• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

eğer o takmıyorsa sen hiç takma canım.benimde böyle zaman zaman takıntılarım oluyor sonra geçiyor belki seninki de öyle bir durumdur şu an takmış durumdasın ama geçer zamanla... aslında çok da düşünmemek lazım sonuçta boyu kısa diye ayrılcak değilsin dimi :44::1: ki benim durumum daha kötüydü siz aynı boydasınız otur şükret daha kötüleri var :35::35:

bu arada senin boyun kaç canım =)

ilk zamanlar ayrılmayı düşünmedim desem yalan olur canım :43:ama onunla zaman geirdikçe ayrılmamam gerektiğini anladım şimdi ayrılmak istemiyorum o uzasın diye bende uzamayım diye dua ediyorum:1::1: ama uzamazsada yine de ayrılmam :69:

ayy canım çok şekersin :16::16: bnmde ilk zamanlar daha cıkmadan önce hoşlanıyorum ama boyu kısa bunun falan diyordum :1: ama sonra bir anda çıkmaya başladık ilk başlarda bnde de vardı bu takıntı "ama boyu kısa" falan diye anlatırdım arkadaşlara fakat zamanla hiç umrumda bile olmadı :34: neyse inşallah senin boyun daha fazla uzamaz, onunki uzasın :61::61: yolda yürürken sevgillerin boylarına bakıyorum demişsin o bende de vardı ama olumlu olarak benim gibi durumda olanların boyları dikkatimi çekiyordu...ya hiç takmıyordum dedim ama bende baya takmışım sanki şimdi yazınca birde uzun zaman geçti hatırlayınca :9::9:

Kısaca mutlu olmadıktan sonra uzun olsa nolur inşallah ayrılmazsınız :16:

ayy canım çok şekersin :16::16: bnmde ilk zamanlar daha cıkmadan önce hoşlanıyorum ama boyu kısa bunun falan diyordum :1: ama sonra bir anda çıkmaya başladık ilk başlarda bnde de vardı bu takıntı "ama boyu kısa" falan diye anlatırdım arkadaşlara fakat zamanla hiç umrumda bile olmadı :34: neyse inşallah senin boyun daha fazla uzamaz, onunki uzasın :61::61: yolda yürürken sevgillerin boylarına bakıyorum demişsin o bende de vardı ama olumlu olarak benim gibi durumda olanların boyları dikkatimi çekiyordu...ya hiç takmıyordum dedim ama bende baya takmışım sanki şimdi yazınca birde uzun zaman geçti hatırlayınca :9::9:

Kısaca mutlu olmadıktan sonra uzun olsa nolur inşallah ayrılmazsınız :16:

sağol canım sen de çok şekersin:80:amin amin inşallah o uzarda ben böyle kalırım:1::1: bu arda evet sende takmışsın sanki:1::34:

alemsin :1::1::1: ya bn aynanın önünde durup boylarımıza bakalım dediğimde 2 sn durmuyordu hemen kaçıyordu :9::9: pastanede herkesin içinde mi ölçtünüz :1::1:

yok canım yalnızdık o zaman herkesin kalkmasını bekledim tam öyle bir anda ölçtüm Allahtanda biz kalkmadan pastene boşaldı:60::1::1:

:1::1: fakat şunu belirtiyim benim erkek arkadaşım yurtdışındaydı oradaydı işi gücü o yüzden 4-5 ayda bir geliyordu sürekli birlikte değildik o yüzden şanslıydım ama seviyordum yinede :16::16:
eminim bizim durumumuzu yaşayan birçok kişi vardır :1::1: ve sakın bu yüzden ayrılmayı falan düşünme :34:

anladım canım:61: tamam düşünmüyorum zaten karakteri o kadar güzel ki sırf o yüzden bile bırakılmaz yani ayrıca yüzüde çookk tatlı:69::1:

bende erkek arkadaşımdan 1 cm falan uzunum 1.72 boyum oda 1,71. benim için hiçbir problem yok o bazen takıyor keşke daha uzun boylu olsaydım diyor. ama ben sen kısa değilsin ben uzunum problem bende diyerek özgüvenini zedelemekten kaçınıyorum:61:tek isteğim evlendiğimizde gelinlikle topuklu ayakkabı giymek 5-6 cm lik falan birikte konuştuk oda gizli topuklu özel kunduralardan giyecek 7-8 cm lik falan:51: gerçekten sevdikten sonra dağlar kadar boy farkı olsa ne olur ki.. o gözünüzde dünyanın en yakışıklısı sonuçta:16::69:

Son düzenleme:
Back
X