sevgilisi nişanlısı yada eşi erzurumda askerlik yapanlar

mavieyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
45
0
0
İstanbul
slm kızlar başlıktada dediğim gibi erzuruma asker yolcu edenler burda toplanalım bilgi paylaşımı yaparız aynı yerde oldukları için:72:

evet canım kısa dönem bu sabah uğurladım:(senin asker erzurumda değil mi?nasılmış bana biraz bilgi verir misin:(

benımkı erzurum merkezde rahatmıs yaa bişe yapmıyolarmıs :D Allah tan oralarda terör yok Allah teror bolgesındekı askerlerımıze vede tum askerlerımıze yardım etsın.
halıyle karlıymıs orası ama bnmkı ıcerı cep teelfonu bıle soktu :)) aksamları mesajlasıyouz .tabı bıraz kendı delı yureklı oldugu ıcın korkmuyoda :D:D
yanı uzulcek bı tarafı yok erzurumun rahat yer hem kısa dönemkı senın daha cabuk gecer şurda mayısa ne kalmıskı :72:

oh ya içim rahatladı biraz cok sağol haklısın Allah tüm askerlerimize yardım etsin. geçirmek ne kadarda zormuş sanki bir yanımda koptu gitti onunla:(senin adına sevindim canım ama dikkat etsin araştırdığım kadarıyla teli bulunca ya uzatma cezası yada hapis cezası veriyorlarmış. benim ki merkeze yakın dedi ama unuttum neresi olduğunu kendimde olmadığım için:)havacı olarak yapıcak yarın teslim olucak işte başlıcam şafak saymaya ister 5ay ister15ay olsun valla bekleme cok zooooorrrrrrrrr.biryandan haklısın mayısta gelicek seninki temmuzdaydı sanırım olsun temmuzada birşey kalmamış:)Allah hayırlısıyla kavuştursun hepimizi

oh ya içim rahatladı biraz cok sağol haklısın Allah tüm askerlerimize yardım etsin. geçirmek ne kadarda zormuş sanki bir yanımda koptu gitti onunla:(senin adına sevindim canım ama dikkat etsin araştırdığım kadarıyla teli bulunca ya uzatma cezası yada hapis cezası veriyorlarmış. benim ki merkeze yakın dedi ama unuttum neresi olduğunu kendimde olmadığım için:)havacı olarak yapıcak yarın teslim olucak işte başlıcam şafak saymaya ister 5ay ister15ay olsun valla bekleme cok zooooorrrrrrrrr.biryandan haklısın mayısta gelicek seninki temmuzdaydı sanırım olsun temmuzada birşey kalmamış:)Allah hayırlısıyla kavuştursun hepimizi

amın cnm saolasın. ama havacılar rahattır :)))) ınsallah yakalnmaz tabı zaten ben msj cekmıyorum o mesaj cekıyo kontrolu onda oldugu ıcın pek sorun yok :)) ama dıorum ya bnmkı delı yureklı bıraz korkmaz o cezadan :)))) heralde bızım dısımızdada kımse erzuruma asker yollamamıs forumda :))

:):)bencede sadece bizimkiler gitmiş sanırım erzuruma birkaç gündür giremedim siteye bakımdaymış:)teslim olmuş dün öyle boş boş dolaşmışlar sivil olarak kıyafetleri bugün almışlar sabah konuştuk daha da aramadı:(inşallah herşey yolunda gidiyordur yaaa:(kötü şeyler düşünmemeliyim ya acemide daha sık sık arayamaz dimi

:):)bencede sadece bizimkiler gitmiş sanırım erzuruma birkaç gündür giremedim siteye bakımdaymış:)teslim olmuş dün öyle boş boş dolaşmışlar sivil olarak kıyafetleri bugün almışlar sabah konuştuk daha da aramadı:(inşallah herşey yolunda gidiyordur yaaa:(kötü şeyler düşünmemeliyim ya acemide daha sık sık arayamaz dimi

acemide bnmki bi kere aramıstı ondada telefonuma cvb verememıstım sonra görmusdum aradıgını :))) yanı konusamamıstık :D sonra dagıtıma geldı zaten o zaman telde konustuk. safak 215 şimdi off off :(( ama kötü şeyler dusunmene gerek yokkı bosverr :D:D senınkı sevgılınmı nısanlın falan mı :? :))

evet kötü şeyler düşünmeyelim gerçekten eğitim iştima derken anca vakit bulabiliyorlarmış benim sözlüm oluyor canım daha gideli 10gün oluyor ya mayıs a kadar nasıl geçicek onu düşünüyorum Allah kavuştursun canım öyle böyle geçicek diyorlar ama...

