Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar başlıktada dediğim gibi erzuruma asker yolcu edenler burda toplanalım bilgi paylaşımı yaparız aynı yerde oldukları için![]()
Allah kavuştursun canım benim ki yarın teslim oluıcak daha![]()
evet canım kısa dönem bu sabah uğurladımsenin asker erzurumda değil mi?nasılmış bana biraz bilgi verir misin
![]()
oh ya içim rahatladı biraz cok sağol haklısın Allah tüm askerlerimize yardım etsin. geçirmek ne kadarda zormuş sanki bir yanımda koptu gitti onunlasenin adına sevindim canım ama dikkat etsin araştırdığım kadarıyla teli bulunca ya uzatma cezası yada hapis cezası veriyorlarmış. benim ki merkeze yakın dedi ama unuttum neresi olduğunu kendimde olmadığım için:)havacı olarak yapıcak yarın teslim olucak işte başlıcam şafak saymaya ister 5ay ister15ay olsun valla bekleme cok zooooorrrrrrrrr.biryandan haklısın mayısta gelicek seninki temmuzdaydı sanırım olsun temmuzada birşey kalmamış:)Allah hayırlısıyla kavuştursun hepimizi
:):)bencede sadece bizimkiler gitmiş sanırım erzuruma birkaç gündür giremedim siteye bakımdaymış:)teslim olmuş dün öyle boş boş dolaşmışlar sivil olarak kıyafetleri bugün almışlar sabah konuştuk daha da aramadıinşallah herşey yolunda gidiyordur yaaa
kötü şeyler düşünmemeliyim ya acemide daha sık sık arayamaz dimi
evet kötü şeyler düşünmeyelim gerçekten eğitim iştima derken anca vakit bulabiliyorlarmış benim sözlüm oluyor canım daha gideli 10gün oluyor ya mayıs a kadar nasıl geçicek onu düşünüyorum Allah kavuştursun canım öyle böyle geçicek diyorlar ama...
inşallah canım ya sende böyle deyince rahatladım biraz cunkü en iyi asker bekleyen yada beklemiş olan bilir ne güzel yarılamışşın darısı başımaher aradığında tlf kapattıktan sonra ağlıyorum ilk defa bu kadar ayrı kaldık birbirimizden
senin ki nerede yapıyor askerliği?
benimki de soru yani nerde yapıyor askerliği:)topiği açan benim zaten:)valla benim ki gittiğinden beri kendimde değilim. benimki de rahat mış soğuk dışında, biraz yoruluyormuş ama rahat olsunda başka birşey istemiyorumbence de cok fazla 15 ay ama dediğin gibi girmeyelim siyasete cıkamayız valla.)yemin törenine hazırlanıyorlarmış sesi kısılmış yavrumun bağırmaktan usta birliğinde ağır olacak demişler üst devreler dua ediyorum hep birde benimkinin orda kalma ihtimalide varmış dağıtımda Allah hayırlı yer versin inşallah