Sevgilisi mi var

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Erkek arkadaşımla 1 ay önce ayrıldık. Bana yurt dışına gideceğim iş için oraya taşınacağım dedi. Devam edersek üzülürsün dedi. Medeni bir şekilde bitirdik. Geçen gün doğum günümü kutladı. Nasıl olduğumu vs sordu. 1 gün sonra bir kızla fotoğraf attı kahve içerken. Kızdan daha önce de şüphelenmiştim stlaklayıp. Sevgililer midir takibi bırakmak istiyorum ama o fotoğrafın üstüne takibi bırakmam saçma mı olur

Sevgili olup olmadıkları önemli değil. Seni istememiş, onun yerine yurtdışına gidince yeni aşklara yelken açmak istemiş. Sevmiş olsaydı ne yapıp edip belki evlenip bir şekilde seni yanına getirtmeye çalışırdı.

Beni sevmeyen ve yurtdışına gidince ayrılan bir adamla hiçbir şekilde işim olmazdı.

Gitmedi ama hala burda

Hemen taze taze takibi bırakırsan gördü uyuz oldu kıskandı takibi bıraktı filan olabilir. Ben olsam teee en başta bırakırım takibi. Yurt dışına çıkıcam üzülürsün falan haspam ya bak kendisi de üzülürüm zor olur demiyor sen üzülürsün benlik bişey yok diyor, bide acıyor. Çok sinir bozucu ben direk o gün bırakırdım takibi bak o gün yapsan yerinde olurdu

Kötü ayrılmadığınız ve aradan az bir zaman geçtiği için doğum gününü kutlamayı görev saymış.

Ama aklında değilsin, ve evet o kız muhtemelen sevgilisi. Bence takipten çık ve önüne bak.

Takipten çıkmanın sebebi de artık ondan sana ne olması. Tamam medeniyiz hepimiz ama eski sevgilimin sevgilisiyle fotoğraflarını da görmeyeyim bir zahmet

Kötü ayrılmadığınız ve aradan az bir zaman geçtiği için doğum gününü kutlamayı görev saymış.

Ben hiç katılmıyorum, erkekler düz yaratıklar ayrıldım arkadaş olayım falan demezler. Hele ki bizim erkekler öyle nezakatten falan anlamaz Bence dümdüz kçını kaldırmak için dgününü bahane edinip konu sahibesine yem atmış.

Yurtdışına çıkarken seni yanında götürmeyi, gelecek kurmayı düşünmeyen bir adamı salla gitsin. Mesaj atıyorsa hala yedekte tutmak için bekliyordur. Zaten diğerine de karar vermiş
Ne yapmam lazım sizce takibi bırakayım mı

Ben ilk başta yurtdışına gitti de orda yeni biriyle tanıştı sanmıştım.

Şimdi anladım ki; daha 1 ay önce ayrılmışsın ve daha önce de şüphelenmişsin bu kızdan. Demek ki siz birlikteyken de bunlar görüşüyordu. Belki de kızın da sevgilisi vardı o dönem. Yurtdışına gitme durumu olunca ikisi de tercih yapmak zorunda kalıp sevgililerinden ayrıldılar ve şimdi birlikte gidecekler.

Böyle bir senaryo olabilir.

Kim bilir neler dönmüş sen hala takipten makipten bahsediyorsun. Gözünü açsana biraz.

Eski erkek arkadaşınızın konumunu durumunu bilemiyorum ama sevseydi evlilik için erken olduğunu düşündüğünü varsaysak bile en azından çözüm üretmeyi isterdi, bunun için çabalardı. O direkt sizi gözden çıkarmış.
Takibi bırakmanız konusunda da saçma diye düşünmeyin hemen çıkın takipten çünkü daha fazla gözünüzün önünde olursa unutamayacaksınız.

KOnuyu anlayamayan ben miyim.. adam ayrılalım diyor çıkıp gidiyor. Madem öyle ne bk yemeye mesaj atıp dgününü kutluyor? madem ayrıldın çık git işte kardeşim yurtdışına yalla
Evet gidicem dedi ama hala İstanbulda. Doğum günü mü kutluyor ve kalp emojileri ile vs. Ertesi gün başka kızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…