evet kötü şeyler düşünmeyelim gerçekten eğitim iştima derken anca vakit bulabiliyorlarmış benim sözlüm oluyor canım daha gideli 10gün oluyor ya mayıs a kadar nasıl geçicek onu düşünüyorum Allah kavuştursun canım öyle böyle geçicek diyorlar ama...

cnm benımkı uzun donem ben bıle dıyodum ılk baslarda nasıl geccek dıye ama ınsan hıc anlamıyo bıle şimdi yarıladı askerlıgı :72: ocak ayına gırcez sunun surasında temmuzda gelcek benımkı ben bile az kaldı dıyorum :64: bence sen hiç takma sayılı gün gecıyo sonucta :79:

inşallah canım ya sende böyle deyince rahatladım biraz cunkü en iyi asker bekleyen yada beklemiş olan bilir ne güzel yarılamışşın darısı başıma:43: her aradığında tlf kapattıktan sonra ağlıyorum ilk defa bu kadar ayrı kaldık birbirimizden:50: senin ki nerede yapıyor askerliği?

inşallah canım ya sende böyle deyince rahatladım biraz cunkü en iyi asker bekleyen yada beklemiş olan bilir ne güzel yarılamışşın darısı başıma:43: her aradığında tlf kapattıktan sonra ağlıyorum ilk defa bu kadar ayrı kaldık birbirimizden:50: senin ki nerede yapıyor askerliği?

benmkı erzrum merkez 9.kolordu da yapıyo ama rahat törenlerde görev alıyolar onun dısında askerıyede pek bişe yapmıolar komutan emirleri hariç :60: zaten 15 ay cok da fazla bana göre neyse siyasete girmim en iyisi :))

benimki de soru yani nerde yapıyor askerliği:)topiği açan benim zaten:)valla benim ki gittiğinden beri kendimde değilim. benimki de rahat mış soğuk dışında, biraz yoruluyormuş ama rahat olsunda başka birşey istemiyorum:( bence de cok fazla 15 ay ama dediğin gibi girmeyelim siyasete cıkamayız valla.)yemin törenine hazırlanıyorlarmış sesi kısılmış yavrumun bağırmaktan usta birliğinde ağır olacak demişler üst devreler dua ediyorum hep birde benimkinin orda kalma ihtimalide varmış dağıtımda Allah hayırlı yer versin inşallah

benimki de soru yani nerde yapıyor askerliği:)topiği açan benim zaten:)valla benim ki gittiğinden beri kendimde değilim. benimki de rahat mış soğuk dışında, biraz yoruluyormuş ama rahat olsunda başka birşey istemiyorum:( bence de cok fazla 15 ay ama dediğin gibi girmeyelim siyasete cıkamayız valla.)yemin törenine hazırlanıyorlarmış sesi kısılmış yavrumun bağırmaktan usta birliğinde ağır olacak demişler üst devreler dua ediyorum hep birde benimkinin orda kalma ihtimalide varmış dağıtımda Allah hayırlı yer versin inşallah

evet kısa dönemler genelde aynı yerde kalıyolar

Slm kızlar benm sevgilimde Erzurum'da yapıor askerliğini şafağımız 54
rahat bi yer sayılır bi çok yere göre,devrecilik var yalnız en üst devre yönetiyor sanırım
kısa dönemlere rahat, ilk aylar bulaşıklara bakılıyor kısa - uzun farketmiyo bu konuda dahaa sonra sadece verilen işe devam ediliyo, fazla özel paylaşımlar yapmayın burada telefon olaylarından bahsetmeyin ;) benden size tavsiye :82:

benimki zaten sürekli arayamıyor:)şimdilik nöbet eğitim felan gibi şeyler yapıyor bakalım ustalık döneminde nasıl olacak inşallah rahat geçer.benimki gideli 2hafta oldu şafak saymıyoruz cünkü geçmiyor:(

Back
X