• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

bende eşimden 6-7 cm uzunum galiba. galiba diyorum çünkü bugüne kadar cesaret edipte ölçmedik boylarımızı :)) aradaki boy farkını yok saymaya çalışıyoruz cünkü.ha sorunmu derseniz? sorun tabi...ama küçük bir sorun :)) topuklulara aşık biri olarak çok üzüyo bazen bu durum beni.isterdim en azından 5cm uzun olsun benden.özelliklede eşim sorun ediyo bazen kısa olusunu.topuklu gıymemi sevmiyo.ben 1.74 ince uzun milletin dediğine göre alımlı bir bayanım.eşim benden kısa, hatta kel :)) ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirdim.önemli olan cevreye karsı kendinizden emin bir tavır sergılemek.herkesın gıpte ile baktığı,taktir ettiği bir evliliğimiz var cok şükür.2 yıllık evli,toplamda 3 yıllık sevgiliyiz.ılk gunkı gıbı aşıgız hala birbirimize :)) ama boyu uzun olsa,söyle topuklularla salınsam yanında cook isterdım yalan yok ;))

bende eşimle aynı boydayım. ancak ben kızlara göre uzun o erkeklere göre biraz kısa olduğu için yanyana görmeyen herkes sen uzunsun diyor. ben takmıyor gibi davranıyorum ama çok takıyorum ya. bazen giydiğim 3 cm lik ayakkabılar bile beni daha uzun gösteriyor onun yanında.
cesaret edipte ona biraz topuklu ayakkabı giy diyemiyorum. sonuçta bi kusur gibi hissetmesini de istemem. eşimi çooook seviyorum
ama bendede dönem dönem boy takıntısı oluşuyor nedense. atlatmam lazım bunu yaaa:(:26::25:

ay sonunda benimle aynı dertten muzdarip kişiler buldum.
2 aydır konuştuğum biri var birbirimizi en son lise sonda gördük yani 5 yıl önce.o zamanlar hoşanıyodum ondan ama yıllar kriterlerimi yükseltmiş.şimdi çok yoğun değilim.

çok ilgili nazik sevecen saygılı sahiplenici işi gücü yerinde yakışıklı tam 4 4lük.benle de ciddi düşünüyo ama benim kafama boyu takılıyo 1.74üm dedi.ben de 1.58im. 10 cm topuk bile giysem ondan kısa kalıyorum ama gel gör ki bari bi 4-5 cm daha uzun olaydı diyorum.ne bileyim ben bi de minyon kız iri erkek kombinasoynunu çok severim:14:

hayır paranoyak oldum yolda okulda yanımdan geçen adamların boylarını tahmin ediyorum hafif yanlarından yürüyüp nasıl oluruz ki acaba diye fikir yürütüyorum ve şunu farkettim Türkiye'de uzu adam çok çok az:44:

ay sonunda benimle aynı dertten muzdarip kişiler buldum.
2 aydır konuştuğum biri var birbirimizi en son lise sonda gördük yani 5 yıl önce.o zamanlar hoşanıyodum ondan ama yıllar kriterlerimi yükseltmiş.şimdi çok yoğun değilim.

çok ilgili nazik sevecen saygılı sahiplenici işi gücü yerinde yakışıklı tam 4 4lük.benle de ciddi düşünüyo ama benim kafama boyu takılıyo 1.74üm dedi.ben de 1.58im. 10 cm topuk bile giysem ondan kısa kalıyorum ama gel gör ki bari bi 4-5 cm daha uzun olaydı diyorum.ne bileyim ben bi de minyon kız iri erkek kombinasoynunu çok severim:14:

hayır paranoyak oldum yolda okulda yanımdan geçen adamların boylarını tahmin ediyorum hafif yanlarından yürüyüp nasıl oluruz ki acaba diye fikir yürütüyorum ve şunu farkettim Türkiye'de uzu adam çok çok az:44:

canım sen konuyu yanlış anlamışsın sevgilisiyle eşiyle nişanlısıyla aynı boyda olan ya da ondan uzun olan diyo burda uzun olan kişi erkek değil kız :1: ama boyuda sorun etme yani önemli olan mutlu olmak sevmek sevilmek değil mi

