• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Kendisinden Çirkin Olan:)))

burrbb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
299
3
318
Etrafından 'sen daha güzelsin sevgilin(ya da kocan) sana hiç yakışmıyo,daha iyilerine layıksın' diye tepki alanlar var mı???:asigim:
Ya da alsaydınız tepkiniz nolurdu çok üzülürmüydünüzbenneyaptımki

Ben almıştım eski sevgilimin benden çirkin olduğunu bana yakışmadığını söylüyolardı.Ama ben hiç umursamadım valla :dilcikar: ne güzel işte bidaha böyle güzel kız bulamam der kıymet bilir biliyodu da saolsun :roflol:

Ben almıştım eski sevgilimin benden çirkin olduğunu bana yakışmadığını söylüyolardı.Ama ben hiç umursamadım valla :dilcikar: ne güzel işte bidaha böyle güzel kız bulamam der kıymet bilir biliyodu da saolsun :roflol:

valla doğru daha bi kıymet verirler bana da öyle geliyo
ama ben gıcık oluyorum bana öyle tepki verdiklerindelülülülülülü

bende gıcık oluyodum ilk başta ama benim bi huyum vardır bişey benim içime siniyosa isterse bütün dünya beğenmesin umrumda olmaz a.s önemli olan benim sevmem benim kendime yakıştırmam benim sevgilim değil mi Allah Allah :oklava:

valla Ne Yalan Söylim Tüm çevrem Arkadaşlarim Ailem Beni Ufuğumla çok Yakişitiriyorlar :)) Sizleri Anliyabiliyorum çünkü Geçen Yaz Ufuğumun Kuzeninin Nikahina Gittiğimizde Ora Tüm Sülalesiyle Tanişma Firsati Buldum Ve Ufuğumun Tezesinin Kizi şu Yorumu Yapmiş "belinay çok Zayif Biraz Daha Kilo Alsa Süper Durucaksiniz" Buna Bile Sinirlendim Ben Dğşünü Birimizi çirkin Bulsalar Acana Ne Yaprdimm :)) şun Bilin Bakalim Ne Yapiyorumm Kilo Almaya çalişyiorum Yedikçe Yiyorum Gecelri 1 Paket Makarna Yiyip Abur Cubur Yiyip Yatiyorum Ama Olmuyo Metobolizmadan Sanirim Alamiyorum Kilo Ben :(( 1 75 Boy 48 Kilo

Etrafından 'sen daha güzelsin sevgilin(ya da kocan) sana hiç yakışmıyo,daha iyilerine layıksın' diye tepki alanlar var mı???:asigim:
Ya da alsaydınız tepkiniz nolurdu çok üzülürmüydünüzbenneyaptımki

şunuda sölim tatlım sen çevrenin ne dediğine pek kulak asma ne yani çirkin diolar ayrılacakmısın ben açıkcası dış güzelliğe pek önem vermem benim için içi yüreği kalbi güzel olmalı Nedemişler "çok güzelim deme bir sivilce yeter çok zenginim deme bir kıvılcım yeeer"

Belinay_merve arkadaşım bence sende kilonu o kadar kafana takma çoğu kadın senin gibi olmaya çalışıyo ne güzel manken gibi kızmışsın işte tabi senin bileceğin iş a.s.

eftelya_elif haklısın canım valla yiyom yiyom alamıyorum kilo doktora gittim tahlillerde yaptım gayet iyiyim vitamin haplarıda kullandım banamısın demedi amaaan boşver be belinay dedim kendi kendime seni beğenen 3 sene önce beğenmiş hala daha beğeniyoo dedim:))

valla Ne Yalan Söylim Tüm çevrem Arkadaşlarim Ailem Beni Ufuğumla çok Yakişitiriyorlar :)) Sizleri Anliyabiliyorum çünkü Geçen Yaz Ufuğumun Kuzeninin Nikahina Gittiğimizde Ora Tüm Sülalesiyle Tanişma Firsati Buldum Ve Ufuğumun Tezesinin Kizi şu Yorumu Yapmiş "belinay çok Zayif Biraz Daha Kilo Alsa Süper Durucaksiniz" Buna Bile Sinirlendim Ben Dğşünü Birimizi çirkin Bulsalar Acana Ne Yaprdimm :)) şun Bilin Bakalim Ne Yapiyorumm Kilo Almaya çalişyiorum Yedikçe Yiyorum Gecelri 1 Paket Makarna Yiyip Abur Cubur Yiyip Yatiyorum Ama Olmuyo Metobolizmadan Sanirim Alamiyorum Kilo Ben :(( 1 75 Boy 48 Kilo

