sevgilisi kendinden küçük olan kızlar..

ben 24 yaşındayım sevgilim ise 20.onu çok seviyorum ama bayanın büyük olma düşüncesi beni çok korkutuyor.daha yeni başladık çıkmya.öncesinde uzun süren bi arkadaşlığımız oldu ondan ayrı kalmak düşüncesi beni korkutuyor onunlayken çok mutluyum ama yaş farkı sorun olur mu diyede çok korkuyorum.lütfen bana yardımcı olun..ne yapmalıyım?

önemli oalan sewmek we anlasmak eger mutluysan sorun yok ha o büyük ha sen ne farkederki canım...

ben ben ben:D bende bi bucuk yas "buyugum" guya:D
bazen beni olguluguyla oyle sasirtiyokiopuyorumnanaktan
ama bazende cocuk gibisin demekten alikoyamiyorum kendimi:D

ewet yaa erkekler aslında gec olgunlasır diyolar ama burda gördügüm kadarıyla benim sevgilim dahil bütün erkekler bizden daha olgun davranıyorlar :D tabi ki aynı cocuk gibisin dedigim özellikleri de yok değil...:d

Bennnn de sizdenim kızlar

Sevgilim benden küçük ben 22 yaşındayım 0 20 ama üniv okuo 2.sınıfta evlenmek için gün saymaktan çok seneleri sayıyoruz.Ben çalışıyorum o okuyor babası ondan büyük olmamı biraz sıkıntı ediyor tabi sevgilim bunu bana yansıtmamaya çalışıyor ama anlıyorum :)

Benim tek isteğim okulu bitsin evlenelim.

Kızlar kendinden küçük sevgilileri olan arkadaşlara soruyorum

Sevgilinizin kıskançlık derecesi nedir ?

benim ki aşırı kıskanç acaba yaştan mı?

canım benimkide üniv okyo evlenmemze seneler var.... kıskançlıksa evet en üst seviylerde ben bilmiyrm ama yasla alakası olsaydı 3senedir biraz büyürdü be cnm demi ama bu böyle geldi böyle gidiyo ben cözdüm ama onu artık kıskançlık yüzünden sorun yasamıyrmmm :D:D konusmk istersen özelden msj at cnm :D

Back
X