- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Allah herkese gönlündekini hayırlı kılıp göndersin inşallahO zaman bize öyle tipler gelmiyor. Tamamen şanssızlık :26:
Allah herkese gönlündekini hayırlı kılıp göndersin inşallah
25 yaşındayım etrafımdakiler evlendi çocuklandı hoşş hani erken evlendiler ama 25 yaşındayım tık yok, birini tanı sev alış evlen ohooo çok teferruatlı
Şimdi çıtırım falan deyince , 30 larda ablalarımız var onlara ayıp olmasınBen daha çıtırım belki çıkar bi umut
Şimdi çıtırım falan deyince , 30 larda ablalarımız var onlara ayıp olmasın
He o zaman sorun yokOnlarla da konuşuyorum arada biliyorlar onlar da
25 yaşındayım etrafımdakiler evlendi çocuklandı hoşş hani erken evlendiler ama 25 yaşındayım tık yok, birini tanı sev alış evlen ohooo çok teferruatlı
He o zaman sorun yok
Böyle bi yere çıkıp bağırmak istiyorum
17 yaşında evlenmiş ve 18 yaşında bebeği olan varr
Gel beraber bağıralım benimde var
Yamacın nerde seninYamacıma
Hatırlatma onlarıBi de yolda görünce çocuğuna işaretle beni gösterip teyzene merhaba de diyorlar Sinirötesii
Nereye geliyim
bide hatırlatmaları ya evde kalacksn ne zmn evlenecksn falan
22 yasındayım okulum btmek uzere ve hala sevgılım yokkk ve ben panıgımm ama suc bende onu begenme bunu begenme byle kalırsın işteeeee
Yamacın nerde senin
İkinci bi rüzgar erkoçlar mı olacak yoksa
Annemin gazeteyle bana gelip hadi seni de ameliyat ettirelim , nasıl adam olunur herkese göster demişti
Düğüne gidiyorum herkes çoluk çocuğu eşi nişanlısı falanHepsinde bi çiçeği direk bana atma girişimi
22 yasındayım okulum btmek uzere ve hala sevgılım yokkk ve ben panıgımm ama suc bende onu begenme bunu begenme byle kalırsın işteeeee
Annen de bir garimiş
Ahh canım daha içler acısı bizim halimiz Üzülme sen
Umutsuz vaka da değil ki canım daha bi durtıpımmı bozuk dıcemde:) eskı sevgılılerım yada konstugum kısılerın evlendgı kızlara bakıyoruumm yok yanııı pek bı alımlarıda yokkk..ne o zaman neee napıcııım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?