Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

oyyhhh dıhandım... Dün bi buluşma vardı kızlarr (kıskandırayım birass) kocaman bir organizasyondu.
Masalara bile sığmadık yaa...

slm kızlar off off bi topluluga girince neden sevgilin filan yok neden evlenmiyosun koca bulamadınmı hala sana birini ayarlayalım bıktım artık bu muhabbetlerden yaaaaa

aynen boncuk bende sıkıldım bu şeylerden :bbo:
bide en çok niye yok sorusuna gıcık oluyom , sanki biz istemiyoz olmasını varda bizmi almadık kaydirigubbakcemile3

slm kızlar yarın 2 tane final sınavım var oturtum bu yazılanları okuyorum bende sürekli kendime neden sevgilim yok acaba diyenlerdenim sorun bende biliyorum ama hiç sevdigim kişi beni sevmez ki:çok üzgünüm:

benimde sevgilim yoksenağlamasanki hiç olmucak gibi daha yaşım küçük diyorum ama ben bu deli dolu günleri yanlız geçirmek istemiyorum sevgilim olsun istiyorum..kalbim pır pır olsun heyecan bassın istiyorum mutluluktan uçmak istiyorum kimseyi değil sadece onu düşünmek isityorum sevdiğimi söyleyip sevildiğimi duymak istiyorum...şımartılmak istiyorum sevgilimle planlar yapmak istiyorumm isityorumda istiyorum çevremde çoğu insanın sevgilisi var mesajlar konuşmalar tatlı kavgalar herşeye rağmen sevebilmelerii kıskandırmalar bunları bende yaşamak bu duyguları tatmak istiyorum..bir kere aşık oldum oda platoniktiisenağlamabeni sevenleri değer verenleri sevemedim..şimdi ne sevdiğim ne hoşlandığım biri var tamamen yanlızım tek başımayım..allahım kimseyi yanlız bırakma herkesin gönlüne göre ver yarabbim

kız cimcime hiç sölemiyon bize kardeş topik açılmışkaydirigubbakcemile benide aranıza alırmısınız???

yalnızım dostlarım yalnız:1no2:

sevgilim yok,derdimde yok!
ne güzelyaa hayat beniiiim
ama insan kendini bazen yalnız hissediyor
amaaaan hiiiçte yalnız değiliz

hem YALNIZ KALPLERDE ATARLAR :))):)) kaydirigubbakcemile3

bulursunuz eninde sonunda ama acı çekmeden aşk olmazmışş ayyy bide acı mı çekicemyaa yok yok en iyisi dostlarımla eğlenim
ama birgün olur sevgiliniz mutluuu mesutt yaşarsınız onla önce sabredinnn

:teytey: kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bnde sizin gibi yalnızım-tatlicadiarzu-
sorun bende mi anlamadm
hepside vücudumla ilgilendi hep yanlış seçimler yaptm ve hep bn üzüldm sevdiklerini sandm :1no2:

slm kızlar yarın 2 tane final sınavım var oturtum bu yazılanları okuyorum bende sürekli kendime neden sevgilim yok acaba diyenlerdenim sorun bende biliyorum ama hiç sevdigim kişi beni sevmez ki:çok üzgünüm:

ayyy canım ya senin olur daha ögrenciymişsin benim okulda bitti bi işede giremedim nasıl olacak bilmiyorum yaşım 25 off anam offff
kafamçokkarıştı

amin tatlımm

bekleye bekleye agaç oldum hemde kavak agacıı

boncukcum calısıyormusun belli olmaz bu gönül işleri hemde 25 yas fazla gec kalmıs sayılmazsın degil mi ama....gerci sevgili bulunur bulunmasınada söyle gönlümüze ve aklımıza uyan biri olsa ahhhhh ahh

boncukcum calısıyormusun belli olmaz bu gönül işleri hemde 25 yas fazla gec kalmıs sayılmazsın degil mi ama....gerci sevgili bulunur bulunmasınada söyle gönlümüze ve aklımıza uyan biri olsa ahhhhh ahh

yok canım çalışmıyorum sorunda orda işte evde beni kim görüyo hiç kimseee dediğin gibi sevgili aramıyorum canım hayatımı birleştirecek insanı arıyorum hayırlıyla çıksın
yaş geçio güzelim yavaştan yavaştan benim korkum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…