Sevgilisi olmasına rağmen bakan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun sevgilisi olduğunu bildiği halde ona bakan Kadın versiyonu da var. O Da sizsiniz

Bazı erkeklerin sevgilisi eşi olması onları durduran bir davranış değil malesef . Hatta ozanan ego tatmininden olsa gerek, daha bi flörtöz oluolar. Sevgilim var ama istesem diğerlerini de elde ederi kafası mı neyse artık. Kafalarına tüküreyim

İnsanlar ‘öylesine’ bakıyor. Bir yerde oturuyorsun gözün dalıyor bakıyorsun. İş yerinde karşında biri oturur gözün dalar bakarsın vs vs. Bence kadınlar buna çok anlam yüklüyor. Niyeti olan adam/kadın zaten gelip konuşur belli eder. Sırf bakıyor diye hoşlanıyor demek lisede kaldı diye hatırlıyorum -_- kaldı ki beyfendi hoşlansa zaten kalkıp size sevgilim var demezdi. Aşın artık şunları lütfen.

Uzun süreli ilişkisi olan yada evli erkekler genelde kendilerinin köreldiğini düşünüp tatmin olmak için böyle eylemlere girişirler.
Bence çokta anlam yüklemeyin cinsi erkek çünkü :)

Bakışmak mı kaldı ki artık. Biz öyle bakışmayı lisede yapardık
Bakışmaya anlam yüklemeyin hiç. Ben de kadın erkek insanları inceler bakarım, bazen gözün dalar. Her bakışıma anlam yüklenseydi ohooo
Hoşlanan adam adım atar öyle uzaktan bakmaz zaten

O da bir sey mi evli olanlar da bakiyor. Onemli olan senin ona bakmaman , birak kim kime bakiyorsa baksin.
Bu yoruma katılıyorum, yakın arkadaşımın düğününde bende nişanlıyım o zamanlar damadın arkadaşlarından biri bakıyordu bana hatta kız gelin haliyle beni yanına çekip bu görmüyor mu senin takıların falan var nişanlısın işte neden bakıp duruyor ki demişti. Bende önemli olan benim yüz vermemem kime istiyorsa baksın anlamazdan gelirim ben nişanlımı seviyorum bakmam kimseye demiştim

Bazı yorumlara aşırı şaşırıyorum ya. Kız zaten sevgilisi olduğunu bilmediği için hoşlanmış öğrendikten sonra hala bakacak hali yok. Hemen bi sen de sevgilisi olan adama bakıyorsun diye yaftalamalar falan İnsan anlayamıyor hanımlar bırakın sevgiliyi evli adamlar bile arsız artık. Bu da bu konudan da belli olduğu üzere sizin her daim kadınları suçlar pozisyonda olmanızdan kaynaklanıyor onu diyeyim. Kimden söz aldıysanız ona kızın kimsenin size sadakat yükümlülüğü yok

Bilmiyorum. Birde platonik aşığım ona yazmışsınız.
Hadi diyelim sizin sevgiliniz oldu.
Hatta biraz daha abartalim eşiniz oldu .
Eeee yine yapacak bunu. Hala bile bile ilgileniyorum demiyorsunuz inşallah.
Bir arkadaş belirtmiş bakmazsaniz gormezsiniz. Ama öyle olmuyor malesef ,hissediyorsun. Yinede bakmamak elzemdir

Sevgilisi varsa bunu platonik diye sevimlileştirmeye çalışmayın sevgilisi olduğunu duyduğunuz anda buz gibi sogumaniz lâzımdı nasil bana bakar o halde diye ?? Uzak durun arada o kızcağızın başını yakmayın

Yani benim de bazen gözüm dalar bir noktaya bakarım orada kimin olduğunun da bir önemi yoktur benim için. Biri konuşuyorsa ona bakarım. Yani ne bileyim bazı insanların gözü çok dalar. Misal ben. Bakıştan anlam çıkarmak çok da doğru değil. Niyeti yok ki sevgilisinden bahsetmiş. Gerçi bu konularda ben pek anlamam gelip direkt söyleyecek karşıdaki anca öyle boşverin daha yaşınız küçük kimler çıkar kimler çıkar karşınıza. Çok da takılmamalı.

Bence sevgilisi oldugunu ogrenmıssınız.Bundan sonra bakmamanız gerekiyor.

Göz göze gelecek şekilde Bakmıyorum ama baktığını arkadaşımın dikkatini çekiyor son zamanlarda ben de göz ucuyla görüyorum ister istemez

Sevgilisi olduğunu aylar sonunda yeni öğrendim ve afalladım zaten ama aylar süren bir şey bir anda soğumayla değil yavaş yavaş soğumayla biter zannımca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…