hic uzulme arkadasim ben de 1 72 e 50'ydim yillarca dogumdan sonra bile eski kiloma hemen geldim bunyem almiyordu ne varsa su 30'da yas 30'u gecince ne yersem yaradi

roseaysegul tatlım bana annemde dahil çevremdekiler hep derki evlenince alırsın kiloyada çocuk yapınca derler anlamadım gitti hadi çocuk yapınca kilo alınırda evlenine neden kilo alınır :)) ama bende boy var sanırım bebişim olduktan sonra bile kilomu fazla belli etmem fakat şöyle bişi var ben kilo aldığımı sadece göbeğimden anlıyorum çünkü fınık gibiçıkıyo hemen :))

eftelya_elif haklısın canım valla yiyom yiyom alamıyorum kilo doktora gittim tahlillerde yaptım gayet iyiyim vitamin haplarıda kullandım banamısın demedi amaaan boşver be belinay dedim kendi kendime seni beğenen 3 sene önce beğenmiş hala daha beğeniyoo dedim:))

işte bu :smiley-cool:

ay bilmiyorum valla evlenince neden alinir :)belki ya rahattan ya da stresten kimileri kendini yemege veriyorsa

Neye göre kime göre çirkin?Kimsenin kimseye çirkin demeye hakkı yok.Benim aşık olduğum insan hakkında bir çok kişi "bu kadar aşkından ölüp bitmene değecek biri değilmiş."dedi ilk görmelerinde.Ama tanıma fırsatı bulanlar bu fikirde olduklarından çok pişmanlar.Çünkü bir insanın sevilmeyi haketmesi için kaşının gözünün güzel olması gerekmez.Bazen bir ince davranış bir gülümseme insanı sevmenize neden olur.Güzel değil özel olmaktır önemli olan bence.

bazı insanlar aşık oluncak insanı sadece dış görünüşü güzel olan insan sanıyolar çok yazık... :kızgın:

Neye göre kime göre çirkin?Kimsenin kimseye çirkin demeye hakkı yok.Benim aşık olduğum insan hakkında bir çok kişi "bu kadar aşkından ölüp bitmene değecek biri değilmiş."dedi ilk görmelerinde.Ama tanıma fırsatı bulanlar bu fikirde olduklarından çok pişmanlar.Çünkü bir insanın sevilmeyi haketmesi için kaşının gözünün güzel olması gerekmez.Bazen bir ince davranış bir gülümseme insanı sevmenize neden olur.Güzel değil özel olmaktır önemli olan bence.

Başka söze ne hacet Şeniz

eski sevgilimde çok duydum bunu:) ama çok da rahatsız etmez beni açıkcası,klişe ama önemli olan içi güzel olsun. ki o şahsın içi de güzel değildi:)

valla bizi çok yakıştırlar
hiç olumsuz bi tepki almadım ne onun için ne benim için
allah kader güzellişgi versin en önemlisi ama

fiziksel olarak eşimle pek yakıştırmıyolar.. aramızda 1 yaş olmasına rağmen baya yaş farkı var gibi duruyor. eşim benden çirkin ama kalbi benden güzel yerimseniben

Eski sevgilimle beni çok yakıştırılardı, çok yakışıklıydı zaten bi bakan bida bakardı...ama ne işime yaradı ki? Çirkin olsaydı ama adam olsaydı keşke...

İnsanları fiziklerine bakarak değerlendirmek basitlik işaretidir diye düşünüyorum. Ağızlarını hemen kapatmalı ya da hiç umursamamalı. "Ben her şeyine bayılıyorum.iyi oldu bunu söylediğin seninle oyalanacağıma gidip şunu bi öpeyim" derdim sanırım böyle bir durumda.:)

süper bi cevaptııı yaaaaaa sonuna kadar kelimesi kelimesine katııyorummmmm gel kız öpcem seniii Şeniz

Back
X