Gitmedi ama hala burdaSevgili olup olmadıkları önemli değil. Seni istememiş, onun yerine yurtdışına gidince yeni aşklara yelken açmak istemiş. Sevmiş olsaydı ne yapıp edip belki evlenip bir şekilde seni yanına getirtmeye çalışırdı.
Beni sevmeyen ve yurtdışına gidince ayrılan bir adamla hiçbir şekilde işim olmazdı.
Seviyorum hala unutmak için bırakmak istiyorum takibiNet sevgililer. Takibi neden bırakıyorsun bu adam artık senin sorunun değil ki? Endişelenmesi gereken sen değilsin. Hayatına bakmalısın.
Belki de o kızı senin yerine götürmeyi düşünüyor. Neticede seni istememiş.Gitmedi ama hala burda
füze atsaydınBelki de o kızı senin yerine götürmeyi düşünüyor. Neticede seni istememiş.
İş ve taşınma durumu ortaya çıkınca o aceleyle hayatını tekrar gözden geçirmiş ve bir tercih yapmış gibi duruyor.
Kötü ayrılmadığınız ve aradan az bir zaman geçtiği için doğum gününü kutlamayı görev saymış.
Ne yapmam lazım sizce takibi bırakayım mıYurtdışına çıkarken seni yanında götürmeyi, gelecek kurmayı düşünmeyen bir adamı salla gitsin. Mesaj atıyorsa hala yedekte tutmak için bekliyordur. Zaten diğerine de karar vermiş
Tabi ki. Bırakın, yol verin gitsin. Mesajlarına da dönmeyin. Ayrılan kendisi.Ne yapmam lazım sizce takibi bırakayım mı
Ne yapmam lazım sizce takibi bırakayım mı
Eski erkek arkadaşınızın konumunu durumunu bilemiyorum ama sevseydi evlilik için erken olduğunu düşündüğünü varsaysak bile en azından çözüm üretmeyi isterdi, bunun için çabalardı. O direkt sizi gözden çıkarmış.Erkek arkadaşımla 1 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Geçen gün doğum günümü kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim stlaklayıp. Sevgililer midir takibi bırakmak istiyorum ama o fotoğrafın üstüne takibi bırakmam saçma mı olur
Evet gidicem dedi ama hala İstanbulda. Doğum günü mü kutluyor ve kalp emojileri ile vs. Ertesi gün başka kızlaKOnuyu anlayamayan ben miyim.. adam ayrılalım diyor çıkıp gidiyor. Madem öyle ne bk yemeye mesaj atıp dgününü kutluyor? madem ayrıldın çık git işte kardeşim yurtdışına yalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?