- Konu Sahibi Bayanbeyaz
bende tabi benden uzun birini tercih ederim, ama asiri fazla da takmam benimle ayni boyda olsa (galiba) :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sonunda benimle aynı dertten muzdarip kişiler buldum.
2 aydır konuştuğum biri var birbirimizi en son lise sonda gördük yani 5 yıl önce.o zamanlar hoşanıyodum ondan ama yıllar kriterlerimi yükseltmiş.şimdi çok yoğun değilim.
çok ilgili nazik sevecen saygılı sahiplenici işi gücü yerinde yakışıklı tam 4 4lük.benle de ciddi düşünüyo ama benim kafama boyu takılıyo 1.74üm dedi.ben de 1.58im. 10 cm topuk bile giysem ondan kısa kalıyorum ama gel gör ki bari bi 4-5 cm daha uzun olaydı diyorum.ne bileyim ben bi de minyon kız iri erkek kombinasoynunu çok severim![]()
hayır paranoyak oldum yolda okulda yanımdan geçen adamların boylarını tahmin ediyorum hafif yanlarından yürüyüp nasıl oluruz ki acaba diye fikir yürütüyorum ve şunu farkettim Türkiye'de uzu adam çok çok az:44:
bende eşimden 6-7 cm uzunum galiba. galiba diyorum çünkü bugüne kadar cesaret edipte ölçmedik boylarımızı :)) aradaki boy farkını yok saymaya çalışıyoruz cünkü.ha sorunmu derseniz? sorun tabi...ama küçük bir sorun :)) topuklulara aşık biri olarak çok üzüyo bazen bu durum beni.isterdim en azından 5cm uzun olsun benden.özelliklede eşim sorun ediyo bazen kısa olusunu.topuklu gıymemi sevmiyo.ben 1.74 ince uzun milletin dediğine göre alımlı bir bayanım.eşim benden kısa, hatta kel :)) ama dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirdim.önemli olan cevreye karsı kendinizden emin bir tavır sergılemek.herkesın gıpte ile baktığı,taktir ettiği bir evliliğimiz var cok şükür.2 yıllık evli,toplamda 3 yıllık sevgiliyiz.ılk gunkı gıbı aşıgız hala birbirimize :)) ama boyu uzun olsa,söyle topuklularla salınsam yanında cook isterdım yalan yok)
benim erkek arkadaşımla aramda 3 cm var ben ondan 3 cm uzunum ben 175 o 172 :)
Sorun yaşamıyor musunuz?
iyi yapmışsın boyu kısa diğe ayrılınırmı bende eşimden uzunumbenimle ayni sorunu yasayan ne kadar cok kisi var maalesef bende nisanlimdan uzunum nisanlimi birak ailedeki en uzunu benim bir bayan olarak cok uzuluyorum dayimdan dedemden kuzenlerden en uzunu benim babamdan hatta abimden bile uzunum ondan.hep istemisimdir sevdigim benden uzun olsun diye olmadi napalim boyum 1,68 1,69 nisanliminda 1,68 ama ben ondan daha uzun duruyorum cok uzuluyorum herkezden uzun olmaktan biktimm valla intihar etmeyi bile dusundum co cesaretli olsaydim boy kisaltma amaliyati olurdum. nisanlimi cok seviyorum ve ondan vazgecemiyorum ilk baslarda boyu kisa diye ayrilmak istedim yapamadim kiyamadim
sevgilin takıyomu boy sorununusevgilimle hemen hemen aynı boydayız ya da o benden 1-2 santim uzundur. benim boyum 1.73. çok topuklu giyme merakım yok ama zaten giysem de 5-6 santimten fazla, dolgu topuktan başka bir şey de giyemem.
biz daha yeni yeni birlikteyken, metroda kafamı omzuna yaslamaya çalışmıştım, baktım omzu biraz aşağıda kalıyor çaktırmadan kaldırmıştım kafamı. eşek bunu farketti, döndü bana 'galibaaa şu ana kadarki en uzun sevgilim sensin' dedi, ay nasıl bozuldum anlatamam, sanki istatistiğini tutmuş gibi.o an ihihi diye güldüm geçtim de, 'ama sen değilsin' dememiş olmak da içimde kaldı :))
sevgilin takıyomu boy sorununu