Son düzenleme:
ben 1.64 boyundayım sevgilimde 1.65 aslında benim için sorun değil önemli olan mutlu olmamız benimlede ciddi düşündüğünü evlenmek istediğini söyledi ama bazen aklıma takılıyo evlenirsek topuklu ayakkabı giyemicem ve topuklu ayakkabıları gerçekten çok seviyorum nerde görsem alasım geliyo ayakkabılarıma bakıp bakıp iç çekiyorum :50:

Benimkide benden kısa geçen kız kulesine doğru minderlerde oturmuştuk,bacak boyunu inceledim durdum diz kapağından üstü benden kısa,birkerede o demişti uzun olmak isterdim diye,ben sen benden kısasın dediğimde duymamazlıktan geliyor valla,bende isterdim benden uzun olsun daha güçlü duruyor bayanın yanında :(

Eski sözlümün boyu benden kisaydi. Sürekli millet espiri yapar dalga gecerdi. Ben pek umursamadim ilk baslarda ama bu durum eski sözlümün komplekse girmesine neden oldu. Benim yanimda kendisini cirkin ördek gibi hissediyordu ee tabi birde milletin dalga gecmesi felan girince isin icine benimkisi iyce kafayi yemeye baslamisti. Yaninda uzun boylu alimli bir kiz bulunmasina sinirlenir hale geldi, makyaj ve topuklu ayakkabiyi yasakladi. Kisin babetle geziyordum inanirmisiniz ne kadar salakmissim fedakarliga bak töbe töbe. Hatta kac kere kafama ve omuzlarima basti bilhassa resim felan cekinirken beni sürekli asagiya cekerdi. Zamanla zoruma gitmeye baslamisti. Dedigim gibi eski sözlümdü suan kendisini terkettigim icin sükr ediyorum. Tabi yanlis anlasilmasin boyu kisa diye terketmedim, huyu cirkinlesmeye baslamisti...

Bizimde boylarımız aynı:1:
Düğün dernek zamanı topuklu giyememek koyuyo biraz çocuk gibi babet giyiyorum ama olsun seviyoruz birbirimizi biz:16:

bende eşimden 6-7 cm uzunum galiba. galiba diyorum çünkü bugüne kadar cesaret edipte ölçmedik boylarımızı :)) aradaki boy farkını yok saymaya çalışıyoruz cünkü.ha sorunmu derseniz? sorun tabi...ama küçük bir sorun :)) topuklulara aşık biri olarak çok üzüyo bazen bu durum beni.isterdim en azından 5cm uzun olsun benden.özelliklede eşim sorun ediyo bazen kısa olusunu.topuklu gıymemi sevmiyo.ben 1.74 ince uzun milletin dediğine göre alımlı bir bayanım.eşim benden kısa, hatta kel :)) ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirdim.önemli olan cevreye karsı kendinizden emin bir tavır sergılemek.herkesın gıpte ile baktığı,taktir ettiği bir evliliğimiz var cok şükür.2 yıllık evli,toplamda 3 yıllık sevgiliyiz.ılk gunkı gıbı aşıgız hala birbirimize :)) ama boyu uzun olsa,söyle topuklularla salınsam yanında cook isterdım yalan yok ;))

ben topuklulara aşık olmadığım halde erkek arkadaşımla nerdeyse aynı boyda olduğumuz için bende istediğim zamamn topuklu giyebilmeyi çookk isterdim doğrusu :) sanırım bu bütün kadınların içinde olan bir arzu ama bizim gibi bir giyememe durumu olunca daha da çekici hale geliyor :1:

Sorun yaşamıyor musunuz?

