Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ben aşık olmak istiyorum......
dogru insanı bulmak evliliğe doğru yol almak istiyorum.
tüm arkadaşlarımın ilişkileri var hepsi çok mutlu acaba bende mi bir anormallik var anlamıyorum....

kız yok öyle düşünme :teselli:
erkeklerde bir sorun var valla
ben eminim bulcaz hepimiizz :lepi:
tatile giden varmı aranızda belki orda tanışırsınız aşkitonuzla :Saruboceq:

ben aşık olmak istiyorum......
dogru insanı bulmak evliliğe doğru yol almak istiyorum.
tüm arkadaşlarımın ilişkileri var hepsi çok mutlu acaba bende mi bir anormallik var anlamıyorum....

ben deeeee. sıkıldım yalnızlıktan. ankarada hava yağmurlu romantik bir ortam ama göz göze oturacağım ya da sıkılınca telefon edip sesini duyduğumda rahatlayacağım kimse yok.

kadın olduğumu hatırlatsın biri bana. sevsin şımartsın.

erkeklerin topuna sövesim var gıcığım ama umut işte belki aralarında iyi bir tane çıkar

cinsel hayatla ilgili bişe bırakmış gitmiş ama onun peşini bırakırlarmı hemen yok etmişler sanırım bide msn vermiş oo biraz erkek gibiydi erkekti sanırsam...

katılıyorum canım istanbulda hava güzelde ne farkeder ben gittim geldim tatile ama ordada bulamadım...

kızlar ya diger konu baslıklarına bakıyorumda ne kadar cok ask acısı ceken var...ne garip degil mi biz burda neler hayal ediyoruz onlar ise ask yüzünden neler yasamıs. .. rabbim dermanı olmayacak dertleri düşürmesin bu ask mesk işleri gercekten cok karısık

bende 24 yaşındayım bir evlilik yaşadım 6 yaşında bir kızım var ve cok ama cok yanlızım

bende 24 yaşındayım bir evlilik yaşadım 6 yaşında bir kızım var ve cok ama cok yanlızım

Bence yalnız değilsin ne güzel kızın varmış,onunla gez falan hayatını kızınla yaşa!karşına birgün nasılsa birileri çıkar.hem doğarkende yalnız değilmiydiniz?ölürkende yalnız olun...yerimseniben

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz kendinize sevgilimi yaptınız artık ugramıyorsunuz topigimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…