Bunun sevgilisi olduğunu bildiği halde ona bakan Kadın versiyonu da var. O Da sizsinizBiri vardı sürekli bana bakan hatta ben onu ilk bana baktığı için farketmiştim zamanla onun bakışlarıyla yani. Sonra zamanla hoşlanmaya başladım onun da hoşlandığını zannediyordum ama daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kendi ağzından konu açılmışken denk gelip de söyledi, baya şaşırdım o ihtimali elemiştim direk çünkü karşılaşınca sürekli gün içinde defalarca göz göze geldiğimiz için( kalabalıkta uzak mesafelerden bile) bazen kaçamak bakışlar atıyor ben bakınca geri çekiyor bu şekilde stabil devam ediyor ne düşünmeliyim acaba ben mi anlam yükledim diyorum ama ben de normalde böyle seyleri hiç kendi üstüme alınan biri değilimdir. Bir insan sevgilisi varken neden böyle yapar ne düşünür bilemiyorum. Kendim ne düşüneyim onu da bilemiyorum platonik takılıyorum
Yorumlarda açıkladım bunu zatenBunun sevgilisi olduğunu bildiği halde ona bakan Kadın versiyonu da var. O Da sizsiniz
Bu yoruma katılıyorum, yakın arkadaşımın düğününde bende nişanlıyım o zamanlar damadın arkadaşlarından biri bakıyordu bana hatta kız gelin haliyle beni yanına çekip bu görmüyor mu senin takıların falan var nişanlısın işte neden bakıp duruyor ki demişti. Bende önemli olan benim yüz vermemem kime istiyorsa baksın anlamazdan gelirim ben nişanlımı seviyorum bakmam kimseye demiştimO da bir sey mi evli olanlar da bakiyor. Onemli olan senin ona bakmaman , birak kim kime bakiyorsa baksin.
Ama o zaman neden onunla olmaya devam eder kiSevgilisi bi anlam ifade etmiyo dememkki onun için kalbinde
Alışkanlık olabilir ilişkisi bilmiyorum yalnız kalmak istemiyordur aman boşver be canım sen hiç bakma baksın dursunAma o zaman neden onunla olmaya devam eder ki
Bence sevgilisi oldugunu ogrenmıssınız.Bundan sonra bakmamanız gerekiyor.Biri vardı sürekli bana bakan hatta ben onu ilk bana baktığı için farketmiştim zamanla onun bakışlarıyla yani. Sonra zamanla hoşlanmaya başladım onun da hoşlandığını zannediyordum ama daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kendi ağzından konu açılmışken denk gelip de söyledi, baya şaşırdım o ihtimali elemiştim direk çünkü karşılaşınca sürekli gün içinde defalarca göz göze geldiğimiz için( kalabalıkta uzak mesafelerden bile) bazen kaçamak bakışlar atıyor ben bakınca geri çekiyor bu şekilde stabil devam ediyor ne düşünmeliyim acaba ben mi anlam yükledim diyorum ama ben de normalde böyle seyleri hiç kendi üstüme alınan biri değilimdir. Bir insan sevgilisi varken neden böyle yapar ne düşünür bilemiyorum. Kendim ne düşüneyim onu da bilemiyorum platonik takılıyorum
Göz göze gelecek şekilde Bakmıyorum ama baktığını arkadaşımın dikkatini çekiyor son zamanlardaBilmiyorum. Birde platonik aşığım ona yazmışsınız.
Hadi diyelim sizin sevgiliniz oldu.
Hatta biraz daha abartalim eşiniz oldu.
Eeee yine yapacak bunu. Hala bile bile ilgileniyorum demiyorsunuz inşallah.
Bir arkadaş belirtmiş bakmazsaniz gormezsiniz. Ama öyle olmuyor malesef ,hissediyorsun. Yinede bakmamak elzemdir
Sevgilisi olduğunu aylar sonunda yeni öğrendim ve afalladım zaten ama aylar süren bir şey bir anda soğumayla değil yavaş yavaş soğumayla biter zannımcaSevgilisi varsa bunu platonik diye sevimlileştirmeye çalışmayın sevgilisi olduğunu duyduğunuz anda buz gibi sogumaniz lâzımdı nasil bana bakar o halde diye ?? Uzak durun arada o kızcağızın başını yakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?