evlenmekmi istiyosun die sordu... Bende evet tabiki hayallerimde bu var dedm.
Hiç düşünmüomusun ayrılırsak ? ne olur dedi .. Bende "ayrılcağız die düşünmüorm evlenceğimizi düşünüorm" dedim . oda bence evlilik hayalleri için erken dedi bende evet haklısın erken tabi daha önümüzde 6-7 yıl var ama istee ben genede hayal kuruyorum dedim... Sonra sen kuruyormusun ? die sordum.. hayır dedi neden dedim " hayal kurmak için ortada birşey yok bilirmisin tavuk yumurtalarını yapmadan önce fol yapar , biz önce o fol 'u yapalım sonra yumurtaları yapalım sonra ikimiz el ele veririp otururz üzerine , tabi bunları yaparkende basımıızı sokucak bir kümesimiz gerekli.. Yani demek istedigim bir kümesimiz bile yokken nasıl hayal kurim ? önce bi evimiz olsun
esyalarımız olsun ondan sonra...eğer şimdiden hayal kurarsam oo .. çok erken" dedi
Bende üzüldüm tabii :S sonra konuyu ünvrtsteye getirdim .. Üniverstede aynı şehirlerde yaşıcağımızı hayal ediyorum dedm 2 yıl kaldı zaten.. sonra ünvrste dedim.
" 2 yıl sence kısa bi süremi ? bence bir ömür gibi biz çıkmaya baslayalı 2 yıl oldu ve bana bir ömür gibi geldi .. bu hayalleriçinde çok erken Ben askerliğimi bitirimde baska birşey düşünmüyorum" dedi..
ve açıkcası üzüldüm.. nasıl hayal kurmaz yaa :SS:S Acemi birliğindeykende sürekli benle evlenmek istedigini okulumu bekleyemeyeceğini felan söyler dururdu..
Şimdi bunlarıda inkar ediyor hatırlamıyorum öyle şeyler dediğimi kafam iyidi sanırım felan diyor.. Evlilik çok uzak diyor..
Ya sizce bosyeremi kuruntu yapıyorum :S:S yoksa gerçektende tuhaflık varmı .. :S:S
İyi ki Sivas'a Gitmemişsin..
İyi ki Onunla Birlikte Olmamışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?