Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

üzülme yazdığım coğu şeyi ben üzüntümden diyemiyorum :) ben 27 'i filan geçkin bir kadınım :) üzülme , olur. dua et

Uni bitti eve tikilip kaldik yas 23 sevgiliyi gectim tanisck ortam bile yok benim kismetin tanismak icin bacadan dusmesi gerekeck galiba ne olck simdi

Uni bitti eve tikilip kaldik yas 23 sevgiliyi gectim tanisck ortam bile yok benim kismetin tanismak icin bacadan dusmesi gerekeck galiba ne olck simdi
valla canımm olmuyor bak ben çalışıyorum dışarıda olduğım halde olmuyor

Valla sevgili hayat arkdsm var mi yok mu su an nerde kimle ne haltlar karistiriyo bilmiyorum ama beni buldugunda bu gec kalmasinin hesabni sorarm gbime gelio

Ben yeni ayrıldım üstelik adam evlilik hayalleri kurdu aylarca beni ailesiyle tanıştırmaya çalıştı bende yaşım 22 daha ortada ciddi bir şey yok diye istemedim e tabi seviyordum ama bu yaşlar çok erkendi sonra birde baktım ki kendimi sana karşı sorumlu hissediyorum diye benden uzaklaştı beyefendi ... üstelik kaç kere elimi sıkı sıkı tutup ben seninle aile kurmak istiyorum dedi . Allahtan onun bu hayallerine kendimi kaptırmadım .

Kısmetten öteye geçilmez,free hayatın tadını çıkarın derim her anın tadını çıkarın sevgili veya eş buluncada mutlaka birşeyler feragat etmek zorunda kalıyor insan sizde özgürlüğün tadını çıkarın nasılsa kısmetiniz size gelecek günü bekliyor :)

Facebooktan, instagramın mesajlaşma uygulamasından, forsquare gibi yerlerden birileriyle tanışıp sevgili olan çok insan gördüm.
Buralarda da şansınızı deneyebilirsiniz. Çok ciddi söylüyorum.
Çok iyi ilişkiler kurup evlenenler var.
Kısmet bunlar.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. Okulda daha ilk senem olduğu için herkesle yeni yeni tanışıyorum ve tanıştığım kızlardan birisi, kendi sınıfındaki arkadaşlarıyla tanıştırdı beni 3-4 hafta kadar önce.
Zaten kalabalık bir gruptuk, herkesi öyle detaylı inceleyemedim. Arkadaşımla farklı sınıflarda olduğumuz için de çoğu zaman derslerimiz kesişmedi, kesiştiği gün yine kalabalıktık yine bir şey anlayamadım.
Dün akşam, daha küçük bir grup olarak dışarı çıktık ve o malumunuz kişi de oradaydı. Çocuğu ilk gördüğümde zaten beğenmiştim, dün de öyle küçük arkadaş grubu olunca karşılıklı iki kelam edebilme fırsatımız oldu ve gayet de eğlendik.
Bugün yine okulda ben tam yemekhaneden çıkarken, o da tam yemeğini almışken karşılaştık ve hususi olarak ona gidip "Afiyet olsun" demek geldi içimden, gittim ve dedim. Önce teşekkür etti, eşyalarımı topladığımı görünce de "Nereye gidiyosun ya otursana!" dedi gülerek, hemen o an elimdeki eşyaları yere saçıp yanıbaşına oturasım geldi ama dersim vardı ve gitmek zorundaydım. Bunu söyleyince de çok sesini çıkaramadı tabii.
Ben daha önce hiç aşık olmadım hatta genelde erkeklerle flörtten ileriye de gidemedim. Bu konularda hayli acemiyim o yüzden.
Ne hissettiğimi bilmiyorum. Yani bunun adı aşk mı? Platonik aşk böyle mi oluyor? Aşık olunca ne yapmam gerekir vsvs
Ayrıca onun beni gerçekten fark etmesini istiyorum ama bir kız olarak küçükken babaannem bile beni "Erkek fatma" diye çağırırdı, yani bunun benim için hiç kolay olmadığını anlarsınız...
Tabi bir de onun da aynı şekilde hissetmesi var. Şimdilik kötü bir sinyal almadım ondan ama dediğim gibi öyle 7/24 birlikte değiliz belki de bütün arkadaşlarına öyle davranıyordur.
Ne yapmalı
Not: Sitede yeniyim, neyi hangi başlığın altına yazmam gerekir öğreneceğim, sürç-i lisân ettiysem affola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…