• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Kendisinden Çirkin Olan:)))

Onu diyenler halt etmiş..
Herkes üstüne vazife olmayan şeylere karışıyor zaten.

Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın:
"Gönül kimi severse güzel odur." :asigim:

benimde aşkımı begenmiolardı resimlerde.bi kere yakından gördüler sakın kaçırma dediler . . .hiçte aldırış etmem çirkin diene.aman ben sevmişim ben almışım bnem kocişim olcak .kimene ????

çirkin insan yoktur insanların içi dışına yansır sadece ve güzellikte rölatif kavramdır kişiye göre değişir burada önemli olan bunu söyleyecek insanın ne kadar seviyesiz olduğudur. eşini seçen ruhtur bir kere dış güzelliği beğenme ise bir çekimdir ve ya artar ya da azalır bu da kişinin ruhunun güzelliği ile ilgilidir.

böyle bir şey başıma geldi hatta abartanlar oldu ama ben hiç üzülmedim bu gibi durumlarda senin nasıl hissettiğin değil karşındakini duruşu tavrı ve tepkisi önemlidir bazıları aldırmaz ama bazıları çok sorun ediyor böyle şeyleri kaldıramayanlarda ayrılıyor zaten ..............:1closedeyes:

sağolsunlar bizim çok yakıştığımızı söylerler tabi onun salak teyzesi dışında BENİ YEĞENİNİN YANINA YAKIŞTIRAMAMIŞDA HİÇTE UMRUMDA DEĞİL HANİ kimler peşimizden koştuda biz bakmadık laelaelaelaelae yeğenini beğenmişiz dua etsin naniknanik herşey dış güzellik değilki ne güzeller gördük içleri bomboştu :dilcikar:

bizde tanısdıgımızdan hatta evlendıgımızden bu zamana kadar hep benım guzellıgımı ovduler bıızm tarafdan yanı dısardan kısıler bızım kısımız cok guzel o tarafadanda bıızım oglumuz cok ıyıdır ama ben onu sevdım guzellıgı cırkınlıgı onemlı degılkı ınsanlıgı olsun sevgısı degerı olsun bunlar onemlı sımdıde benım yuzumde sıvılce cıktı kılo alıyorum hamılelıkden ben ondan kotu oldum yanı guzellık gelıp gecıcı arkadaslar kımseyı de takmadık takdım kocamı koluma evlendım

walla benim sevgilimi hep bana bezetiyolar.. hatta abim sananlar bile oldu.. hatta kızın biri bana lisedeyken "senin yanıdna dün bir çocuk vardı abinmi ben uzun zamandır ondan hoşlanıyorum ayarlasana dedi banaaa" düşünün yanii:))

eger çirkinse ikimizde çirkiniz demekki yada güzelse ikimizde güzelizzz :)))) heheeee

merhaba kızlar benimde basımda bu sorun vardı malesef.. benim begendiğim birine bunu demeleri hiç hoş değildi.bunu 1000 kere anlattıysamda anlamıyolar ne yapalım güzellik görecelidir insanları boşa üzmenin ne faydası var ki kalp kırmaktan baska :( benide sevgilimden daha güzel buluyolar sen bu cocuga nasıl baktın falan diyolar he birde zengin olsa gam yemicez falan diyede konusuyolar bende onların agzının payını verince ortalık karısıyor o zamanda daha evlenmeden bu kocacı olmus diyolar varsın desinler vız gelirr insanların dıs güzelliğine kanıpta bir ilişki yasasaydım su an kimbilir neler gelirdi basıma ama ben askımı öyle seviyorum kii tip gelir geçici ama ruhuu kalıcı değilmi önemli olanda buu ... benim askımdan önce 1 cıktıgım olmustu cokk yakısıklı demeyimde ama harbiden karizma idi kendisi ama ne olduu havalandı yakısıklı yaa kızlar bakıyordu fena halde havalara giriyodu derken bir gün öğrendimki baskası var inakr etti ama biliyodum oldugunu alın iştee yakısıklının sonuu .. haa diyeceksiniz ki herkes böylemii hayır tabiki istisnalar cok oluyor ama sunuda unutmayın kii cevremizzz ben cok gördüm öyle yakısıklı güzell ama sonları kötü içleri bozukk. onun için dısına bakma içine bak diyorum oda zamanla olur tabikiii herkese hayırlı nasipler diliyorum önemli olan ahlak ve iç güzelliktir...

