• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Kendisinden Çirkin Olan:)))

İnsanları fiziklerine bakarak değerlendirmek basitlik işaretidir diye düşünüyorum. Ağızlarını hemen kapatmalı ya da hiç umursamamalı. "Ben her şeyine bayılıyorum.iyi oldu bunu söylediğin seninle oyalanacağıma gidip şunu bi öpeyim" derdim sanırım böyle bir durumda.:)

benim eşime duyduğum sevgiyi saygıyı herkes bilir ve cesaret edemezlerr ama beni tanımayan biri böyle bir şey dedi diyelimm '' canım sen bi aynaya gittt kendine bak öyle yorum yapalımm'' derimm.ben eşime laf söylemezken başkasına hiç söylettirmemm:kızgın:

Nerdeyse hepimiz yorum yapıyoruz.Aaa,çocuk güzel,ama kız o kadar değil! ya da tam tersi.Önemli olan karşımızdakine bunu duyurmamak.Bunu bile bile yapıyorsak o zaman ''fesat''olma ihtimalimiz yüksektir.

Beni de erkek arkadaşımı da nice insanlar eleştirmiştir bu konuda.Duymadım bu güne dek ,ama kim bilir kimler arkamızdan nelerrrr konuşuyor nelerrrrr . :)))

benim de yengem sana bunu hiç yakıştırmadım çok çirkin yanında daha oturaklı biri olsa iyi olur demişti. babannemde bunun üzerinde sende boy var neye yarıyo demişti :D:D:D

cihanımla yıllarımı geçiren benim:1hug:
hergün o güzel yüzüne bakmaya doyamayanda benim:utangac:
oyüzden kimseye laf düşmez kimsenin ne söylediğide entrese etmez:1closedeyes:

valla biri bana dese heralde erkek arkadasın sana fiziksel anlamda uymamıs cok uyuz olurum yanii, cunku fiziksellik her sey değildir ayrıca ben onu begenmisim sana ne oluyoo leeeym:) kisilik olarak dese o kadar bozulmam cunku kisilige daha onem veririm benn ama bizz her halimizle uyuyoruz zatii:))

ben bu şekliyle düşünen biriyle arkadaşlık etmem biri hasbel kader söylemişse de haddini bildiririm, ben sevmişsem kim ne karışır bunu diyen kişi kime saygısızlık ediyor Allahın yarattığınıma benim zevkimime ve ben buna üzüleceğim böyle bir üzüntü duyuyorsam o adamı sevmiyorum demektir,

belinay_mervecim seninde işinmi yok canım ya teyzesinin kızının fikri ne kadar önemli ki onu ciddiye aldın süper durcakmışınız lafa bak seni kıskanmış belli ki insanlar senin fiziğinde olabilmek için ölümlerden dönüyorlar belli ki çekememiş seni tatlım ya ne diye güzelim fiziğine sabatoj yapıyorsun ablam sen ya hı de geç

eftelya_elif haklısın canım valla yiyom yiyom alamıyorum kilo doktora gittim tahlillerde yaptım gayet iyiyim vitamin haplarıda kullandım banamısın demedi amaaan boşver be belinay dedim kendi kendime seni beğenen 3 sene önce beğenmiş hala daha beğeniyoo dedim:))

belınaycım kılo almak ıcın bu kadar heveslı olma derım been tatlicadiarzu hamılelıgınde ınsan yeterınce kılo alıyo zaten hatta hıc yemesen bıle fazla fazlaa:roflol:

Allah'a sukur askimla hic oyle problemlerimiz olmadi cunku genelde herkes bizi yakistirir, hem tip olarak hem de huy su bakimindan sırnaşık şey zaten ikimizde milletin dediklerini pek takmayiz ama cevap vermekten de geri durmayiz yerimseniben sonucta o benim yasama sebebim yaaaa, kimsenin ona laf soylemesine izin vermem ozellikle bole bi konuda :oklava:

benneyaptımkiVallaaaaa Hic Kimse Bana Ole Diyemez Desinlerde Goruyummmm Ben Sevmisim Almisim Onlara Asla Laf Dusmes Yeri Gelirse Annem Babam Bile Laf Diyemez Zevkler Renkler Tarisilmazzz Guzellik Deil Ici Onemliiiiii Eger Ole Diyen Insanlara Varsa Ve Ben Ona Uzuluyorsam KENDIME KOCAMAN BIR YUHH CEKEERIM BENCE BOLE DURUMDA OLANLAR VARSAAA ASLA ASLA UZULMEYIN OLE DIYENLERE OLE BIR LAF DIYINKIIIIIIII GORSUNLER GUNLERINIIIIIIIIII AY HIC SEVMEM O TARZ INSANLARI Kötü Kazen

uykulu halimden olsa gerek başlığı önce "sevgilisi kardeşinden çirkin olan" diye okudum :roflol::roflol:

bana kalırsa kimse sevgilisini kendinden çirkin görmez. göremez. adı üstünde sevgili yerimseniben

edit : zaten kimse öle görmüyomuş, çevreden alınan yorumlar üzerineymiş mesajlar :asigim: harbiden baya uykuluymuşum..

