• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi nişanlısı yada eşi erzurumda askerlik yapanlar

Slm kızlar benm sevgilimde Erzurum'da yapıor askerliğini şafağımız 54
rahat bi yer sayılır bi çok yere göre,devrecilik var yalnız en üst devre yönetiyor sanırım
kısa dönemlere rahat, ilk aylar bulaşıklara bakılıyor kısa - uzun farketmiyo bu konuda dahaa sonra sadece verilen işe devam ediliyo, fazla özel paylaşımlar yapmayın burada telefon olaylarından bahsetmeyin ;) benden size tavsiye :82:

ayy şafak 54 he Allah kavustursun cnm offfffff offf bizim şafaklar da 54 e duscekmı acaba :)))

ayrı olmasam sorcam ben yemin törenine gidip barışmak istiyorum ama öğrenemedim ki :(

bizim bi akraba var 12 aralıkda gitti o askere onların yemın törenı 7 ocakta ve genelınde aynı tarıhte olur zaten senınkıde 15 inde gittigine göre arada 3 gunluk bı fark var yanı senınkıde aynı 7 ocakda

bizim bi akraba var 12 aralıkda gitti o askere onların yemın törenı 7 ocakta ve genelınde aynı tarıhte olur zaten senınkıde 15 inde gittigine göre arada 3 gunluk bı fark var yanı senınkıde aynı 7 ocakda

allah senden razı olsun ben sevdiğim insandan ayrıyım ve dolyısıyla haber alamıyorum.çok merak ediyorum nasıllar rahatlar mı?

Back
X