- 5 Mayıs 2011
- 505
- 115
- 123
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Topuklu ayakkabıya hasret kaldım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyosunuz, biz daha birbirimizi tanıma aşamasındayız. Ben çok seviyorum, o da beni evlenilecek kız olarak görüyor ama çevresindeki evlen baskısı nedeniyle acele karar vermek istemiyor. Benim huyumu suyumu seven bir insan ama bu boy konusu bana bağlanmasına, ciddi bişeyler olmasına engel oluyor. Daha önce uzun boylu hoş bi kızla aşk yaşamış ve evlenmek istemiş ama ailevi sebeplerden ayrılmışlar, sanırım onun da etkisi var.
ne güzel işte dert ettiğiniz şeye bakın:) emin olun 155 bi kızla 180lik bi erkeğin çift olarak dolanmasından iyidir))
9:yaşanmışlıktan biliyorum:))
Topuklu ayakkabıya hasret kaldım :))
erkek arkadaşımla aramızda tam bilemiyorum ama sanırım 5cm var.o benden uzun yanibiraz opuklu giydiğimde aynı oluyoruz tamamen normaldede spor giyiyorum sıkıntı olmuyor.çook uzun olmasınıda istemezdim açıkcası
en iyisi böyle bence
![]()
![]()
çoookk uzun olmasını bende istemezdim canım oda çok iyi durmuyor :)
adam olsunda yani boy önemli değil hesabı canımoyy kurban olurum ben onun boyuna
allah kimseyi ayırmasın.
ben 173 oda 175 topuklu genelde yasak anlıcanız
yaaa benim boyum 168 onunki 196 kendimi cüce gibi hissediyorum
ve benim topuklu giymem yasak dev adamım ya ben tabi neden giyeyim ki
topuklu giymek neden yasak anlayamadım![]()
seksi duruyormuş o bakımdan sevmiyor siz onun kusuruna bakmayın azıcık cinstir benimki![]()
ve beni en çok rahatsız eden ne biliyor musunuz? ben bu adamla nasıl dans edicem kucağına alsa daha ii walla![]()
ayyyyyyyy kızlarrr benim de kocamla boyum aynı hep babet veya converse giyiyorumm bnde hep takıodum aklıma boylu poslu olsaydı vs falan diyeeee ama boylu poslu olup da içi boş olsaydııı yaa ALlah korusunnn olsunn aynı boyda olmanın avantajları da varr meselaaaaaaaaaaa:
ben dönüyorumm bi bakıorumm dudişlerimiz aynı hizada hemen öpüveriyorumdüşünsene uzun olsaydı bnden o eğilcekk ben parmak ucuna kalkıcam falann amannnnnnn en güzelii boşverin ayoll içi güzel olsun insanın ayrıca kocamınn bi sürü güüzel huyu iyi tarafları varr o yüzden boyu artık umrumda değilll :)) zaten topukluyla yürümek zorr arada giyersin boşverr
![]()