aynen benim sewgilim de 2zler we fecii dengesiz burcunun bütün özelliklerini nasıl gösterebiliyor şaşıp şaşıp kalıyorum....
şu an ayrıyız ama yapıp yapıp pişman olmak ikizler burcunun özelliği,ben de bekliyorum bir umut
Eski eşim ikizler burcu, bence ikizler sevgili olarak fena değil, eş olarak felaket, dost olarak da mükemmel. Ben eski eşimde bu üç dönemi de yaşadım, ayrıldıktan sonra kızımız için çok iyi dost olabildiğimizde gördüm ki ikizler burcu sadece arkadaş olmak için yaratılmış. :)
Bu arada belirteyim, yükselen ikizler daha farklı etki ediyor. Burcu ikizler olanlar gibi dengesiz olmuyorlar. İkizler burcundan olan insanlar sabah ak dediğine akşam kara derler, onlara karşı nasıl davranacağınızı bilemezsiniz. Tabii yükseleni ay'ın yeri filan da etkili ama ben bir daha özel hayatıma bir ikizler erkeğini almayacağıma kesinlikle eminim. :)
aynen katılıyorum eşim ikizler arkadaşlarına karşı çok dost canlısı ve melek gibi ama evde azgın bir boğa olyor bu yüzden bana da kimse inanmıyor dışarı melek eve felakettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?