Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle topikimiz hayırlı olsun çikomm
Topikin ilk platoniği olarak şunları söyleyeyim ki platonik olmak çok kötü bir şey yaptığı,dediği her şeyi üstüne alınıyorsun.Bir zamanlar o beni seviyordu ben az seviyordum,şimdi ben onu çok seviyorum o beni sevmiyo![]()
estrellammmm teşekkürlerr
platonik olmak güzeldir aslında herkeshayatında bi kere karşılıksız sevmiştir illaki...
yapabileceğin tek şey kendini kaptırmamak ve umudunu hiç kesmemek.
sevdiğin belki beklediği karşılığı alamamıştır şuan senden birşeyler bekliyodur olamaz mı ?![]()
İllaki canım kaçılmaz bir şey o zaten.Şimdi kendimi kaptırmamaya çalışıyorum umudumu hele hiç kesmiyorum çünkü biz birbirimiz için yaratıldık biliyorum bunu er ya da geç olucaz:93: Birisinden bir şeyler bekliyor ama kimden bimliyorum umarım benden bekliyordur.
bence sen onun sevdiğini anladıysan o senden bişeyler bekliyodur artık sıra sende şimdi herşeyi de karşıdan beklememek lazım![]()
karsılık alamamak mı bılmıyorumkı :)eskı erkek arkadasımla arkadas gıbı gorusmeye devam edıyoruz,onun hayatında bırı var ama benıde cıkarmamakta kararlı hayatındanben vazgecemıyorum bunun farkında ona gıt dıyorum ama gıtmıyor...ama her yaptıgına anlam katmaktan yoruldum,sıkıldım,bıktım...yıne de arada bır de olsa yanımda olması mutlu edıyo benı
![]()
Acaba sevgilisini sevmiyor da belli başlı nedenlerden dolayı mı onunla birlikte?Seni de seviyor ya da hoşlanıyor belki de alıştı sana o yuzden çıkartamıyor hayatından. :97: Seviyorsun galiba sen bu çocuğu cnm..
Ah şu başaklar,hiç yaramı deşme canım.Güya sevgiliyiz bir görseniz kimse inanmaz sevgili olduğumuza sadece buluşuyoruz onun dışında ilgi sıfır.Hiç Başak deme hiç :))öyle canım öyle hele karşı taraf başak burcuysa hiç bir şey bekleme direk kendin yap ne yapıcaksan:93:
karsılık alamamak mı bılmıyorumkı :)eskı erkek arkadasımla arkadas gıbı gorusmeye devam edıyoruz,onun hayatında bırı var ama benıde cıkarmamakta kararlı hayatındanben vazgecemıyorum bunun farkında ona gıt dıyorum ama gıtmıyor...ama her yaptıgına anlam katmaktan yoruldum,sıkıldım,bıktım...yıne de arada bır de olsa yanımda olması mutlu edıyo benı
![]()
ahh ahh :) sanırım galibe kesinlikle![]()
hayatındakı ınsanı gercekten sevse zaten sadece onunla olur onu tutar hayatında benım ısım ne oyle bır durumda:) bız 6 sene once tanıstık 1 sene bırlıkteydık ayrıldıktan sonra bı sure hıc gorusmedık cok nadır bısey sormak ıcın msj attı :)askere gıtmeden once bı kez yuzyuze geldık sonra yıne gorusmedık taaa kı gecen yaz basına kadar gecen yazdan berı sureklı gorusuyoruz ve ozamandan berı kız arkadası var
![]()
O çıkarmamakta kararlıysa siz onun hayatından çıkma hususunda kararlı olmalısınız... Onunki kararsızlık değil "bir eli yağa ötekini bala atmak"... "Git diyorum gitmiyor" diyeceğinize kendiniz gitmelisiniz, üç kişi bir ilişki için fazla kalabalık... Siz şikayetçi olmadıktan sonra o gayet memnundur hayatında iki kız olmasından...![]()
"Hayatındaki insanı gerçekten sevse onu tutar hayatında" demişsiniz de bir de tersten bakalım: Sizi de gerçekten sevse onu çıkarır hayatından değil mi? Demek ikinizi de sevmiyor...
Erkeklere bu rahatlığın verilmesine, sonra da onların herkese mavi boncuk dağıtmalarından şikayet edilmesine anlam veremiyorum... Hayatındaki diğer kız hariç herkes durumdan haberdar... O öğrense çıkar "bu kalabalıktan"... Siz tavrınızı koyup "Ya o ya ben" demedikçe adam Sultan Süleyman gibi bir onunla bir sizinle konuşur, görüşür... Siz bunu "diğer kızı gerçekten sevmediğine" bağlarsınız... Ben ve benim gibi düşünenler de "sizi sevseydi diğerini hayatından çıkarırdı" deriz...
İleride, gerçekten sevilmediğinizi, sevginizin hak edilmediğini anladığınızda bu durumda yer almaktan pişmanlık duyacaksınız... Umarım o an gecikmez ve kendinize, o kıza daha fazla haksızlık etmezsiniz... Bu tip erkeklerin rahatlığını, genişliğini beslemezsiniz...![]()
![]()
işte o sevipte karşılık alamayanlardanım bende ne yazık ki. ne kadar çok uğraştımsada bi türlü tanışmaya fırsat bile olmadı. o kadar göz göze geldik bi adım atmasını bekledim yok atmadı. zaten birazda utangaç tipi var :) hiç bi zaman umudumu kaybetmedim ama yavaş yavaş kaybediyorum![]()
Ah şu başaklar,hiç yaramı deşme canım.Güya sevgiliyiz bir görseniz kimse inanmaz sevgili olduğumuza sadece buluşuyoruz onun dışında ilgi sıfır.Hiç Başak deme hiç :))
işte o sevipte karşılık alamayanlardanım bende ne yazık ki. ne kadar çok uğraştımsada bi türlü tanışmaya fırsat bile olmadı. o kadar göz göze geldik bi adım atmasını bekledim yok atmadı. zaten birazda utangaç tipi var :) hiç bi zaman umudumu kaybetmedim ama yavaş yavaş kaybediyorum![]()
Ah şu başaklar,hiç yaramı deşme canım.Güya sevgiliyiz bir görseniz kimse inanmaz sevgili olduğumuza sadece buluşuyoruz onun dışında ilgi sıfır.Hiç Başak deme hiç :))
Anılarım geldi bak aklımane zor şey karşılıksız sevmek bile bile beklemek .. bence sevgilerin en gerçeği ve keşke her seven bulabilse karşısındakinden beklediği sevgiyi
tabii bazende vazgeçmeyi kabullenmek karşılıksız sevmekben bir kez yaşadım bi dahada sevmem kmsyi karşılığını görmeden hatta seveni bile sevmicem arttık
![]()
çooook haklısın...hepsinin farkındayım...pişmanlık duyacağımıda biliyorum ve diğer kızın düştüğü durumdanda kendi durumumdan da hoşnut değilimama hala git diyemiyorum kıyıda köşede de olsa hayatımda olması mutlu ediyor
![]()