sevgilisi kendinden küçük olan kızlar..

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
0
36
İzmir
slm kızlar benm erkek arkadasım benden 1bucuk yaş küçük sizinde aranızda mutlaka vardır. burası bizim buluşma noktamız olsun.olumlu olumsuz yönlerini burada paylasalım :)a.s.

öncelikle ben yazyım o zman biz 2bucuk yıldır birlikltyiz bn ünivde okuyrm o sınava gireck tekrar.aramzda bu yas frkı hiç sorun olmuyo bn minyonum o baya uzun bnden büyük bile duruyo. fakat nedendir bilmem arkdslarma fln bnden küçük oldugunu söylerken cekiniyrm sizde de oluyo mu bazen???

biz küçük yasta tanıstıgımız için ben ünivdeyim o hazırlanıyo ben bu acıdan rahatım onun aile baskısı var bu bizim aramızda çok problem oluşturuyo.her sey için beklemek sabretmek sabretmek zorunda kalıyrm bireysel bi problemimiz yok ama cevre bizi çok etkiliyo.bizim aramızda hem yas farkı hem de biraz boy farkı var 25cmcik:D erkek arkadsıma göre biz anlastıktan sonra ha ben büyük olmusum ha o birsey farketmezmis bence de öyle ama.arkadslarımla falan konusurken dertlesirkn hep bu onun küçük olmasından kaynaklanıyo diyolar hep böyle bu rahtsz ediyo beni halbuki o benden daha da olgun biri..

hiç yaş sorunum yok :delphin: çünkü ne aşkın ne de aklın yaşı var :1closedeyes: sevgilimden 1 yaş büyüğüm ama o benden daha olgun :utangac: :icecream:

hiç yaş sorunum yok :delphin: çünkü ne aşkın ne de aklın yaşı var :1closedeyes: sevgilimden 1 yaş büyüğüm ama o benden daha olgun :utangac: :icecream:

aynen canımm bende büyügüm ama o benden daha olgun ve büyük duruyor.bu fark sadece nufus cüzdanında belli oluyr o kadar:dance:

benim eşim 3 yaş küçük :))))))))))) ama hiç bu konudan sorun yaşamadık...yaşın önemi yok yeterki başta akıl olsun kızlar .........hiç kafanıza bile takmayın biz açık açıkta söyleriz çevremize .........aşk olduktan sonra gerisi geliyo zaten :)

bereketi oluyo diyebilirim bu arada ama ayağını yorganına göre uzattıktan sonra ,paran helal olduktan sonra ,elindekini paylaşmayı bildikten sonra Allah bereketini veriyo çok şükür :) daha zengin olamadık inşallah doğrudur:)

bende nişanlımdan 3,5 yaş büyüğüm.Fiziksel olarak benim büyük olduğum belli olmuyor.Anlaşıyoruz bi sorunumuz yok allaha şükür.:nazar:

bende nişanlımdan 3,5 yaş büyüğüm.Fiziksel olarak benim büyük olduğum belli olmuyor.Anlaşıyoruz bi sorunumuz yok allaha şükür.:nazar:

maşallah canım nazar degmesin :) peki sizde bazı seyleri beklemek zorunda kaldınız mı ne bileyim onun okulu yüzünden görüsmelerde sıkıntı aile acısından vs..

maşallah canım nazar degmesin :) peki sizde bazı seyleri beklemek zorunda kaldınız mı ne bileyim onun okulu yüzünden görüsmelerde sıkıntı aile acısından vs..

yok cnm biz hiçbişi beklemedik.askerliğini falan yapmıştı zaten işide vardı çalışıodu.7 ay çıktık ve nişanlandık.19 gün sonra düğünümüz var zaten.hiçbir konuda sıkıntı falan yaşamadık yani tatlım.opuyorumnanaktan

yok cnm biz hiçbişi beklemedik.askerliğini falan yapmıştı zaten işide vardı çalışıodu.7 ay çıktık ve nişanlandık.19 gün sonra düğünümüz var zaten.hiçbir konuda sıkıntı falan yaşamadık yani tatlım.opuyorumnanaktan

izmirliymşsiniz belki bi yerlerden tanısmısızdır kimbilir..:) dügün yaklaşmıs heyecan var mı:)) ya bizim 3yıl oluck ama daha evlenmeye çookk var cünkü o tekrar össye girdi
bnmde 2yıl daha var okulum askerlik fln derkennn bi 4 5 yıl rahat varrr:S:D ama mutluyum çok şükür onu bi ömür bekleyebilirim :nazar:

Back
X