vallahi bende bu konuda cok dertliyim esim benden yasca buyuk
ve bu tarz seyleri cok duyuyorum
yok abi kardes gibisiniz
yok sen daha guzlesin sanki soruyorum kim guzle diye......
gicik oluyorum ya kimene ?
ben seviyorumya ona bakin,,,,,,,

aşkımla beni gören çok yakışıyorsunuz diyor bende çok mutlu oluyorummmm
ikimizde beyaz tenli ince yapılıyız..aslında sanki benziyoruz üzüm üzüme baka baka kararıyor sanırım:D

Canım genelde ben büyüklerden duyarım evleneneler birbirine benzermiş diye ya da zamanla hareketlerini falan kaparsın ya.Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben eşimle ilk çıkmaya başladığımız dönemlerde anneme resmini göstermiştim ne kadar benziyosunuz falan dedi sonraları bi çok insandan da duydum bunu.Yani ona çirkin diyen bana da demiş oluyo:1hug: ama şaka bi yana şimdiye kadar böyle bişey duymadım duysamda önemsemem herkes önce kendine baksın ben beğendiysem kimseyi ilgilendirmez.Ben onun yüzünün güzelliğini sevmiyorum ki.

..................

Son düzenleyen: Moderatör:
bana hiç böyle bir sözz gelmedii amaa gelsedee anındaa lafını yerdi diyenn
benim içinnn dünyanınn en yakışıklısııı insann sevincee güzellikk paraa bunları görmüyorkii yanımda olsun yeterr diyorr
yakışıklı olsa ne olurr olmasa ne olurr benim herşeyimee cevap veriyy buda banaa yeterrr şakkıdı

İnsanları hala dış görünüşleriyle değerlendiriyoruz.Sanıyoruz ki güzel insanlar mükemmeldir,doğru kişilerdir.Önemli olan iç güzelliğidir.a.s.

kızlar biz şimdi bu konuyu irdeliyoruz ama erkeklerne derdi acaba heralde taş gibi olsun orası güzel burası güzel olsun derlerdi bence erkeklerin iç güzelliğe baktıklarını hiç sanmıyorum keşke onlarda bayanlar kadar iç güzellik meraklıları olsalardı .......:kahve:

bundan önceki Sevgilimleyken Herkes Sen çok Güzelsin O çirkin Sana Yakişmio Derdi Ama Ben Onu Sevdiğim Için Gözüme Yakişikli Gelirdi Ama şimdiki Gerçekten çok Yakişikli Bebek Yüzlü Ya :)

valla bu konuuuuya cok kızıyorum bole yersız elestırı yapanlar fılan oluyor yaa yaw kardesım ben begenmısım sevmısım sanane alla alla bence cok yanlıs bazı arkadaslar bunu dert edıyorrr eger bunu kafaya takıyorsanız bence sız asık veya sevmıyorsunuzz cunkuuuuuuu sevmek cıkarsız kosulsuz olur bazen goruyoruzzzz adam engellı yuruyemıyor ama kadın super guzel yanı bu askkkkk askkkkkk ne zaman kıme konacagı bellı deılkıııııııı ıste guzel tarafı buuuuuuuu gozunun baska bırsey gormemesııııııı benım suana kadar ole sadece annem dedııııııııı ama cevabınıda verdımmmmmm sustu kaldıııııııı ya yelız cırkınnnn dedıııııı ya annem dedı yakısıklıııııı olsaydıda mutsuzmu olsaydım bunumu ısterdınnnnn dedımmm amannnn kalsın kalsın haklısın dogruuuuuuu dedııııı sustuuuuuuuu kımseye asla laf dedırtmem en sevdıgım kısı bıle olsa sızde asla dedırtmeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X