benım eşimde ikizler ve bazen cok zor gercekten onu anlamak aynı eşimi anlatmıssınız vallabı konuda haklıyken haksız duruma düşerim dillidir.asla peşimden koşmaz dediğiniz gibi aılesıne baglıdır ama ona karsı bı hata yaptıysam sinirinden duramaz söylenir durur benım susmama da sini rolu rkonustugumd aıyıce alevlenir tartısma.dediğiniz gibi onun tek anahtarı tatlı dil güler yüz ama bend eınsanım her zaman veremıyorum kı
Onlarla anlaşmak cidden zor. Sevgilim ikizler benimde.
İlgi arsızıdır. Kesinlikle bencildir. Yapmayacağım dediği birşeyi mümkün değil yaptıramazsınız. Bilgiye açlardır. Nerde ne olursa ufacık bir bilgi bile olsa öğrenmek isterler. Sevdikten sonra azıcık değişebilirler çok değişmesini beklemeyin. Güzel özellikleri de var ilişkiniz rutin gitmez her daim heyecanlı olur. Beş dakika önce kavga ettiyse onu unutur hiçbişey olmamış gibi size davranmaya devam eder. Sinirlidir. Kavga ederken ağzından çıkan kelimeleri duymaz kavganın sonrasında ben ne dedim ki şimdi modundadır. Rahatına düşkündürler. Ondan bir adım önde olan sevgili veya eş istemezler. Sevgilisi veya eşi çok gözönünde bulunmasın isterler. Kesinlikle zekilerdir.
siniri çok çabuk geçer o an susmayı başarırsanız eminim gönlünüzü alacaktır. aile konusunda yapacak bir şey yok acaip bağlılar çünkü:)
ikizler burcu erkeğinin ağzı kesinlikle çok iyi laf yapar zeytinyağı gibi üste çıkmakta üstüne yoktur haklı olduğunuz bir konuda öyle bir konuşur ki bir müddet sonra kendinizi özür dilerken bulursunuz kesinlikle şeytan tüyü var onlarda:)
aynen öyle.şimdiye kadar haklı olduğum bi konu çıkmadı,hep o haklı.tartışmayı benim başlattığım ve özür dilediğim o kadar çok konu varki...
öncelikle dengesiz olduklarını biiyoruz hepimiz
isterlerse yapamayacakları şey yoktur çok inatçılardır
kıskançtırlar ama kendilerinin kıskanılmasını istemezler
sadakat çok önemlidir ve kendileri severse gerçekten sadık olurlar ama severse:)
kaçan kovalar mantıgı bunlara sökmez kaçmayacaksın
hep ilgili alakalı olacaksın özellikle sex çok önemlidir,cilveli kadın isterler
iyi niyetli,dürüstlerdir çocuk gibi ilgi beklerler ama fazla göstermezler
kocam ve erkek kardeşim ikizler...
eşimin dengesizliğini görmedim.. ancak kardeşim dengesizdir... bir sever bir sevmez... çok sever bir anda siler... sonra pişman olur... genelde kaçırdıklarına üzülür... kocam öyle değil Allah'tan... yaşı itibariyle biraz büyük olduğundan olabilir... Allah'ım iyi ki gençken bulmadım kendisini..
vallahi ben bi başak kadınıyım ve ikizler erkağiyle 2 sene çıkma dönemi 5 sene de evlilik yaşadım.bana hayatı zindan etti.bunlar hem suçludur hem güçlü.hatalı olurlar bi bakarsın sen yalvara yakara özür diliyosun.valla ben kurtuldum aman aman kzılar asla ikizler erkeği mi dünyanızı tersine çevirmek istiyosanız beraber olun ama yoksa asla bulaşmayın...böyle dengesiz bi insan yapısı yok çünkü.sorumluluk yoktur,zentinyağıdır her zaman.rahatına düşkündür,işine gelmiyosa dünya yıkılsın umrunda olmaz,seni acayip kullanır,özür dilemeyi menfaati için yapar gerçekten suçlu olduğu için değil,sürekli almak ister herşeyi karşı taraftan bekler verirsin ama hiç bişeye doyuramazsın doyumsuzdur....inanın daha bir sürü şey sayabilirim...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?