Insan insana bakar cok anlam yuklemeyin bence. Ve bazen goz goze de istemeden gelebilirsiniz. Illa o yonden dusunmemek lazimBiri vardı sürekli bana bakan hatta ben onu ilk bana baktığı için farketmiştim zamanla onun bakışlarıyla yani. Sonra zamanla hoşlanmaya başladım onun da hoşlandığını zannediyordum ama daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kendi ağzından konu açılmışken denk gelip de söyledi, baya şaşırdım o ihtimali elemiştim direk çünkü karşılaşınca sürekli gün içinde defalarca göz göze geldiğimiz için( kalabalıkta uzak mesafelerden bile) bazen kaçamak bakışlar atıyor ben bakınca geri çekiyor bu şekilde stabil devam ediyor ne düşünmeliyim acaba ben mi anlam yükledim diyorum ama ben de normalde böyle seyleri hiç kendi üstüme alınan biri değilimdir. Bir insan sevgilisi varken neden böyle yapar ne düşünür bilemiyorum. Kendim ne düşüneyim onu da bilemiyorum platonik takılıyorum
Yaşınız biraz küçük galiba . Ben de çok yaşadım bu tarz şeyler zamanında çok önemsememek gerekiyor. Evliler bile bakıyor hatta bakmakla kalmıyor. Zaten sevgilisi varmış üstünde durmayın derim .Biri vardı sürekli bana bakan hatta ben onu ilk bana baktığı için farketmiştim zamanla onun bakışlarıyla yani. Sonra zamanla hoşlanmaya başladım onun da hoşlandığını zannediyordum ama daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kendi ağzından konu açılmışken denk gelip de söyledi, baya şaşırdım o ihtimali elemiştim direk çünkü karşılaşınca sürekli gün içinde defalarca göz göze geldiğimiz için( kalabalıkta uzak mesafelerden bile) bazen kaçamak bakışlar atıyor ben bakınca geri çekiyor bu şekilde stabil devam ediyor ne düşünmeliyim acaba ben mi anlam yükledim diyorum ama ben de normalde böyle seyleri hiç kendi üstüme alınan biri değilimdir. Bir insan sevgilisi varken neden böyle yapar ne düşünür bilemiyorum. Kendim ne düşüneyim onu da bilemiyorum platonik takılıyorum
Belki de bilemiyorum ne düşünmem gerektiğiniBelki ağaca tabloya bakar gibi öylesine baktı denk geldiniz baktı ki sen artık anlamlı bakıyorsun bi lafın arasında sevgilisi olduğunu söyleme gereği duydu sen umutlanma diye. Bide böyle düşün.
Yani işte22 yaşındayımYaşınız biraz küçük galiba . Ben de çok yaşadım bu tarz şeyler zamanında çok önemsememek gerekiyor. Evliler bile bakıyor hatta bakmakla kalmıyor. Zaten sevgilisi varmış üstünde durmayın derim .
Ben ona çok bakmamaya çalışıyorum artık ama onun baktığını arkadasım görüp de söylüyor son zamanlardaBelki oda sizin icin aynı seyi düşünüyordur
Sevgilim var biliyor yinede bana bakıp iş atıyor gibi ?
İşte ben o günden beridir itina ile göz göze gelmemeye çalışıyorum ama hani derler ya göz kenarıyla görmek o şekilde onun baktığını görebiliyorum o benim onun baktığını gördüğümü bile farketmedenBu durumda siz de sevgilisi olan adama bakan kadın oluyorsunuz memnun oldum efem :)
Böyle tam bir mona lisa tablosundaki ifade ile hahah:))Adam nasıl baktıda bu kadar hoşlandınız falan yahu .
O konu açıldı aslında açan kişi de o değildi cevaplamak durumunda kalınca cevapladıLaf arasında sevgilisi olduğunu söylemek...
Biraz manidar geldi bana.
"O yeşil ışığı bir sömürelim." in kibar hali olmuş.
Adam "karşiiim" moduna bağlamadan bakmayı bırakın bence.
Uuu daha beter. Bir de sevgilisi olduğunu gizlemeye çalışıyor yani. Uzak durmayın da kaçın.O konu açıldı aslında açan kişi de o değildi cevaplamak durumunda kalınca cevapladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?