Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben almıştım eski sevgilimin benden çirkin olduğunu bana yakışmadığını söylüyolardı.Ama ben hiç umursamadım valla :dilcikar: ne güzel işte bidaha böyle güzel kız bulamam der kıymet bilir biliyodu da saolsun :roflol:
Etrafından 'sen daha güzelsin sevgilin(ya da kocan) sana hiç yakışmıyo,daha iyilerine layıksın' diye tepki alanlar var mı???:asigim:
Ya da alsaydınız tepkiniz nolurdu çok üzülürmüydünüzbenneyaptımki
valla Ne Yalan Söylim Tüm çevrem Arkadaşlarim Ailem Beni Ufuğumla çok Yakişitiriyorlar :)) Sizleri Anliyabiliyorum çünkü Geçen Yaz Ufuğumun Kuzeninin Nikahina Gittiğimizde Ora Tüm Sülalesiyle Tanişma Firsati Buldum Ve Ufuğumun Tezesinin Kizi şu Yorumu Yapmiş "belinay çok Zayif Biraz Daha Kilo Alsa Süper Durucaksiniz" Buna Bile Sinirlendim Ben Dğşünü Birimizi çirkin Bulsalar Acana Ne Yaprdimm :)) şun Bilin Bakalim Ne Yapiyorumm Kilo Almaya çalişyiorum Yedikçe Yiyorum Gecelri 1 Paket Makarna Yiyip Abur Cubur Yiyip Yatiyorum Ama Olmuyo Metobolizmadan Sanirim Alamiyorum Kilo Ben( 1 75 Boy 48 Kilo
eftelya_elif haklısın canım valla yiyom yiyom alamıyorum kilo doktora gittim tahlillerde yaptım gayet iyiyim vitamin haplarıda kullandım banamısın demedi amaaan boşver be belinay dedim kendi kendime seni beğenen 3 sene önce beğenmiş hala daha beğeniyoo dedim:))
Neye göre kime göre çirkin?Kimsenin kimseye çirkin demeye hakkı yok.Benim aşık olduğum insan hakkında bir çok kişi "bu kadar aşkından ölüp bitmene değecek biri değilmiş."dedi ilk görmelerinde.Ama tanıma fırsatı bulanlar bu fikirde olduklarından çok pişmanlar.Çünkü bir insanın sevilmeyi haketmesi için kaşının gözünün güzel olması gerekmez.Bazen bir ince davranış bir gülümseme insanı sevmenize neden olur.Güzel değil özel olmaktır önemli olan bence.
İnsanları fiziklerine bakarak değerlendirmek basitlik işaretidir diye düşünüyorum. Ağızlarını hemen kapatmalı ya da hiç umursamamalı. "Ben her şeyine bayılıyorum.iyi oldu bunu söylediğin seninle oyalanacağıma gidip şunu bi öpeyim" derdim sanırım böyle bir durumda.:)