Son düzenleme:
konu sanki benim için açılmış
ben artık rahatsız oluyorum bu söylemlerden
"onun yanında artist gibi kalıyosun,ay çok zayıf kilo alsın,yakışıyosunuz ama nebiliyimm"..
okadar sıkıldımki bunları duymaktan
benim aşkım bana göre gayet yakışıklı tek bi eksiği var o da kilo alamıyo zayıf biraz
inşallah kilo alır bitaneciğim çok istiyofisfisfis boylu poslu çokda tatlı benim bebeğim
huyunu suyunu seviyorum,bebek kadar tatlı geliyo gözüme,kokusu bile dünyalara bedel bebek gibidir benim aşkım mis gibidir:1rolleyes:genelde takmıyorum eleştiri yapanları ama son zamanlarda canımı sıkmaya başladılar artık.neler duyuyoruz görüyoruz...herif çok yakışıklı ama dünyalar güzeli karısını aldatıyo.ruhu peş para etmedikten sonra görünüşünü yiyim:1closedeyes:

güzellik göreceli bir kavramdır..benim için çok güzel olan bir başkasının belkide en çirkinidir.önemli olan benim beğenmemdir ve beğendiğim kişiye bir başkasının bu konuda yorum yapma hakkı yoktur izin de vermem zaten...ben böyle bir olay hiç yaşamadım..

çirkin mi hıh... hiçte önemli değil arkadaşlar ruhu güzel olsun ben insanları dış görünüşünden yargılamayı sewmiyorum çünkü sonunda pişman olabiliriz yaşam tarzı karakter ve ahlaki değerler o insanın en güzeli diyebilirim bunları aşmak gerektiğini düşünüyorum basit şeylerle uğraşmamak gerekiyor:)sevgiler

insana sevdiği hoş görünür
ama cevredekiler rahat vermez tabi
ay bu sana yakışmıyor bunu nerden buldun gibi saxma sapan laflar edebilirler
benim eşimi de begenmemişlerdi cok
ama ben takmam kimin ne dediğini

hepinizin yorumu süpredi kızlar sengözlerimebaksanab
ay özellikle rapunzel aynıyız canımcım ya,ben de etraftakilerin dediklerini pek önemsemem ama yakıştırmayan kendi ailen anan bacın olunca sus bakem diyemiyosun(yani benn:1rolleyes:)

zaten kimse de açık açık çirkin falan demez de yakışmıosunuz,bula bula bunumu bldun falan diyenleri duyuyorum bana veya başkasına,ama çok saygısızca buluyorum o tarz yorumları
gerçekten klişe bi laf ama olsun tipi değil karakteri güzel olucak en önemlisi

dünya yakışıklısı olup da ciğeri beş para etmez adamı napiyim ben Allah Allah:kızgın:

hem karakteri hem tipi güzelse o da çifte kavrulmuş tadundan yenmezsırnaşık şey şans işi artıkın

benimde eşim için kimi insanlar der mehmet çirkin bir adam değil ama sen ona göre kat kat güselsin diyenler oluyor.ama hiçbirini takmıyorum.bazende sinirlenip herkes başkasının karısına kocasına değil, kendi elindekine baksın.hiç kimseyi ilgilendirmez bizim yakışıp yakışmadığımız.güsellik kavramına bakacağınıza bize saadetler dileyin diyorum.sırnaşık şey

birde şu hikayeyi anlatayım hatırladığım kadarıyla
leyla ile mecnun'un dillere destan aşkını herkes bilir.
mecnun 'a birgün demişler ki uğruna ölecek kadar sevfiğin leyla bumu
ne kadar çirkinmiş demişler.mecnunun dediği tek laf şu "AH SİZ ONU BİRDE BENİM GÖZÜMLE GÖRESENİZ NEKADAR GÜSEL OLDUĞUNU ANLARSINIZ "demiş:icecream:

birde şu hikayeyi anlatayım hatırladığım kadarıyla
leyla ile mecnun'un dillere destan aşkını herkes bilir.
mecnun 'a birgün demişler ki uğruna ölecek kadar sevfiğin leyla bumu
ne kadar çirkinmiş demişler.mecnunun dediği tek laf şu "AH SİZ ONU BİRDE BENİM GÖZÜMLE GÖRESENİZ NEKADAR GÜSEL OLDUĞUNU ANLARSINIZ "demiş:icecream:

aynen canım benim de çok hoşuma gider bu diyalog:asigim:

Back
X