sorun olmuyo sadece ben topuklu ayakkabı alamıyorum bazen giymek istiyorum ama malesef erkek arkadaşm kızıyo alamıyorum .
Bi de şöyle bişey var yan yana gelince benim omuzlarım ondan daha yukarda ve bacaklarm daha uzun olduğundan belim ondan daha yukarda ama kafamız aynı hizada . O yüzden hiç abes kaçmıyo pek bi sorun olmuyo

benimle ayni sorunu yasayan ne kadar cok kisi var maalesef bende nisanlimdan uzunum nisanlimi birak ailedeki en uzunu benim bir bayan olarak cok uzuluyorum dayimdan dedemden kuzenlerden en uzunu benim babamdan hatta abimden bile uzunum ondan.hep istemisimdir sevdigim benden uzun olsun diye olmadi napalim boyum 1,68 1,69 nisanliminda 1,68 ama ben ondan daha uzun duruyorum cok uzuluyorum herkezden uzun olmaktan biktimm valla intihar etmeyi bile dusundum co cesaretli olsaydim boy kisaltma amaliyati olurdum. nisanlimi cok seviyorum ve ondan vazgecemiyorum ilk baslarda boyu kisa diye ayrilmak istedim yapamadim kiyamadim

benimle ayni sorunu yasayan ne kadar cok kisi var maalesef bende nisanlimdan uzunum nisanlimi birak ailedeki en uzunu benim bir bayan olarak cok uzuluyorum dayimdan dedemden kuzenlerden en uzunu benim babamdan hatta abimden bile uzunum ondan.hep istemisimdir sevdigim benden uzun olsun diye olmadi napalim boyum 1,68 1,69 nisanliminda 1,68 ama ben ondan daha uzun duruyorum cok uzuluyorum herkezden uzun olmaktan biktimm valla intihar etmeyi bile dusundum co cesaretli olsaydim boy kisaltma amaliyati olurdum. nisanlimi cok seviyorum ve ondan vazgecemiyorum ilk baslarda boyu kisa diye ayrilmak istedim yapamadim kiyamadim
iyi yapmışsın boyu kısa diğe ayrılınırmı bende eşimden uzunum

sevgilimle hemen hemen aynı boydayız ya da o benden 1-2 santim uzundur. benim boyum 1.73. çok topuklu giyme merakım yok ama zaten giysem de 5-6 santimten fazla, dolgu topuktan başka bir şey de giyemem.

biz daha yeni yeni birlikteyken, metroda kafamı omzuna yaslamaya çalışmıştım, baktım omzu biraz aşağıda kalıyor çaktırmadan kaldırmıştım kafamı. eşek bunu farketti, döndü bana 'galibaaa şu ana kadarki en uzun sevgilim sensin' dedi, ay nasıl bozuldum anlatamam, sanki istatistiğini tutmuş gibi. :KK45: o an ihihi diye güldüm geçtim de, 'ama sen değilsin' dememiş olmak da içimde kaldı :))

sevgilimle hemen hemen aynı boydayız ya da o benden 1-2 santim uzundur. benim boyum 1.73. çok topuklu giyme merakım yok ama zaten giysem de 5-6 santimten fazla, dolgu topuktan başka bir şey de giyemem.

biz daha yeni yeni birlikteyken, metroda kafamı omzuna yaslamaya çalışmıştım, baktım omzu biraz aşağıda kalıyor çaktırmadan kaldırmıştım kafamı. eşek bunu farketti, döndü bana 'galibaaa şu ana kadarki en uzun sevgilim sensin' dedi, ay nasıl bozuldum anlatamam, sanki istatistiğini tutmuş gibi. :KK45: o an ihihi diye güldüm geçtim de, 'ama sen değilsin' dememiş olmak da içimde kaldı :))
sevgilin takıyomu boy sorununu

sevgilin takıyomu boy sorununu

yok hayır takmıyor, bi tek o gün konusu açılmıştı. ben bu dönem okulumdan ötürü yurtdışındayım ve sadece ben türkiyeye geldiğimde görüşebildik, o sebeple boy konusuna gelene kadaaaar konuşup takacağımız bir sürü başka konu oldu/oluyor :)

Back
X