Sizin boylarınız tam aynı sanırım ama bizde öyle değil albümümdeki fotolara bakarsan görürsün zaten ben çok az uzunum 2-3 cm kadar.. yeşil kundurudaki ayakkabılarda zaten içten ökçeli yani normal bildiğimiz klasik ayakkabı ama içerden az bir yükseltisi var ben babet giyicem oda o ayakkabılardan giyicek 4-5 cm uzun olcak benden bende çok mutlu olucam olcak bitcek

Soruna gelince söyle cevaplıyım ben bu yorumları ben çooookkk aldım ama tabi sevdiğime hiç belli etmiyordum taa ki dolana kadar patlayana kadar.. Bu sebeplerden dolayı ayrılmayı bile düşündük..her önüme gelen bunu yüzüme vurdu insanoğlu hiç iyi tarafına bakmıyor hep kötü yorumluyor.. '' tamam yakışıklı olabilir tipine bişey demiyoruz ama boy olarak hiç yakışmıyorsunuz yanında kardeşin gibi duruyor sen manken gibisin 1.80 1.90 biriyle çıkman lazım kısa boylu biriyle değil'' die acımasızca kestirip atanlar bile oldu.. bende hep derdim allaha şükür eli yüzü düzgün karakter olarakta çok düzgün 4 4 lüğünü nerden bulucaz ben halimden memnunum hatta şakayla karışık oğlu olanlara da derdim ne o kız yoksa oğlunamı düşünüyordun beni die

Bir ara benimde çok pskolojimi bozmuştu insanlar, her önüme gelen bu yorumu yapıyordu bende gidip sevdigime çatıyordum o sinirle kavga ediyorduk sebepsiz yere(tabi o zamanlar insanların bu yorumları yaptıklarını bilmiyordu).. çok yaşadım bunu hatta bir ara elini bile tutamıyordum acaba bu insanlar haklımı çok mu iğrenç görünüyoruz diye.. Ama zaman geçtikçe iyi yorumlar yapanlarada rastladım çok yakışıyorsunuz diyenlere.. Cem'in karizması aradaki boy farkını kapatıyor diyenlere..Genelde yaşı 40-50 arasındaki kadınlar olumsuz yorum yapıyordu hatta arkamızdan bile dedikodu yapılıyordu kaç kez kulağıma geldi kadınlar aralarında gün yaparlar ya , altın günü için toplandıkları zaman ilk konulardan birisi cem ile gizem oluyormuş..Hep bizi çekiştiriyorlarmış.. Ama Gençler yaşıtlarımız çevremiz bizi çok yakıştırıyordu hatta sevdiğimin mahallesine girdiğimiz zaman bütün gençler başımıza toplanıp siz bu mahallenin en yakışan çiftisiiniz çok tatlısınız inşallah evlenirsiniz vs diyorlardı.. bu yorumları duyunca kadınların yaptığı dedikodular birden önümde canlanıyordu ve ben şimdi hangisine inanaym kadınlarmı abartıyor bunlarmı yalan söylüyor die.. halbuki sanki ben 1.80 im sevdiğim 1.60 böyle olsa tamam dicem çok komik bir görüntü.. Ama o 2-3 cm bile bizim yobaz insanlarımızın eleştiri yapmasına yetiyor da artıyor bile